April 13, 2011

Catrice Absolute Moisture and Rouge Satin Lipsticks | Review + Swatches


Last month I picked up 4 lipsticks by Catrice because I've never tried them before. Now, I have a few words to share with you about these awesome lippies.

A múlt hónapban vettem 4 Catrice rúzst, mivel még nem próbáltam őket azelőtt. Most megosztok veletek pár dolgot ezekről a szuper rúzsokról.


Catrice Absolute Moisture lipsticks

(L to R:) Spicy Coral; Gentle Beige; Dark Rosewood

I have to say they are absolutely gorgeous. The packaging is elegant and sleek (dark brown metal), definitely not cheap. They are very creamy and moisturising, and the colour payoff is fabulous.
Catrice also has a great colour selection in lipsticks.

Azt kell hogy mondjam, abszolút megérték. A csomagolás elegáns (sötétbarna fém), egyáltalán nem kelt olcsó hatást. A textúrájuk nagyon krémes és hidratáló, a pigmentáció pedig kifogástalan. Szolid színből könnyen építhetsz erőteljesebbet. A színskála is nagyszerű, mindenki találhat az ízlésének megfelelő árnyalatot.

Spicy Coral:


on the lips



This one was so hard to photograph, the pictures show a different colour. The lipstick looks baby pink on the photos, but it is a beautiful creamy light coral shade. It is a dupe for MAC Viva Glam Cyndi. I found a photo that is the closest one to the original colour:

Nehéz volt lefotózni ezt a színt. A képek egyáltalán nem adják vissza az igazi árnyalatot, ami egy gyönyörű halvány krémes korall, nem pedig babarózsaszín (ahogy az a képeken látszik). Olcsóbb megfelelője a MAC Viva Glam Cyndi rúzsnak, bár az egy kicsit sötétebb.
Találtam egy képet, ami a leghasonlóbb az igazi árnyalathoz:
(source/forrás: DeathGlamQueen)

Gentle Beige:
Gentle Beige 


The perfect nude colour for people with light/fair skintone. It is a dead on dupe for MAC Viva Glam Gaga II, but this one is more creamy and moisturising (no surprise, the Gaga is an amplified finish). I'm sure that most of you know that I'm totally obsessed with nude lipsticks, so this is my favourite out of the 4.

Tökéletes natúr szín azoknak, akiknek világos vagy sápadt a bőre. Gyakorlatilag ugyanaz az árnyalat,mint a MAC Viva Glam Gaga II, bár ez krémesebb és hidratálóbb (ami nem meglepő, hisz a Gaga egy amplified finish). Mostanra már biztosan rájöttetek, hogy nagy rajongója vagyok a natúr rúzsoknak, úgyhogy ez a kedvencem a 4 közül.

Dark Rosewood:
Dark Rosewood


Dark Rosewood

This is the perfect Snow White dark rosy colour. Unfortunately on the lip swatch photos it's more like a pink or fuchsia shade. Similar to: Maybelline Moisture Extreme Natural Rosewood, Rimmel Asia or NYX Lala.

A tökéletes Hófehérke-rúzs árnyalat! Sajnos az ajaktesztes képeken pinknek látszik. A legalsó képen a baloldali fotó mutatja meg az igazi színét a leginkább. Hasonlóak hozzá: Maybelline Moisture Extreme Natural Rosewood, Rimmel Asia vagy NYX Lala rúzsok.


Catrice Rouge Satin Lipstick:

Tearose:

Tearose




The gold metallic packaging is beautiful and luxurious, and the print on the lipstick itself is just fabulous. It's a pity that the lippie tastes like vaseline, and since it is a satin finish, it's a bit dry for me. This lipstick also contains microshimmer. The shade is pretty, but I think is't more flattering for people who have darker skintones.

Az arany és pezsgő színű fémes csomagolás gyönyörű, és luxus hatást keltő. Nagyon tetszik a márka lenyomata is magán a rúzson. Sajnos ez a szépség vazelin ízű (amit ki nem állhatok), és mivel satin finish, egy kicsit száraz, és emellett mikrocsillámot is tartalmaz. Az árnyalat szép, de sötétebb bőrűeken jobban áll véleményem szerint.

(L-R:) Spicy Coral, Dark Rosewood, Gentle Beige, Tearose

(L-R:) Spicy Coral, Dark Rosewood, Gentle Beige, Tearose

Overall / Összefoglalva::

If I had to pick one, I'd go with the Absolute Moisture line because they are very creamy. If you haven't tried Catrice lipsticks yet, then do it ASAP! They are gorgeous and are worth the money ( 3-4$ each).

Ha választanom kéne a 2 fajta közül, mindenképp az Absolute Moisture családból választanék, mert nagyon krémesek. Ha még nem próbáltátok ki a Catrice rúzsait, akkor tegyétek meg; nem fogjátok megbánni.

~ Evinde

I bought the products myself.

7 comments :

  1. Tetszik ez a márka, de érdekes módon még nincs túl sok mindenem tőlük, bár ez betudható annak is, hogy utaznom kell a lelőhelyéhez. De a rúzsokhoz kedvet kaptam.

    ReplyDelete
  2. tetszneke a színek nagyon és a képek is szépek, amiket készítettél. én még tök béna vagyok a fényképezéshez :)

    ReplyDelete
  3. They all look so pretty and creamy. We don't have Catrice here in Canada (I don't think) but everything I have seen from the company looks really nice. Thanks for all of the swatches!
    xx
    Alicia

    ReplyDelete
  4. nekem sincs még Catrice termékem,de ez a Gentle Beige <3 áh,be kell szereznem :D

    ReplyDelete
  5. OWWW Gentle Beige is really pretty! : D

    Thanks for your comment <3 And I SWEAR I'm so happy you won the Naked palette! *_* You so deserve it! and trust me... you're gonna LOVE it SO SO SO much! It's an amazing palette. I'm loving the Half Baked shadow. SO pretty.. hopefully I can get my hands on it as a single shadow as well, cause it's super amazing!

    I'm not quite sure how alike the elf and NARS duos are. I never tried NARS products : / I'd go online for swatches to be sure ^^v

    LOL you got pink lenses? GEHH they're so hard to pull off! D: I'll be looking forward to seeing your cosplays! : D YAY for Misa Misa! (I love Death Note)

    You should definitely try ordering from Porkdaisy.com some time tho. ^^ I paid $27.68 for 2 NYX lipsticks, 2 glosses, an eyeliner and an eyeshadow INCLUDING shipping from the US to Denmark! ^^v EPIIIC! lol. <3 Love that site!

    ReplyDelete
  6. Azt a Tearose színűt én is megvettem. Hiba volt sajnos, mert nem áll jól:S Azóta az Árkádban a Catrice állványt kifosztották és még nem töltötték fel.

    ReplyDelete
  7. lehet még kapni ezeket a rúzsokat? voltam kedden miskolci müllerbe és ezeket nem láttam + azoknak más a csomagolásuk is : //

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...