April 3, 2011

New Essence TE With Eyeshadow Base!!! / Új Essence kollekció szemhéjalapozóval!

Ahhh finally! Yesterday I was browsing the Essence forum and webpage, and look what I found!
Tegnap épp az Essence oldalt és fórumot böngésztem,és ezt találtam:


You Rock! TE:


eyeshadow base : 01 Rock Chick's Base

szemhéjpúder alapozó


More after the jump!




Aww I'm so excited! The proof we have all been asking for on the forum, and we got it YAY! Hope it will be available in my country too.
Végre! Rengeteget könyörögtünk az Essence fórumon egy szemhéjalapozóért,és megkaptuk! Nagyon remélem,hogy Magyarországon is kapható lesz majd.

eyeshadow palette: 01 Rock Chick's Palette
szemhéjpúder paletta


lipstain: 01 Let Me In Rose & 02 Your Pink Is On Fire
ajakfilc

refreshing spray : 01 Rock Chick's Refresher
frissítő spray
pocket brush : 01 Rok Chick's Brush
zseb hajkefe





nail polishes (not in order):
körömlakkok 01 cut off the beige; 02 love,peace and purple; 03 kings of mints; 04 let me in pink; 05 speed of light blue.

Aaah what do you think?:D In my opinion,it's a great TE. 
Mit gondoltok? Szerintem szuper kollekció. Azt sajnos nem tudom, hogy nálunk lehet-e majd kapni. A magyar nyelvű oldalon csak a meet_me@holografics.com kollekció van az előzetesben.Nem akarom elkiabálni,de szerintem nem lehet majd nálunk kapni,mert akkor ez a kollekció is látható lenne a preview zone-ban.Vagy esetleg arra gondolok még,hogy Mo-n csúszni fog a kiadása.Ismét mondom: ez csak az én véleményem,nem hivatalos infó.

This TE will be in shops from May in Germany (I don't know if it would be available in other countries yet)
You can check them on the Essence site, just be sure you set the language to English. There are 2 more TEs there, Sun Club Bondi Beach TE (with a beautiful turquoise gel eyeliner!) and meet_me@holografics.com. You can check both of these as well on the site. (If you need it, I'll do a post about thee 2 TEs as well.)


Németországban májustól lesz kapható,még 2 kollekcióval együtt: az egyik a Sun Club Bondi Beach (egy gyönyörű türkiz zselést tust is tartalmaz), a másik pedig a meet_me@holografics.com. Mindegyiket meg tudjátok nézni az Essence oldalon, de állítsátok át a nyelvet ANGOLRA,mert a magyar oldalon csak a meet_me@holografics.com látható. (Ha szeretnétek, csinálok ezekről a kollekciókról is bejegyzést.)


xo Evinde

11 comments :

  1. Tök jó lenne, de egy TE-nel is csak félig lennénk kisegítve, mert veszek egyet, (pótnak még egyet esetleg) használom x ideig, a kollekció kimegy, utána már nem lesz kapható és u.ott leszünk...

    ReplyDelete
  2. A Rock you! és a meet_me@holografics.com is kapható lesz nálunk.

    ReplyDelete
  3. @Meli: de ha bejön,akkor szerintem átteszik permanentre,mint a zselés tus esetében.Tuti :D

    @Annus: OMG ez biztos? CSODA lenne.De nagyon örülnék ;)

    ReplyDelete
  4. Az ajakfilc és egy-két körömlakk jöhet. :D

    ReplyDelete
  5. Az ajakfilcre és a szemhéjpúder alapozóra nagyon kíváncsi vagyok, a körömlakkok és a paletta színei lehetnének kicsit "rockosabbak", de ez már lehet kukacoskodás. :)

    ReplyDelete
  6. Bárcsak tényleg áttennék állandóra, legyen igazad! :)) (És legyen is jó, talán nem túl nagy kérés :D:D ) A zselés tus a Denim wantedben volt először, igaz? Mikor volt az, egy éve? sacperkb. Csak, hogy mire számítsunk, ha már erről van szó ;)

    ReplyDelete
  7. Nekem a holografikus kollekció jobban bejön, de mondjuk innen jöhetne a paletta! :) De mondjuk tényleg nem tudom, hogy ebben mi a rockos... a Metallics rockosabb volt szerintem. :) Ez inkább glam rock, vagy nem tudom :D

    ReplyDelete
  8. @citromhab: szerintem is lehetnének rockosabbak amúgy :) elég régóta mozgok rock/metal/gót körökben,és én is és a többiek is feketét szinte mindig viseltünk.Vagy ezüstöt/kéket/pirosat.De elvileg ezek fesztiválozásra készült termékek, és lehet,hogy nem akartak annyira 1 stílus fele orientálódni.Mindegy, a paletta ennek ellenére tetszik :D Olyan Urban Decay szerű.

    @Meli:Szerintem átteszik :D Csak valószínűleg ha vmi nem lesz jó,akkor korrigálják,és azután lesz csak permanent.Biztos,hogy fogok venni,mert az Alverdés már pörög le O_o a NYX-esre meg nem tudok krémbázist kenni,mert leszedi az alapozót. A Denim W. amúgy szeptemberben volt az üzletekben. :)

    @dinamo:nekem a holosból csak a szemhéjpúderek :) Én glam rockosnak sem mondanám,mert akkor tele lenne csillámmal,meg volt már egy glam rock kollekciója az Essence-nek :) Ez inkább olyan open air/fesztiválozós kollekció.Bár az is igaz, hogy eddig minden fesztiválon sokkal extrémebb színeket használtam :) Úgyhogy nálam a paletta marad mindennapi használatra.

    ReplyDelete
  9. Az Alverdés tényleg pont annyit ér... :( Ha nem használok semmit, az se tart tovább komolyan... Teljesen felpörögtem amikor megláttam, végre ami nem online, külföldi stb. de hát elég nagy csalódás.

    ReplyDelete
  10. Nekem semmi bajom sem volt vele,de mondjuk alapból száraz a szemhéjamon a bőr.A púder beletapadt,ahogy kellett. :) Mondjuk ha nem használok szemhéjalapozót (kb 1 éve kezdtem használni) úgy is fennmaradnak a szememen a színek, gyűrődés nélkül. Az egyetlen bajom tényleg csak a lepörgés,de ezt is úgy értem,hogy felkenem ezt, és amikor teszek rá vmi krémes szemhéjpúdert,és elkezdem szétsatírozni, akkor pörög le egy kevés az alapozóból. De mondjuk ez bőrtípusól is függ.Akinek hasonló a szemhéján a bőre,az nyugodtan megveheti.:)

    ReplyDelete
  11. I'm so happy Cosma listens to our needs! Now I keep my fingers crossed for this t.e. to come to my country!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...