June 7, 2011

Mail Haul: Urban Decay & Pinkyparadise

Finally I got my 2 packages of the 3, so I decided to share this info with you. :)
Végre megérkeztek a csomagjaim!:) Illetve a háromból kettő. Gondoltam,szentelek neki egy bejegyzést.

The first thing I got is the famous and beautiful Urban Decay Naked Palette. I won this at Miss Drifted Snow White aka Maria's giveaway in April (make sure to check her blog and YT channel out),and I was totally shocked when I read her message about my prize.I nearly fainted. :D Thank you again,Maria!:)

Az első dolog,amit a postás hozott a híres és gyönyörű Urban Decay Naked Palette. Ezt a szépséget Miss Drifted Snow White,azaz Maria nyereményjátékán nyertem áprilisban. ( nézzétek meg a blogját és a YT csatornáját,megéri) Teljes sokkban voltam, amikor olvastam az üzenetét,hogy én vagyok a nyertes. 







Now I can understand the hype about this palette. The colours are fabulous and the quality is perfect.
Most már én is értem, miért ekkora a felhajtás a paletta körül. A színek mesések, a minőség pedig kifogástalan.



I got my second package from Pinkyparadise. I already have a post about circle lenses and Pinkyparadise,so please read it,if you haven't already.
I was surprised,because my lenses arrived after 9 business days,instead of 14-25 business days,which is awesome.
I got an animal lens case and a Kamipita hair holder for free, which are also available for you guys, if you use my code "evinde" when ordering lenses from Pinkyparadise. (I also mentioned this in my previous circle lens post.)

A második csomagom a Pinkyparadise-tól jött. Már írtam egy bejegyzést a színes/divat lencsékről és a Pinkyparadise-ról, kérlek olvassátok el,ha még nem tettétek meg. 
Nagyon meglepődtem,mert 9 munkanap után kaptam kézhez a kis csomagot, míg a weboldal szerint 14-25 munkanap a szállítás Európába,úgyhogy ez (is) mindenképp egy hatalmas plusz pont az oldalnak.
Ajándékba kaptam az állatos lencsetartót és a meglepetés ajándékot,ami jelen esetben egy Kamipita :). Ezeket ti is megkaphatjátok,ha használjátok a kódomat ("evinde"),amikor lencsét rendeltek a Pinkyparadise-tól. (Ezt szintén említettem az előző lencsés bejegyzésben.) Kód nélkül sajnos nem jár egyik sem.


G & G Burn Pink

Btw, Kamipita is a bow shaped hair holder, it's for holding back your hair while you are doing your make-up.
I was eyeing with Kamipitas for a while, so I was friggin' happy,when I saw it in my package as a gift. :)

Amúgy,az imént említett Kamipita egy masni alakú kis eszköz (?:D), a hajat kell vele eltűzni, amikor pl sminket készítetek. Csak egyszerűen bele kell simítani a hajba. :) Már régóta szemezgettem vele,és nem gondoltam volna, hogy pont egy ilyet kapok ajándékba, úgyhogy nagy volt az öröm,amikor megláttam :D Pezsgőt is bontottam. (na jó,csak viccelek,pezsgőt azért nem :D)

The lenses are really comfortable, however these are my first lenses EVER. Moreover, they are scary like Hell!:D I love them.

A lencsék nagyon kényelmesek,nem is érzem,hogy lenne valami a szememben,még úgy sem,hogy ezek életem első lencséi. Plusz átlag embernek olyan ijesztőek, hogy egyből lesz helyem a BKV-n,ha felszállok :D Imádom!


xoxo Eve

8 comments :

  1. szívesen látnék egy lencsés képet. Remélem lesz hamarosan :)

    ReplyDelete
  2. Lencsés képet én is szívesen néznék.:) Szeretnék rendelni erről az oldalról, de nem tudom, hogy minden szemhez jó lehet-e a méret, vagy előtte te csináltattál szemvizsgálatot?

    ReplyDelete
  3. @csokishami: lesz lesz,extrém sminkes is ;) csak nehogy megijedjetek :DD

    @Jucaaa: igen csináltattam,és mindenképp ajánlom :) (pl így derült ki,hogy heg és ciszta is van a szememen o_O pedig fogalmam sem volt róla) az oldal pedig nagyon megbízható,bátran ajánlom. Sajnos a Honeycolor-ral BORZALMAS tapasztalataim voltak,de azt hiszem,lesz is róla bejegyzés.Pinky-ék megbízhatóak minden téren :)

    ReplyDelete
  4. Köszönöm a választ. :)Az ilyen vizsgálat fizetős amúgy, vagy hogy van? És jobbulást a szemedhez, remélem semmi komoly nincs vele..:S

    ReplyDelete
  5. Nincs mit!:) Igen,fizetős,az ár szerintem változó. Köszönöm,sajnos elég nagy baj ez,legrosszabb esetben műtétre kerül majd sor,de nem festem az ördögöt a falra. :)

    ReplyDelete
  6. Uhh, akkor meg jobbulást! És nem szabad a legrosszabbra gondolni, arra kell gondolni, hogy milyen jó, hogy megcsináltattad ezt a vizsgálatot, és időben kiderült!:)

    ReplyDelete
  7. Szia!

    A palettához tartozó Primert és a szemceruzát próbáltad már? Ha igen milyenek?:)
    És én is várom a lencsés képeket^^
    Köszike a választ előre is.

    ReplyDelete
  8. Persze,próbáltam. Nagyon jók,főleg a primer,de lesz külön bejegyzés mindenről.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...