August 10, 2011

Sigma F80 Flat Top Kabuki Brush - Review

The stories are true - the Sigma F80 Flat Top Kabuki is a really great and flawless face brush. I would say, it is perfect.(for me at least) I'm testing it for a while, so here are my opinions:
Igazak a pletykák - a Sigma F80 ecsete tényleg szuper. Volt időm tesztelni ezt a kis drágát, így most itt az ideje leírni a tapasztaltakat.





This is my first brush by Sigma ever, and I'm so impressed. I used to apply my foundation with my fingers, which took a lot more time than applying with the F80. I already have 2 foundation brushes, but those are not good, and when I use them I feel like I'm wasting A LOT of product. But not anymore!
Ez az első Sigma ecsetem, és abszolút megszerettem. Ezelőtt mindig ujjal vittem fel az alapozót, ami sok időbe tellett. Már van 2 "klasszikus" alapozó ecsetem, de azok egyáltalán nem váltak be, rengeteg alapozó pocsékba megy,hisz úgy szívják be, mint szivacs a vizet. De többé nincs ilyen gondom.


This brush is amazingly dense and soft, it won't scratch the skin and application is a cakewalk.It also gives an airbrush finish, which is not a surprise because the F80 is a HD brush. You can apply liquid and mousse foundations with it,but it's also great for blush and powder.(I use it for liquid foundation tho.)
Ez a kis ecset hihetetlenül sűrű és puha, nem fogja karcolni a bőrt és az alapozó felvitele gyerekjáték lesz. (természetesen púdert vagy pirosítót is fel lehet vinni vele) Hibátlan, airbrush hatást ad a bőrnek, ami nem is meglepő, hisz egy HD ecsetről beszélünk.


As I said above, my biggest issue with my older foundation brushes was the huge product waste, but that problem is solved with the F80. Because its' density, your foundation wont work off into the brush.
Ahogy a fentiekben említettem, a legnagyobb problémám az volt, hogy ez előző ecseteim rengeteg alapozót szívtak fel, de ez a probléma megoldódott ennek az ecsetnek köszönhetően. A szálak sűrűsége miatt az alapozó nem fog felszívódni, ennél fogva nem megy pocsékba a felvitt alapozó nagy része.



The size is ideal, not too big, not too small, just simply perfect for a quick and simple application.
Az ecsetfej mérete is pont ideális, nem túl kicsi és nem túl nagy, ami gyors és egyszerű felvitelt biztosít.

Allover:
I highly recommend this brush for everyone. Especially if you have problems with product wasting or time loosing with finger application. The Sigma F80 will give you a flawless airbrush finish for sure.


Összefoglalva:
Mindenkinek ajánlom. Azoknak különösen, akik eddig mindig a kézi felvitellel szenvedtek (mint én), vagy nem szeretik pazarolni az alapozót. A Sigma F80 Flat Top Kabuki hibátlan felvitelt biztosít, legyen szó folyékony,hab vagy por állagú kencékről.

You can buy the F80 in a set or separately on Sigma's Official website.
Az ecsetet külön vagy szettben is megvásárolhatjátok a Sigma hivatalos oldalán.

Have you tried it yet?Would you buy it?
Próbáltátok már ezt az ecsetet? Megvennétek?


~ Evinde

3 comments :

  1. I love this brush, it's so soft and it works for everything!

    ReplyDelete
  2. én nyertem egyet,ma érkezett meg és el vagyok ájulva tőle,Isteni!

    ReplyDelete
  3. Én is ezt használom, mióta megkaptam. Azelőtt szintén kézzel vittem fel az alapozót. Imádom, életemben nem volt ennél szuperebb ecsetem.:) Baromi gyors így a dolog és tényleg nem pazarol. Szeretnék majd még beszerezni 1-2 Sigma ecsetet.:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...