January 20, 2012

Monthly Favourites: November and December / Havi kedvencek



Better late than never,huh? I have exams all month, so I'm still busy. :( These are my favourite products from November and December:
Jobb későn,mint soha- ez akár a blog szlogenje is lehetne. Sajnos vizsgaidőszak van továbbra is. :/ Bár azok,akik szeretik az ilyen bejegyzéseket,azok mindig szeretik,nem csak az adott hónap végén. ;) Ezeket a termékeket használtam novemberben és decemberben, látszik, hogy szemhéjpúder dömping volt. :)


Vichy Norma Teint foundation- one of my favourites, it's for problematic skin, it has great coverage and lasting power. The shade selection is good too. / Az egyik kedvenc alapozóm, problémás bőrre való, megfelelő színválaszték,megfelelő fedés és tartósság.
Miaoo and Alverde (Berry) baked blushes -both are baked, well-pigmented berry colours, 'nuff said. / Mindkettő bogyó színű pirosító, pont ezekre a hónapokra való.
Essence and Lush lipbalms - the Essence tinted lipbalm is my good friend for holidays. / az ünnepek alatt végig az Essence ajakbalzsam volt rajtam, előtte pedig a Lush ajakápoló. Utóbbit egy éve vettem, és nagyon nem tetszett az illata. Azóta hozzászoktam.
Bipa and BeYu lipglosses - both are nude, look great with smokey eyes. Also, both have lip plumping function, however I don't believe in lip plumpers at all. / mindkettő szolid, nude szájfény, a füstös szemek kiegészítője. Mindkettő rendelkezik ajakduzzasztó hatással is 8D (szerintem ez parasztvakítás, de lehet, hogy túl negatívan állok hozzá :D )
Essence lipstain (Bloody Mary - Vampire's Love TE) - I LOVE it. I'll write a seperate post about it probably. / imádom. Igaz,hogy már nincs terítéken ez a kiadás,de ettől függetlenül lehet,hogy írok róla külön bejegyzést.


nail polishes / körömlakkok


The UD Naked and the Sleek Oh So Special palettes look great at wintertime - too.My other obsession is cream eyeshadow - any brand basically (if the're good quality!) - I LOVE them. The Alverde baked eyeshadows are beautiful as well.
Amint látszik, a Naked és az Oh So Special paletták a "nagy télben" is megállják a helyüket, rajtuk kívül pedig nagyon sok krém állagú szemhéjkencét használtam, ők az új mániáim. Az Alverde baked szemhéjpúderei is gyönyörűek.


What about your favourite products?


xoxo Evinde

2 comments :

  1. Ha már így kiraktad azokat a gyönyörű szemhéjpúdereket/krémeket, én azért megnézném, hogy mi a nevük, vagy egy fél mondatot róluk :) Én is imádom őket, annak ellenére, hogy elég hamar elfolynak a szememen alappal is, de meghalnék ha csak egy spirálban kellene utcára mennem :D :D Ezek is gyönyörűek :)

    ReplyDelete
  2. A palettákról már írtam, a krémekről meg lesz bejegyzés,amint végzek a vizsgákkal. A neveket pótolom,újfent ha végzek a hétfői vizsgámmal. ;) Nekem nem folynak el,legalábbis a Catrice meg az Essence,és utóbbi még csak nem is gyűrődik :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...