February 6, 2012

Haul: Rossmann, DM and eBay - February 2012




Ismét január van/volt, és az Essence és Catrice háza táján megint esedékes a nagytakarítás, ami annyit tesz, hogy a megszűnő termékeket 300 illetve 600 forintért szerezhetjük be a Rossmannokban.
It's January again, so Essence and Catrice is discontinuing a lot of their stuff, which means you can buy them for 1-2$. I bought these:



Meglepődtem az Essence dolgok nagy részén, hiszen még újak voltak gyakorlatilag, példaként említem az ajakbalzsamokat, a zselés tusokat és a Smokey szempillaspirált. Még zavaróbb, hogy utóbbi kettőről szinte csak jókat lehetett hallani. Annyiban bízom ,hogy a zselés tusokhoz hozzáadnak végre egy kéket, így, hogy a lila és a zöld megszűnik.


Sikerült vennem egy pár abszolút nőies darabot is, itt főként az Alverde Mademoiselle kiadására gondolok. A barack színű pöttyös-csipkés csomagolás és a pici masni hihetetlenül aranyos :) Egy rúzs és a krémparfüm jött haza velem. A parfüm egy régi illatra emlékeztet, amihez jó emlékek fűznek, nagyon szeretem. Ez pont olyan illat,amit nem tudok körülírni, úgyhogy inkább szagoljátok meg a boltban.
A másik kedvencem a Catrice Hidden World limitált kiadásának habos szemhéjfestéke. Olyan, mint az UD Sin szemhéjpúdere, habos alakban, tehát egy gyönyörű pezsgős világos rózsaszín. (Mellesleg, szerintem az egész kollekció az Essence balerinás kollekciójára emlékeztet felnőtt alakban, ami nem meglepő, hisz testvérmárkákról van szó. Oda akarok kilyukadni,hogy a balerinás kollekció szemhéj habjaiért nagyon fájt a szívem, de nálunk nem volt kapható, ám ezt a Catrice most megoldotta. :)
A harmadik számomra izgalmas dolog az Essence Legends of the Sky fehér (!!) rúzsa. Teszt hamarosan :) Az új (mihez képest új :D) , filces hegyű tus is beugrott a kosaramba, és nagyon emlékeztet a külföldi youtube guruk által istenített L'Oreal Line Stiletto tusra, ám utóbbit nem láttam még sehol, de ez jó alternatívája lesz, a 400 Ft-os árról nem is beszélve.

I bought ablsolutely girly pieces too, like the Alverde Mademoiselle lipstick and cream perfume (the ones with the cute ribbon packaging )
I also picked up an eyeshadow soufflé from the Catice Hidden World TE, and a black eyeliner, which can be a dupe for the L'Oreal Line Stiletto (I guess.)


DM-ben akadtam rá egy lila pigmentre és egy krémes szemhéjfestékre. Utóbbi már attól megcsúszik, hogy ránézek, de majd kitalálok valamit. Talán UD Primer Potion barátom tud segíteni az ügyben :)
Also in DM, I picked up an aubergine pigment and a cream e/s, both from Alverde.



Két hete megjelentek az Essence szokásos téli kézkrémjei is. Idén Little Bakery névre hallgat a kollekció, és isteni süti illatúak a kencék. Még receptet is kapunk hozzájuk :)
The limited hand creams by Essence are finally available in Hungary, yay! This time, they have cookie scent, and I have to say: they are amazing.


A FaceShop mitesszer eltávolító maszkom is megérkezett Koreából. Ezt a kis apróságot (igen,elég pici a tubus :) ) még az egyik kedvenc koreai bloggeremnél láttam másfél éve kb, és már azóta érdekelt. Idő közben hozzánk is eljutott, meg azóta tapasztalatot is szereztem internetes/eBay-es vásárlásban, és így már semmi sem akadályozott a megrendelésében. Az eladó nagyon rendes volt, a köszönőlevél mellé 2 apró kis mintát is becsúsztatott. Bár rendeléskor említette, hogy akár 50 napot is kell várni,míg ideér, 10 munkanap alatt már itt is volt, ami nagyon jó, mert nem kértem különösebb extra szállítást, és azért mégiscsak átutazta a fél világot.
I ordered the clay mask from FaceShop too, and it arrived within 10 business days, which is pretty good. I'm curious about it, I might do a review on it. I wanted to buy it since I saw it on one of my favourite blogger's blog.

Ti mit vettetek mostanában? 
What about your lastest haul?


xoxo Evinde

4 comments :

  1. Betudnád linkelni az ebayes eladót, akitől rendelted a faceshop mitesszer eltávolító maszkot? köszi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevet adok, az van épp előttem :) az eladó neve sing-sing-girl, koreai, keress rá!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...