April 11, 2012

Monthly Favourites: January,February and March / Havi kedvencek



Skincare / Bőrápolás:
Vichy Normaderm gel / hidratáló gél: 
~ it is a really good moisturizer, reduces spots and imperfections. Recommended for oily or combinated skin. A Vichy-hez hűen ez is egy szuper kis darab. Összehúzza a pórusokat, kordában tartja a pattanásokat,kezeli a bőrhibákat és még hidratál is. Szeretem.

Olay Total Effects daily moisturizer / hidratáló:~ sample size. I'm really impressed by this, it didn't break me out, feels good on the skin, non-sticky, reduces fine wrinkles.
~ meglepően jó. Általában egy hidratálóban sem bízom, de ezt nagyon szeretem. Nem ragad, kezeli az apró ráncokat, hidratál, nem jöttek elő tőle a pattanások.



Catrice Infinite Matt foundation / alapozó:
~ one of my favourites. Feels light on the skin, doesn't transfer, colour match is perfect, mattifies my skin about 4-5 hours long. Do not apply too much, because it will look cakey.
~ aktuális kedvencem. Eleinte nem szerettem, de miután rájöttem a felvitelének titkára, egyből megkedveltem.  Könnyű a bőrön, tökéletes a színe (első ilyen alapozóm! nagyon világos bőrűeknek is jó az árnyalat), nem hagy nyomot a kezemen/papíron/bármilyen felületen, ha megérintem az arcom a nap folyamán. Mattít (nekem 5 órán át). Nem szabad sokat felkenni,mert vakolat hatású.

Skin79 VIP Gold BB Cream:
~ unlike the cheap wannabes (like the Garnier one), this one is really an outstanding piece in the BB cream world. I looks great on the skin (only suitable for light skintones though), feels soft, brightens up the face, has SPF 25, moisturizes, doesn't break me out. Suitable for oily skin. I LOVE it.
~ eltérően csúfos utánzatától ( a Garniertől), ez tényleg egy kiemelkedő darab a BB krémek családjában. Felkenése után puha a bőröm, könnyű, hidratál, fényvédőt tartalmaz, sokkal szebben néz ki a bőr,mint egy alapozó esetében,megvilágítja az egész arcot, jól építhető a fedése. Nem jöttek elő a pattanásaim tőle, szuper zsíros bőrűeknek is. Sajnos csak világos bőrűeknek megfelelő, mert csak egy árnyalatban kapható.

Essence Little Bakery handcream / kézkrém:
~ smells delicious, makes my skin soft, non-sticky. Limited :(
~ isteni az illata, puhává teszi a bőrt, nem ragad. Limitált kiadás. :(



MAC Bare Study Paint Pot & Jest eyeshadow:
~ they look beautiful on the skin. If I'm in a hurry, I just apply them quickly and I'm ready to go. They look fabulous. (I bough Jest because I wanted a shade like Sin by Urban Decay, and it is really similar and lovely.)
~ gyönyörűek. A vizsgaidőszak főszereplői voltak. Ha sietek, csak felkenem ezeket,és már kész is a smink. A Jest-et azért vettem, mert szerettem volna egy színt, ami hasonlít az Urban Decay Sin-jéhez, így nem csak azt a szerencsétlent használom, és nem fenyeget a veszély,hogy elhasználom.

Essence Face and body stamp / arc és testnyomda:
~ I've been using it since 2010, and I love it. I always get compliments on it. It was part of a limited edition 2 years ago.
~ 2 éve folyamatosan használom, és kivétel nélkül mindig megdícsérik (és érdeklődnek,hogy igazi tetoválás-e :) ) Limitált kollekció darabja volt 2 éve.

Lip products / Rúzsok és szájfény: 
~Airy Fairy is a well-known shade by Rimmel, and it is a beautiful rosy-medium-pink with a little plum and gold shimmer in it. The Manhattan one is a creamy nude lipstick, and you know how much I love my nudes. The Max Factor lipgloss is a bright colour: blue-toned magenta. I've been wearing it a lot in January and February. The Essence lipbalm is also good, I was surprised. I used up a half of it already.
~ A Rimmel Airy Fairy rúzsát mindenki ismeri, egy gyönyörű rózsás-szilvás natúr szín arany csillámokkal. A Manhattan rúzs egy szuper kis nude, a Max Factor szájfény pedig merészebb szín. Az Essence ajakbalzsam is meglepően jó, kár, hogy kivonták a forgalomból.


swatches

Perfumes:

Christian Lacroix - Absynthe EDP
Salma Hayek - Tomorrow EDP


What about your monthly favourites?
A ti legutóbbi kedvenceitek mik voltak?

xoxo Evinde




4 comments :

  1. Ilyen csillag volt az arcodon a sajtótájékoztatón is, és tényleg agyaltam rajta, hogy ez most valódi vagy sem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Látnád a mekis dolgozókat, amikor mind megkérdezi, hogy igazi-e :D

      Delete
  2. i really do love the Olaz creams, they don't make me break out and they are really effective to hydrate and referming the skin. i like the eye cream too, the regenerist. beside that, my favourite lip products are the Stay With Me lipglosses by Essence, and i'm glad i have all of the shades because it's now discountinued...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olaz creams are really fabulous :) I need to buy a full size one.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...