May 19, 2012

Catrice Revoltaire Products - Review and Swatches / Teszt és vélemény




Ezeket a szépségeket körülbelül másfél vagy 2 hete vettem, nem is számítottam rá, hogy már kirakták pár helyen. Eredetileg csak egy rúzst akartam venni, akkor azonban még nem tudtam, hogy a sminkpaletták csomagolása ilyen szép. :) 
I bought these lovelies 1-2 weeks ago. I only wanted to buy a lipstick, but that time I didn't know about the beautiful packaging of the eyeshadow palette.

Catrice Revoltaire eyeshadow palette / szemhéjpúder paletta - C02 Explosive Combination

Én pont az a lány vagyok,akit szép csomagolással meg lehet venni, de szerintem vagyunk még így páran. Három szemhéjpúder és egy cake tus kapott benne helyet,na meg egy tükör. A Versailles nevű jrock banda fancuccai és tükrei hasonlóak, azért is akadt meg rajta a szemem, bár szerintem sokan nem tudják az olvasóim, hogy miről is beszélek, ha a Versailles-t említem. :)
I'm a sucker for fancy and pretty packaging, so -of course- I bought the palette as well. It reminds me of the Versailles fanstuff packaging. (for those who are not familiar with Japan,Versailles is a Japanese jrock band) It holds 3 eyeshadows and a cake eyeliner.

C02 - Explosive Combination

Az állaguk kicsit porzós ( ez a Catrice és Essence háza táján megszokott jelenség), de a színek nagyon szépek, bár a tussal még kísérletezem. 
The eyeshadows are powdery as most of , but the shades are beautiful. I'm still experimenting with the eyeliner, althouh I'm not the biggest fan of cake eyeliners.


Ugorjunk a rúzsra. A csomagolás itt is gyönyörű, luxusdarab hatását kelti. 
Moving on to the lipstick: it is a pretty, matte summer red or coral shade, similar to Catrice's Spicy Coral (it is not available anymore.) The packaging is beautiful as well.



A szín egy szép, matt nyári piros, vagy korall (ki hogy hívja), hasonló a Catrice régebbi (már nem kapható) Spicy Coral rúzsához, a képen láthatjátok is egymás mellett a kettőt.


A harmadik darab, ami hazajött velem az ombre (vagy más néven átmenetes) pirosító. Erőteljesebb pinkes korall felől haladunk halvány barack színbe, és az egészet apró csillámok díszítik. Utóbbi rajtam felvitel után már nem látszik, csak erős napfényben, és nagyon jól mutat.
The last item I picked up is the ombre blush. It starts out with a medium pinky coral and it blends into a nice peach colour. It contains shimmer, but it's not so obvious on the cheeks and looks nice in the sunshine.

C01 - Colour Bomb blush



Kicsit szomorkodtam, hogy a pirosító már sima műanyag csomagolásban érkezik, hisz 1200 forintért már igazán csomagolhatták volna őt is olyan szép dobozkába, mint a szemhéjpalettát. Ezen kívül másba nem tudok belekötni, nyárra nagyon szép szín lesz. 
I was a tad bit sad that the blush comes in a regular plastic packaging, but other than that, I love it. Great colour for Summer.




Do you like them? Would you buy them?
Ti mit terveztek venni ebből a kollekcióból?

xoxo Evinde

4 comments :

  1. Nekem is megvan ez a pirosító és én is nagyon szeretem. :-) http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/05/teszt-catrice-revoltaire-powder-blush.html

    ReplyDelete
  2. The packaging is so pretty! An ombre blush?? Now, I'm jealous!

    ReplyDelete
  3. A szemhéjpúder palettát(zöldeset),pirosítót és rúzsecsetet vettem. Szerettem volna még egy pirosítót venni ajándékba a barátnőmnek, de sajnos az volt az utolsó és más üzletben sem volt már pirosító. Nem tudom,miért nem töltik fel legalább egyszer a kiürült állványt:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már mi is elmélkedtünk az utántöltésen, tényleg jó lenne.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...