July 18, 2012

Catrice Coolibri Eye Shadow Pen - New Love!


Today's featured product is the Catrice Coolibri TE eye shadow pen in the shade Virgin Forest. Usually, I'm not crazy about eye shadow pens, because they crease, but this one is an outstanding one. Let's see why!

Ma a Catrice Coolibri trendkiadás szemhéj színező ceruzájáról fogok írni. Általában nem vagyok oda ezekért, mert nem tartósak, de ez egy kiemelkedő darab. Lássuk miért!



I swatched these in the store just for fun, and they stayed on my hand for 1,5 days. At that point, I removed them with waterproof eye make-up remover. I would say,  these are pretty good dupes for the Maybelline Color Tattoos. I bought the green one, because the green Color Tattoo is not available in my county.

Különösebb cél nélkül swatcholtam ezeket a boltban, de meglepődve vettem észre, hogy amikor hazaértem, 44 fokban, jópár kézmosás után, ezek még mindig a kezemen díszelegtek. Végülis másfél nap után mostam le őket a kézfejemről két fázisú sminklemosóval, ami azért elárul valamit. Bátran állítom, hogy ezek bizony jó alternatívái a Maybelline Color Tattoo krémeknek. Én a zöldet vettem meg, ami Virgin Forest névre hallgat, és az egyik ok az volt, hogy a zöld Color Tattoo nálunk nem kapható. Persze az arany színűt feltétlenül be kellett hozni hozzánk, nem mintha nem lenne majdnem minden nálunk kapható márkának arany színű krémes szemhéjfestéke.


The colour is a beautiful jeweltone green. It's easy to blend out, but one it sets, it stays put. However, make sure you don't apply too much, because in that case, it will crease.

Az árnyalat egy nagyon szép ékszerzöld. Könnyű elsatírozni (amíg meg nem szárad), és utána bizony nem mozdul. DE: ne kenjetek fel túl sokat, mert akkor meg fog gyűrődni, mint minden más paint pot / Color Tattoo, ha túl sok van felkenve.


Catrice Coolibri eye shadow pen - Virgin Forest


What do you think?
Mit gondoltok?

xoxo Ev

5 comments :

  1. jajj nagyon szép színe van (:

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű színe van! Azt hiszem, be kell szereznem egyet belőle :P
    Pedig nem szándékoztam venni, de így most már muszáj lesz :)))

    ReplyDelete
  3. Nekem nagyon tetszik:)
    És a blogod is
    Bekövetvee!!
    Kérlek, ha van egy kis időd. nézz be hozzám, rám férne pár követő.:DD
    A blogom:http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/
    előre is köszönöm, puszi.:)

    ReplyDelete
  4. Kiváló termék, én is alig bírtam levakarni a kezemről, de sokallom az árát azt hiszem.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...