September 21, 2012

Essence Colour Arts Eye Base - Review / Teszt



Az új szortimentben egy szemhéjalap is helyet kapott, amit kifejezetten arra kreáltak, hogy helyben tartsa a pigmenteket a szemhéjon. Amint megláttam a polcon, le is csaptam rá, ez körülbelül 2 hete volt.

There's a new eye primer in the new sortiment, which supposed to hold the new pigments in place. I immediately picked it up, and I'm using it for 2 weeks.



Az állaga gél szerű, és mint az Urban Decay vagy a Too Faced primer, ez is kicsit ragadós felvitel után, aminek az a célja, hogy jobban tapadjon hozzá a szemhéjpúderünk/pigmentünk. Abszolút meg vagyok vele elégedve, kellemeset csalódtam. Az I Love Stage szemhéjalapjuk is nagy kedvencem, ez szintén az lett.

The consistency is gel-like and tacky, just like the UDPP or the Too Faced primer. This feature will help the colours to stick better to the eyelid. The Essence I Love Stage primer is a favourite of mine, and I'm really pleased with this product too.



 Nálam a maximum idő 11-12 óra volt gyűrődés nélkül, 13 óra felett megadta magát ez is, de úgy gondolom, hogy ilyen kedvező áron ez nagyon jó teljesítmény. A színek intenzívebbek lesznek, és mivel ragadós állagú, kicsit tovább tart az árnyalatok elsatírozása, de ez minden ragadós állagú primer esetében így van.

It holds the colours in place for 11-12 hours without creasing, which is awesome for the price. It makes the colours vibrant, and because of its tackiness, blending is a bit tricky, but not as tricky as in the case of the UDPP.


Új kedvenc, mindenképp ajánlom. Ha jól emlékszem, 600 Ft körül van.

Ti próbáltátok már?
Have you tried it?

~Ev

6 comments :

  1. Fontolgattam, hogy megvegyem-e, de akkor így könnyebb lesz a döntés, ha ennyire jó. :)

    ReplyDelete
  2. .ha azt nezzuk, hogy az UD, TF primerek mennyibe kerulnek, mindenkepp meger egy probat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Így van.Meg pl az Alverde is drágább,meg a NYX tégelyes primere is drágább,és egyik sem ilyen jó.

      Delete
  3. Lehet akkor én is adok neki egy esélyt, az I Love Stage nekem mondjuk nem jött be, de ennyire ragadósat még nem is próbáltam.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...