September 14, 2012

Essence's New Perfume Line - Like A Walk In The Summer Rain / Új Essence parfümök! Vélemény


Ezt a kis guszta üvegcsét szerdán kaptam kézhez, egy nagyon jó barátnőm volt olyan kedves, hogy hozott nekem külföldről a nyáron, és akkor még nem lehetett tudni,hogy nálunk kaphatóak lesznek-e. Ma olvastam, hogy mától bizony kaphatóak a Müllerben, úgyhogy hajrá!
Essence has a fragrance line now, featuring 6 new perfumes. I'll talk about one of them today.


Ez az illat a "Like a walk in the summer rain" azaz "Mint egy séta a nyári esőben" nevet kapta, nagyon találóan, hiszen hihetetlenül kellemes, friss illata van, nekem először a zöld alma és (furán hangzik, de tényleg) az eső jut róla eszembe. És ami a legjobb: több, mint 6 órán át éreztem az illatát, de rólam tudni kell, hogy az orrom szinte minden illathoz hozzászokik 30 perc után, azaz nem is érzem annál tovább. Ez már alapból plusz pont! :) 
The name is "Like a walk in the summer rain", which is adorable and accurate, because it really smells like rain and green apple to me. And it lasts for 6+ hours on me, which is awesome, because the price is really low.

Az illat alkotói: citrom, narancs, ciklámen, aldehid, dinnye, tengervíz (ezt elég dominánsan érezni amúgy), gyöngyvirág,cédrus, pézsma, frézia és virágos motívumok. Jól látni, hogy zöld alma bizony nincs, de én mégis azt érzem a tengerillat mellett. :)
A csomagolás nagyon guszta és nőies, az 50 ml-s kiszerelés is simán táskába dobható, bár én sajnálnék egy ilyen szép üveget összerázni mindennel.



The notes are: lemon, orange, cyclamen, aldehyde and watermelon. Heart: marine notes, lily of the valley, freesia and floral -ozonic accords. Base: moss, cedar and musk. No green apple as you can see, but I still can smell it.



 Mindegyik illat 2 kiszerelésben kapható: 50 ml és 10 ml. Magyar árakat pontosan nem tudok, csak amennyit átváltottam euróból, aszerint az 50 ml-s 2 ezer forint körül van, a kicsi pedig 7-800 Ft körül.
They are available in 2 size: 50ml and 10ml. The packaging is cute and dainty, I really like it.


Összesen 6 illat kapható, itt láthatjátok őket, de az alkotó illatokat most nem sorolom el mindegyikhez, mert ez a bejegyzés főként csak egy illatról szólt. Itt megnézhetitek az alkotó illatokat.
There are 6 of them, you can read the notes here.

(Katt a képre a nagyobbért! / Click on the photo for bigger version!)

Ti vettetek már? Melyik a kedvencetek, illetve melyiket szeretnétek kipróbálni?
Do you own any of them? Which one would you like to try?

~ Evinde

11 comments :

  1. Hi!
    I got the "Like a trip to NY" and I love it!! Now I'm trying to buy this perfume 'cause smells really well :)

    ReplyDelete
  2. Pont tegnap voltam Müllerben, többek között Essence parfümöt is kerestem, de nem találtam. Igaz, nem is kérdeztem meg az eladót.

    ReplyDelete
  3. Én még július végén vettem meg a like a day in a candy shop-ot, és imádom, nagyon finom illat és rendkívül tartós is. azt viszont nem tudtam eddig, hogy kicsiben is vannak, ha ez elfogy, szerintem újraveszem, csak kicsiben. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj hogy én a cukorkásat mennyire imádom :D A kicsi szerintem nem éri meg amúgy, túl drága 10 ml-hez.

      Delete
  4. A Like a trip to NY nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Ha legközelebb a Müllerben járok megkeresem őket! :)

    ReplyDelete
  5. Hehe, kaopató a Müllerben? Nálunk még az új lakkok kipakolásáig sem jutottak el. :-D Viszont találtam még BTGN-eltávolítót, úgyhogy most nagyon örülök :-)

    A parfüm meg nagyon jól hangzik, köszi a részletes leírást, pont valamit friss illatra pályázom :-)

    ReplyDelete
  6. i got 4 of them because they don't sell the spring one and the summer rain one... but my favourite is absolutely "like a day in a candy shop"!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...