October 8, 2012

Halloween | Kat Von D Inspired Look - Step-By-Step



Mivel a legelső kedvenc rockbandám a HIM volt, így Kat sminkjeit is igencsak korán megismerhettem, hisz Villének tetovált. Az akkoriban még csak tetoválóangyal leányzó azóta külön sminkmárkát is magáénak tudhat, stílusa a vadóc rockerlányt foglalja magába.

My first very favourite band was HIM, and since Kat has inked Ville a few times, I started to adore her style at a very young age. Since then, she created her own make-up line. Her style consists of rebel and rock.



(source: fanpop)

 Ezt a sminket azoknak ajánlom, akik nem akarnak túlzásokba esni Halloweenkor, de mégis szeretnének kilépni a komfortzónájukból. Persze a smink nem csak ilyenkor viselhető. ;)

If you don't want to go overboard this Halloween, but you still want something new, this look is for you. (This looks is not only for Halloween, of course.)



Személyes kedvencem a sok-sok csillag tetoválás a halántékán, amit sikerült egyszerűen megvalósítani, hála az Essence 2010-es Cute As Hell kollekciós csillagnyomdájának. 

My personal favourites are the small star tattoos on her temple. Thank God I could recreate it nicely, because I have the Essence Makeup Stamp from 2010' limited edition called Cute As Hell.


Kicsit off, de mivel lassan 3 éve, hogy folyamatosan használom ezt a nyomdát, pár szót megérdemel a blogon. Nagyon vicces, hogy szinte bárhova megyek, mindig megkérdezik, hogy igazi-e a tetoválás (csak egy csillagot nyomok szemöldök alá), és csak lesnek, amikor elmagyarázom, hogy mi is ez. Ha jól tudom, most ősszel visszatér ez a kollekció a DM-be.

Off, but I just need to write about the Essence Cute As Hell stamp, because I use it since 2010, and it's one of my favourite products. Wherever I go, someone always asks if my tattoo is real, it's too funny. (I usually stamp only one star on, not this much, don't worry.)

Essence Cute As Hell LE tattoo stamp - Stamp it!


Ne felejtsetek el egy sötétebb bordó vagy barna pirosítót használni. Ez kontúrként is szolgál.
Don't forget to use a deep red / brown blush.



Kat szinte mindig sötét piros, bogyó színű vagy bordó ajkakat visel, erősen látszó kontúrvonallal. Én vörös kontúrt párosítottam tégla színű rúzzsal, utóbbit csak az ajkak közepére ütögettem fel. A szájfény opcionális, de én azt is használtam.

She usually wears dark reds/plums/berries on her lips with defined lipcontour. I'm wearing a dark red lip pencil with a brick coloured lipstick and lipgloss.


Egy sötétlila füstös szemsminket készítettem jól látható tusvonallal. A szemhéjpúdereknél igazán kiélhetitek magatokat kreativitás terén. :)

I created a plum smokey look with bold eyeliner. You can get really creative at this part! :)


Used products / Használt termékek:

~ Urban Decay Naked and Naked 2 palettes
~ Essence Wildcraft LE momo eyeshadow: Mystic Lilac
~ Miss Rose palette - no. 01


~ Essence Smokey Eyes mascara
~ Miaoo baked blush / MSF thingy
~ Essence Lipliner: Red Blush
~ Rimmel lipstick: 545 Hot!
~ Maybekkine Watershine Diamond Gloss: Ruby Star
~ Essence Cute As Hell LE tattoo stamp: Stamp it!
~ Catrice brow pencil: Date With Ash-ton
~ Guylond black gel eyeliner
~ Essence Smokey Eyes pencil: Mystic Vamp


Hogy tetszik? Mit terveztek Halloweenre?
Do you like it? What are your plans for Halloween?

~ Ev

7 comments :

  1. Imádom Kat Von D-t, iszonyatosan jól sikerült ez a smink :)
    http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Wááá már face-n kiszúrtam, nagyon jóóó lett!!! Amúgy tegnap már láttam a dm-ben a cute as hell-t. Lehet majd én is megpróbálkozom ezzel a sminkkel.:)

    ReplyDelete
  3. Nagyon klassz lett! Én a munkái miatt csípem igazán Katet, nagyon szépen tetovál. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen én is :D Órákig el lehet nézni, ahogy rajzol.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...