October 30, 2012

Hellsing Inspired Blood Splatter Nails | Vérfoltos körmök - Hellsing inspiráció


If you've been following my blog for a while, you know that my absolute favourite anime is Hellsing, and my favourite characters are the Valentine brothers. I used them as inspiration while making these blood splatter nails. If you know Hellsing, you also know that each and every episode contains a huge amount of blood.

Ha már egy ideje olvassátok a blogot, akkor tudjátok, hogy nagyon nagy kedvencem a Hellsing anime, ezen belül pedig a Valentine testvérek. Az ő karaktereik alapján készítettem el az alábbi körmöket, aminek a lényege a vér. Aki ismeri az animét, tudja, hogy beazonosíthatatlan mennyiségű vér folyik minden részben.

Hellsing inspired nails - Luke Valentine

The first design is inspired by Luke, the elder brother. The white base coat on the nail represents his white suit, and I also added his pince-nez as a bonus detail on the ring finger.

Az első dizájn a fehér alapon helyet foglaló vérfoltokat és az ihletet adó karakter szemüvegét/pince-nezét foglalja magába. Luke, az idősebbik testvér a precizitást és a klasszikus öltönyös stílust tudhatja a magáénak, így a fehér alaplakk az öltönyt jelképezi. Amúgy is jól mutatnak a fehéren a vérfoltok. ;)

Luke Valentine, the elder brother / az idősebbik testvér

blood splatter nails

Hellsing inspired bloody nail design - Jan Valentine

The second design is inspired by Jan, the younger brother. The base coat is black here, just like his clothes. The eye on his beanie is the added detail on the ring finger. I didn't clean up the red nail polish around the nails above, so it looks more authentic.

A második dizájn gyakorlatilag az előző ellentéte. Fekete alapon helyet foglaló vértócsák és a karakter sapkáján látható szem adta az ihletet. Itt láthattok olyan képet is, amin nem töröltem le a körmök körüli vörös lakkot, így még élethűbbnek tűnik.

Jan Valentine, the younger brother / a fiatalabbik testvér

Jan, a fiatalabbik testvér, éles ellentéte bátyjának - mind viselkedésileg, mind kinézetre. A fekete alaplakk a karakter ruhájának felel meg. Mindkét karakter vámpír.

Jan Valentine inspired nails

Of course you can skip the pince-nez/glasses and the eye, if you're not familiar with Hellsing. Blood splatter nails are cool for Halloween too. You can create the blood stains with a drinking straw. The process is messy, so make sure you use something that protects the furniture from nail polish stains.

Na de miért is jó ez a poszt, ha nem vagytok otthon az animék világában? Halloweenre is tökéletes, vagy a hétköznapokra, nyilván a szemüveg és a szem nélkül, csak önmagában. A vörös lakkot egy szívószál segítségével tudjátok a körömre fújni. Figyeljetek arra, hogy a lakk össze-vissza száll, így ajánlott egy újságpapíron elkészíteni.

Are you familiar with Hellsing? Do you like the blood splatter design?
Ismeritek a Hellsinget? Hogy tetszik a vérfoltos dizájn a körmökön?

~ Evinde

5 comments :

  1. velem anno barátom megnézette az egész sorozatot,hááát,jó véres volt az tuti :P a zenéje nagyon tetszett :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A 13 részes tv sorozatot, vagy az OVA-t? :D Az OVA-nak decemberben jön ki a 10. és egyben utolsó része, az a jobb :D

      Delete
    2. no megkérdeztem és mindkettőt néztük,csak az OVA-t abbahagytuk egy idő után. nekem valahogy egybemosódott,de most újranézzük,mert szóba hoztam :D :)

      Delete
    3. Ó ennek nagyon örülök! :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...