December 7, 2012

Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara Review / Rimmel Scandaleyes Show Off spirál teszt




A kedvenc spirálom a Rimmel Lash Accelerator-je, így nagyon kíváncsi voltam, hogy Rimmelék legújabb spirálja felveheti-e a versenyt azzal. Lássuk!
My favourite mascara is Rimmel's Lash Accelerator. Let's see if this one is better or not:


A csomagolása hasonló a Maybelline The Falsies tubusához, fukszia színű és duci. Az igazi érdekesség azonban a kefe. Valószínű, hogy ez csalogatja a leginkább a vevőket.  
The packaging is very similar to the Maybelline Falsies, chubby and magenta coloured. The most unique part is the tip of the brush: it has a little ball on it, quite similar to Benefit's They're Real.


Nagy része a szokványos műanyag egyenes kefe, de a végén egy gömböcske figyel, hasonlóan Benefiték They're Real spiráljához. A leírás szerint az egyenes rész dúsít, a gömb pedig megemeli a szempillákat. Lévén műanyag kefe, igen könnyen meg lehet bökni vele a szemünket, és ez sem kivétel. Én valahogy puha, szilikonszerű kefére számítottam, de bizony nem az, hanem műanyag, a keményebb fajtából. A kezelésébe bele kell tanulni, mivel nagy is és műanyag is. A gömböcske tényleg segít, hogy a belső pici pillákat befessük, de a szemhéjat összekenni is segít :D, arra figyeljetek. 

It is a rubber brush, so be careful, because you can poke your eyes quite easily with it. According to Rimmel, the flat part gives you volume, while the ball helps to lift the lashes. I agree, the ball really helps to reach those tiny lashes in the inner corner, but it also helps to smudge mascara on your lid. :) Make sure you have a Q-tip near you, when applying.


Meglepődtem, amikor felkentem, mert elég száraz és sűrű, ennek ellenére nem csomósodik és építhető. Dúsítani is szépen dúsít, a hosszabbító effekt azonban nem kiemelkedő, így itt már le is győzte a Lash Accelerator spirálom, amitől eszméletlenül hosszú pillákat kapunk. Ez nem az a spirál, amit ha sietsz, ripsz-ropsz felkensz, és már mehetsz is. A kefe miatt ügyelni kell a felvitelre, így itt szintén a Lash Acceleratornak jár a plusz pont.

Surprisingly, it is a quite dry formula, but it does not clump, and is buildable. It gives you nice volume, but not as much length as I would expect. At this point, my Lash Accelerator wins. Because of the big and hard rubber brush, it is time-consuming to apply, so it's not the perfect choice, when you're in a hurry. 

bare lashes / semmi sincs a pillákon 

 1 coat / 1 réteg
 2 coats / 2 réteg

A nap folyamán nem potyogott le a szemem alá, bár csak minimális dörzsölésnek volt kitéve. Erősebb dörzsölés esetén nyilván potyogna valamilyen szinten, hisz ez is rostszálakat tartalmazó spirál. Kenődni nem kenődött. Külön plusz pont azért, amiért több rétegben sem csomósodik.
During the day, it didn't fall under my eyes, however it contains fibers,so be aware of that. It doesn't smudge. 


No és akkor egy összehasonlító kép a kis ütött-kopott Lash Accelerator spirálommal: továbbra is ez a kedvencem, a Scandaleyes Show Off nem győzte le. A kis megviselt sárga tetejű bizony már 2 éves, és még így is maga mögé utasítja a legtöbb spirált. Abszolút kedvenc. Lesz róla is bejegyzés, amint Karácsonykor kibontom az új tubust, amit láthattok is a következő képen.

And now the above mentioned mascara, my Lash Accelerator. It is 2 years old now, and it still works better than a lot of brand new mascaras. I love it so much, I'll write a separate review on that, when I open up my second tube of it at Christmas night.


Összességében jó kis darab, de nem a sietős napokra való, bár lehet, hogy csak én bökdösöm meg magam a műanyag kefékkel, ha sietek. Építhető, dúsító, nem csomósodik. Egyéni preferancia, hogy én a hosszabbító spirálokat kedvelem jobban, erről ez a spirál nem tehet. Ami a feladata Rimmelék szerint, azt tökéletesen elvégzi. A Rossmann legutóbbi karácsonyi akciójának keretében sikerült lecsapni rá 1200 forintért, ami nagyjából megfelelő ár. Az eredeti Scandaleyest nem próbáltam, az milyen? :) A kommentekben írhatnátok róla egy kicsit. 

The Scandaleyes Show Off is a decent mascara after all, it is buildable, doesn't clump, holds curl, builds volume. Even though my favourite is still the Lash Accelerator, I would recommend this to you.

Mi a ti kedvenc spirálotok? Szükségem lenne pár ötletre, főként a hosszabbító darabok közül.
What is your favourite mascara? I need recommendations, and I prefer lengthening ones.

~ Evinde

6 comments :

  1. Mivel szerintem lassan minden létező spirált kipróbáltam, ezért nekem is megvan a totális kedvencem, ami szívem csúcsán helyezkedik el, ez pedig nem más, mint a Lancome Hypnose Drama-ja. Tény, hogy egyszer volt meg nekem eddig ez a spirál, amikor karácsonyra kaptam tavaly, de valami fantasztikusan dús és hatalmas pillákat csinál, pedig eleve nincsenek rövid pilláim, de amit ez a spirál művelt vele, na az! Sajnos az ára miatt ugye le kell mondanom róla ha nem ünnep van, a mindennapos kedvenc spirálom az a MaxFactor False Lash Effect-je, ez is hatalmas pillákat tud varázsolni és szeretem is, de ha a Hypnose Drama-hoz hasonlítom, az olyan, mintha egy Suzukit hasonlítanék össze egy Ferrarival :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úúú az nekem nagyon high-end, de majd ha híres ember leszek, veszek egyet :D Köszönöm a javaslatot!

      Delete
  2. Hi, I used this one http://rimmel.rimmellondon.com/products/scandaleyes-extreme-black-0 . And I liked so much, because my lashes were totally extreme black , and in another mascara (Lancome) I missed more black colour. Good luck ;)

    ReplyDelete
  3. P.S. I have Playboy VIP parfume, I like it so much, I recommend ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. It smells similar to one of the Essence perfumes I already own :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...