December 30, 2012

Sparkly Nails for New Year's Eve


Sparkly and glittery make-up seems to be a trend for New Year's Eve. If you don't like putting glitter on your face, yet you'd like to be glamorous, put glitter on your nails.

A csillámló és glitteres smink minden évben hódít, ami az újévi bulikat illeti. (Nem különösebben értem, hogy miért kell minden egyes youtube gurunak glitteres sminket készítenie ilyenkor, de ők tudják). Biztosan vannak páran, akik nem szeretnek csillámot szórni az arcukra, de mégis szeretnének egy kis extra csillogást ezen alkalomból. A megoldás egyszerű: használjatok glitteres körömlakkot. 



I painted a hot pink glitter polish over a medium purple base, and this is the result. The pink glittery nail polish is frim Lovely's Moulin Rouge collection, however, it didn't have the sticker on the bottle when I bought it, so I don't know the shade name. Please excuse the tip wear of the nails.

Én a Lovely Moulin Rouge kollekciójának pink glitteres lakkját kentem fel egy lila alaplakkra, és ez lett az eredmény. Valamilyen oknál fogva a matrica hiányzott az üvegről már a boltban is, úgyhogy árnyalat kódot nem tudok mondani. 


Do you like the glittery NYE trend?
Mit szóltok a csillámos trendhez?

~ Evinde

6 comments :

  1. Nagyon szép lett! Tetszik a lovely körömlakk, már bánom hogy nem vettem meg.
    Amugy pont nemrég lettem kész a körmömmel,csak úgy csillog-villog:D Nem tudom levenni róla a szemem:) Szóval én is glitteres körmöket készitettem magamnak, majd hamarosan fel is teszem a blogomba:)
    Amugy nekem nagyon tetszik a glitteres szemsmink is.:) Mindent szeretek ami csillog-villog:):D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is szeretem, csak azt nem értem, hogy miért csak Szilveszterkor glitterez ki mindenki :D Szerintem amúgy biztosan lesz még valahol ilyen lakk, még sok helyen láttam kinn.

      Delete
    2. Hmm..jogoos:D Amugy a körömlakkot most azért nem tudom megvenni mert németben vagyok, és itt nem láttam még lovely állványt. Mikor otthon voltam novemberben akkor néztem őket, csak annyi megtetszett egyszerre, hogy inkább hagytam őket...:S:D

      Delete
  2. Oooh ezva csilligó szín...gyönyörű :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Élőben még szebb amúgy, a fényképező nem adja úgy át :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...