May 15, 2013

Áprilisi haul: tavaszi cipellők, smink, macik (?!), arc- és testápolás / Collective April Haul 2013


Ha ugyanazokat a dolgokat több képen is felfedezitek, akkor nem káprázik a szemetek :D, és meg sem őrültem, hogy ugyanabból a termékből vettem többet. Egész egyszerűen csak folyamatában fotóztam le mindent, és nem tudtam, hogy mikor rakom fel róluk a bejegyzést. A NYX dolgok legalább 3 képen szerepelnek, fotóhuszárok lettek. :)


A Flormar matt szemhéjpúdereiről már írtam egy 40 oldalas esszét facebookon, amikor először swatcholtam őket. Nagyon puhák és pigmentáltak, ami matt festékek esetében ritka. Mivel a sötétbarna ki volt fogyva, ezért egy bőrtónusú (vagy halvány barna, színvak vagyok) darabot vettem meg best friend colournak satírozáshoz. Ázsia Centerben találtam, 900 Ft körül volt, ezért nem tudom, hogy a plázák Flormar standjainál mennyibe kerül, de mindenképp érdemes megtapicskolni a matt kencék teszterét.

Note to my non-Hungarian readers: 


Today's haul is going to be a photo-diary for you, guys. I literally don't have the time to write the post in English this time (exam-session at the uni). I hope you can recognize the products though! Feel free to ask questions down below.




Nagyon szeretem az Essence pirosítóit, ezért a hiányzó 2 darab is megtalálta útját a kosárkámba (éljen a 10%-os kupon!), valamint egy rose gold pigment is. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen kis szépség rejtőzött az Essence pigmentjei között. Akinek valaha is fájt a foga a L'Oreal Infaillible Amber Rush árnyalatára, ami hozzánk nem jött be, annak mindenképp ajánlom.


A NYX-kiárusítás eredménye, mindent 500 és 800 Ft-ért lehetett beszerezni a Müllerekben. Távozik hazánkból a márka, amit kicsit sajnálok, másrészt viszont elég csípős áron adták őket, CherryCulture-ről jóval olcsóbban jutni hozzájuk, és ott a választék is nagy.



Általában nem vagyok nagy cipőmániás (= nincs 200 pár magassarkúm), de most 2 cipellő is  naaagyon megtetszett a New Yorkerben. Pesten egész nap rohangálok 24/7, ezért célszerű volt kényelmes darabot választani. Ez kényelmes, platformos és jól is néz ki. Imádom. Barna színben is kapható.

platformos szandál: New Yorker, 7500 Ft (kissé drágának tartom amúgy)


A másik darab egy kis mentazöld rohangálós hajókázó cipő (New Yorker, 2999 Ft).
 A szintén menta színű tavaszi sálat Ázsia Centerben leltem (1000 Ft körül volt), a pirinyó macikat pedig a Tesco-ban vesztegették 200 Ft-ért. (Imádom a medvéket amúgy, napi random fact.)



És végre a City Rush is gazdagítja a parfümgyűjteményem, ez a Milla Jovovich által népszerűsített kis csoda nagyon finom illatú. Szeretem Millát, ez annak lehet az eredménye, hogy készülődéskor általában a Kaptár-filmeket teszem be háttérzajnak :D, és az illatban sem csalódtam. Rajtam kissé barackossá alakul, pedig közvetlenül az üvegből szimatolva a szilvát érezni. "Meleg" illat, ebből következne, hogy őszi-téli parfüm. Ezt kivételesen tavasszal és nyáron is használom, egyrészt, mert most vettem és folyton szagolgatnám, másrészt mert átalakul rajtam az illat. Pár youtube guru nagyon megmérgezett ezzel a "télen télit, nyáron nyári parfümöt tessék felfújni" dologgal (ti ne hagyjátok magatokat! számomra már nincs visszaút). 

Az Avon szemhéjalapozója is elkísérte a parfümöt, jó barátnők lettek.

csendélet

A Lovely 129 forintos körömlakk kiárusítása sokunk pénztárcáját megcsúfította, főleg, mert sokan éltek a klasszikus "ennyiért a hülyének is megéri" logikával :D, plusz én személyesen nagyon szeretem a Lovely lakkjait, jó tapasztalataim voltak vele eddig. (Ma végre én is láttam az új szortimentet, mesések! De neeem szabad lakkot vennem, el kéne használni ezt a 160-at, ami van.) 

A NYC fedőlakkja is jött velem, spontán, mert olcsóbb mint az Essence BTGN, ami az utóbbi időszakban mérvadó volt nálam. Bár Ani írta, hogy hamar besűrűsödik, eddig még jól bírja ilyen téren, másfél hónapja használom.


"Azok ott Kiss-es zoknik, Évi?" Igen. Magyar. Gyártású. 100% pamut. Kiss-es. Zoknik.
Milyen kincseket találok, mi? :D 
A Blistex self-explanatory, a NYX dolgok pedig csak szerettek volna tizedszerre is a fotókra kerülni.



Müller trip + Teracle Moon isteni finom illatú testradír (Tesco). Utóbbi régóta kívánságlistás volt, és szerintem az eddigi év legjobb vására. Raffaello illata van. :)


Az avokádós Freeman maszkot csodaszerként tartják számon a problémás bőrrel küszködők, a Garnier sminklemosót pedig Shiv ajánlotta a videóiban.

JAAAJ ÉS HETI OFF-TOPIC: Tom Hiddleston, a Bosszúállók Lokija Pesten járt a hétvégén, de sajnos amire én felutaztam, ő hazament. Ezt azért osztom meg veletek, mert tündéri fazon, igazi úriember,és a Bosszúállók-láz rendesen magával sodort egy éve. :)

Próbáltatok már valamit a fentiek közül? 
Érdekelne Titeket egy parfüm kollekciós bejegyzés?

~ Evinde

14 comments :

  1. Ó, hát nagyon köszi az Essence pigmentes tippet, mert igen, nekem is fájt a fogam az Amber Rush-ra. Az essence pirosítók egyébként tartósak is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szívesen, gondoltam, hogy sokaknak tetszene a kis pigment. :) Essence pirosítók tartósak,igen, de 3 közülük szolidan csillámos, érdemes tesztelgetni a boltban. Én személy szerint nem veszem észre, hogy az arcon is annyira csillogna (talán csak a korall színű, az It-girl)

      Delete
    2. OK, köszönöm, megnézem őket magamnak :-)

      Delete
    3. A pigmentnek megmondanád a pontos nevét? Hiába meresztettük a szemünk Marcsival, nem találtunk rose gold árnyalatút, mind vagy broz volt, vagy rózsaszín :-(

      Delete
    4. A képen feliratoztam, csak a kód maradt le: 08-as (Pure Love) :)

      Delete
  2. óóóó, a kisses zoknikat hol találtad? mesemesések!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. China Martban (ahogy mész az Ázsia Center felé, jobb oldalon), 200 forint volt darabja, szerintem érdemes több kínait meglesni, bár magyar a gyártó, aminek örültem. :)

      Delete
  3. Az avokádós maszk nekem is megvan de még alig használtam, így kialakult véleményem nincs még.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én 3 hét alatt annyit szűrtem le, hogy megnyugtatja a bőrt és feszesít, de majd írok róla, ha már hosszabb ideje tesztelem.

      Delete
  4. A Babydoll pirosítót nagyon szeretem, nagy kedvenc!
    Azt hiszem felírom a bevásárlólistára ezt az Essence pigmentet :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg nagyon szép, sokan tudják hordani, mert építhető :)
      Majd írd meg, hogy tetszik-e a pigment :)

      Delete
  5. Tőled tudtam meg még szerdán, hogy Tom Pesten volt és kisebb szívroham kerülgetett. De a Robert Capa film miatt még biztosan visszajön egyszer, legalábbis remélem (:

    A Freeman maszkot pedig biztosan kipróbálom, nagyon sok jót hallottam róla. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úgy legyen, várni fogjuk :)
      Én most vettem meg a csokis Freeman maszkot is, mindkettőt szeretem eddig. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...