June 24, 2013

Producto Finito #1 (Empties)


I wanted to do these posts for 2 years now, since I saw the first empties video on youtube. "Empties" or "Things I've used up" posts/videos are mini reviews of products, if we liked them or not, and why. Everyone seems to come up with witty alternatives for the title "Empties", so have mine: Producto Finito. 

Két éve láttam először videót elhasznált termékekről,aminek az a lényege, hogy egy minibeszámolóval szolgáljunk egy teljesen elhasznált termékről, bevált-e, miért és miért nem. Azóta szerettem volna én is elkezdeni ezt a sorozatot. Legalább egy éve gyűjtögettem az elhasznált dolgokat, amiből pár bejegyzés össze is jött már, és szépen lassan elkezdem feltöltögetni őket. Sokan módosították a címet, úgyhogy itt az enyém is: Producto Finito. 


Cadeavera Make-up Remover pads / sminklemosó korongok:
I really liked these 1-2 years ago, when I was using them. They removed my make-up nicely and I don't remember them making my eyes burn. It's quite expensive though.

Would I repurchase? Yes, sometime in the future.
Szerettem ezeket 1-2 éve, amikor használni kezdtem őket. Nem emlékszem, hogy csípte volna a bőröm, és jól lehozta a szemsminket. Müller saját márkás, 6-700 Ft-ért viszont drága. 
Újravásárolnám-e? Igen, a jövőben valamikor biztosan.


Aveo Waterlily shower gel:
I like all of the Aveo shower gels, and this one smelled nice too. Avea can be found in Müller Drugstores, iT's Müllers own brand (just like Cadeavera.) Would I repurchase? Yes, nice scent for spring & summer.
Szeretem az Aveo tusfürdőket, ár-érték arányban nagyon jók. Mindnek finom az illata, és ez a vízililiomos sem volt kivétel. Újravásárolnám-e? Igen.

Essence Pure Skin toner:
The Pure Skin line smells amazing! It didn't broke me out and it mattified my skin for a while. It isn't a miracle worker though. Would I repurchase? Yes, 'til I find something better. They come in a new packaging though.
Imádom a Pure Skin termékek illatát. Ez a tonik nem különösebben csodaszer, de nem pattogtam ki tőle, és felkenés után kb. egy órán át mattít is. Púder van az alján, ezért fel kell rázni. Újravásárolnám-e? Igen, bár már megújult verzióban kapható.

Tesco Wake Up! shower gel - Pomegranate & Raspberry
I used to have the lemon scented one, which had a better consistency. This one smells nice, but it's like a hard jelly, which is quite a task to work with. Would I repurchase? No.
A citrom illatút nagyon szerettem, azért vettem meg ezt is. Módosíthatták a formuláját, mert ez kemény zselé állagú volt. Egy az egyben kicsúszott a kézből, és nem habzott jól. Azóta megint átcsomagolták őket. Újravásárolnám-e? Nem. A citromosat igen.


Visine Classic eye drops:
Nothing fancy, just my regular eyedrops. I often wear circle lenses, and I need eyedrops. Visine doesn't make my eyes white as it claims, but it does calm them. Would I repurchase? Yes, I already did.
Csak a szokásos szemcseppem. Gyakran viselek színes lencséket, ezért szükségem van szemcseppre. Fehérebbé nem teszi a vörös szemeket, hiába állítja, de megnyugtatja őket. Újravásárolnám-e? Igen, már megtettem.

Garnier Caffeine Roll-on Eyes:
Don't waste your money on this. The Essence eye roll-on is the same, for third of the price. This moisturizes the under eye for a while, and it burns when you overapply it. Just like the Essence one. I would like to try the tinted one though. Would I repurchase? No way.
Ne pazaroljátok erre a pénzt. Az Essence görgős szemkörnyékápolója ugyanaz, csak az ár harmadáért. A minimális hidratáláson kívül nem csinál semmit, nem csökkenti a karikákat, sem a puffadást. Ha sokat kenünk fel, csíp. A színezett verziót szeretném kipróbálni ennek ellenére. Újravásárolnám-e? Biztosan nem.

Essence Nail Oil:
I use it as a cuticle oil, and it works fine. It smells nice, and it's inexpensive too. Would I repurchase? Yes.
A körömágyamra szoktam kenni, és abszolút bevált. Finom az illata, és olcsó is. Újravásárolnám-e? Igen.

Sprite Lip Smackers:
They smell like -you guessed it- Sprite, and they work surprisingly well. They make my lips soft without drying them out. Would I repurchase? Yes.
Meglepően jó kis ajakbalzsamok, puhítják az ajkakat, és nem szárítják ki őket utána. A Blistex mellet ezek a kedvenceim. Újravásárolnám-e? Igen.

Cadeavera Vanille & Cinnamon lip balm:
It smells like Christmas, I love the smell! The formula of the Cadeavera lip balms is not the best though. It just sits on top of my lips, and it wears off within 15 minutes. Would I repurchase? Probably. Only this one, before Christmas.
Karácsony illatú ajakbalzsam (vanília és fahéj)! Bár az illatát imádtam, a Cadeavera ajakbalzsamok nem a legjobbak. Csak ülnek a bőr tetején, és negyed óra alatt lekopnak. Újravásárolnám-e? Talán. Csak ezt az illatot, Karácsony előtt.

Labello Hydro Care lip balm: Labello is the same as Nivea. It is probably the worst of all the Labellos. They aren't good by any means, but this one is just a fail. It feels nice for like 5 minutes after applying it, and then it makes my lips extra dry, making me to reapply it over and over again. Would I repurchase? No.
Az összes Labello közül a legrosszabb. Nem mintha a Labello ajakbalzsamok olyan jók lennének, de ez egyszerűen borzasztó. Felkenés után 5 percig nincs is baj, de aztán durván feszíteni és szárítani kezdi az ajkakat, arra kényszerítve az embert, hogy egyfolytában újrakenje, 5 percenként. Újravásárolnám-e? Nem.

What are your favourite products that you'll repurchase in the future?
Van olyan kedvencetek, amit újra és újra megvásároltok? Mi az?

~ Evinde

6 comments :

  1. A Garnier Caffeine Roll-on Eyes számomra is szörnyű volt, viszont a színezett verziója eddig meglepően jól teljesít, nekem szépen halványítja a szemem alatti karikákat, nem csíp, és egész nap rajtam marad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is olvastam sok helyen, olyan embereknél, akik amúgy nagyon kritikusak, hogy szuper kis cucc, úgyhogy mindenképp ki fogom próbálni. :)

      Delete
  2. I use the garnier roll on with colour and works perfect on me. I like this post and thanks for the Tesco description!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, I hear good things about the tinted one, I'm meaning to try out that one. You're welcome and thank you! :)

      Delete
  3. A Labello Hydro Care régebbi verziója vmi csodás volt (télen még az ajkaim körülötti durván kiszáradt, húzódott bőrfelületeket is rendbe hozta fél nap alatt), de ez az új tényleg borzalmas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is azért vettem meg most 21 évesen, mert tinikoromból úgy emlékeztem, hogy bevált, de akkor ezek szerint megváltoztatták a formulát. Kár.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...