July 22, 2013

Essence Me & My Ice Cream | Haul, Swatches & Quick Review


Csütörtök óta kapható a Me & My Ice Cream kollekció a Müllerekben, így aznap vettem is pár dolgot. Mivel teszter nincs kirakva, ezért megmutatom a színeket és írok róluk pár szót.

Essence's Me & My Ice Cream limited edition is finally available in Hungary (since last Thursday). There is no tester, so I decided to show you the swatches and write a quick review.



Kezdem az ajakbalzsammal. Nagyon jól néz ki, hogy két szín van összemárványozva egymással, és itt ki is fújt, hogy miért érdemes megvenni. Alapból nem szeretem az Essence ajakbalzsamait, és ez sem kivétel. Az illata fura, már-már kellemetlen, mint a babák popsikenőcse. Az íze szintén. Ugyanúgy hidratál, mint bármelyik átlagos ajakbalzsam. Mindent összevetve, a kinézetén kívül nem egy kiemelkedő termék.

Let's start off with the lipbalm. I'm not keen on these Essence balms, and this one is no exception. The only good thing about it is the cute marbled colour. It smells and tastes like baby butt paste. The moisturizing effect is average.  You can pass on these.


01 Ice Bomb

A 3 termék közül a pirosító a kedvencem. Egy domború krémpirosítóval van dolgunk, és ugyanúgy lehet nyomkodni, mint a Maybelline Dream Bouncy pirosítóit, vagy a gyurmát. Csillámos korall árnyalat, de nem vettem észre, hogy az arcon is látszanának a mikrocsillámok.

My favourite product of them is the cream blush. It is very similar - if not identical - to the Maybelline Dream Bouncy blushes, it's squishy. It is a nice shimmery coral shade, but the shimmer doesn't show up on the face, or at least I didn't notice it. It blends nicely and lasts quite well. It doesn't have a scent and the color is buildable.

Közepesen pigmentált és építhető, eldolgozni is könnyű. A tartósságával sem volt gondom. Apró műanyag tartókában foglal helyet, 6.8 gramm terméket kapunk 950 Ft-ért. Illata nincs, pedig milyen jó lett volna a fagyi illat, ugye? ;)

01 Cone Head

A baked szemhéjpúderek közül a lila-arany kombinációt vettem meg, nagyon nehéz volt dönteni teszter nélkül, vagy negyed órát álltam az állványnál. Képek alapján mindhármat meg szerettem volna venni, de a 950 Ft-os ár miatt meggondoltam magam. A menta színű olyan világos volt, hogy szerintem fehér lenne felkenve. A rózsaszín biztosan szép, az enyémnek pedig szép mályva színe van, ha összemixeljük a 2 keveredő árnyalatot. 

I also picked up one of the baked shadows, the gold-purple one. It is a pretty mauve colour when mixed together. Chosing between them was a task because of the lack of the testers. I really like Essence's baked shadows, even though they are not available anymore. This one is similar to the old ones, with a more wearable colour.


A nyári kiadások közül ez a kedvencem, szeretem a pasztell színeket. A kollekció darabjait és színeit már láthattuk előző kollekciókban, de a pirosítót mindenképp érdemes kipróbálni. Ha valaki most kezdi el felépíteni a kollekcióját, annak ez jó kis trendkiadás lehet.

All in all, I really like the collection. It is my favourite out of the collections available in my country, I like pastels. The products and the shade are repeated from earlier collections, but the blush is a unique product worth trying.

Hogy tetszik? Terveztek venni valamit ebből a kollekcióból?
What do you think? Wanna buy something from the LE?

~ Evinde

8 comments :

  1. Nagy baj, hogy ha ez a kollekció annyira nem fogott meg??? Ha kapható lesz a Rossmannban is, akkor max. a lakkok miatt nézem meg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem nem baj, én megvettem amit akartam. Tudtommal a Rossmannban nem lesz kapható.

      Delete
    2. Azért benézek, mert máskor is előfordult, hogy volt "csakMülleres" kollekció Rossmann-ban. :D Próba-szerencse.

      Delete
  2. köszi a gyors beszámolót! én eddig az ajakápolóval szimpiztem, de akkor kihagyom, ellenben a pirosítóra lecsapok, mert a leírásod alapján szimpi. nem túl zsíros állagú? (mint mondjuk az alverde vagy a nyx krémpirosítója?)
    nem alapozózom magam, így nagyrészt a csupasz (krémes) bőrömre kenem, a túl sűrű krémpiri fényesen csücsül az almácskáimon és szerintem messze nem természetes hatású (pedig pont azért választanám). eddig egy catrice spectaculART te-ben kapható mousse pirosító jött be leginkább az itthon kaphatóak közül, az olyan kis lágy, habos)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NYXet még nem próbáltam, de annyira közel sem zsíros, mint az Alverde pirosítók. Inkább azt mondanám, hogy a szárazabb krémpirosítók fele hajlik, már ha ennek van értelme. :)

      Delete
    2. én értem és köszi szépen! szerzek egyet, eldőlt. ;)

      Delete
    3. Nincs mit! Majd írd le, hogy tetszik-e. :)

      Delete
  3. én a lakkokat a matricát és a gyongyoket vettem meg.
    ja meg a keztorlot. szuper kis kollekcio ez.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...