July 23, 2013

Korean BB Cream Haul + More | 2013


My beloved Skin79 VIP Gold is almost dead, so I did a BB research before buying new ones. I basically watched 98% of the BB reviews on youtube (the remaining 2% are Spanish reviews I don't understand),  and read a ton of blog reviews back in May, so now I'm kind of an expert on BBs, and I have at least 25 BB creams on my eBay wishlist.

Májusban vettem észre, hogy az imádott Skin79 VIP Gold BB-m kifogyóban van, így a lehető összes BB tesztvideót megnéztem, sok-sok külföldi BB tesztbejegyzéssel párosítva. Mondhatni "expert" lettem a témában, ami oda vezetett, hogy most kb 25 BB krém szerepel az eBayes wishlistemen.



I always order from reliable, top-rated Korean sellers on eBay. There are fake products out there, so make sure you always check the seller's reputation before ordering. I'll give you 2 of my favourite sellers down below anyway.

Mindig megbízható, top-rated koreai eladótól rendelek eBayről. Sokan hamisítanak, ezért fontos, hogy olvassatok bele az eladó visszajelzéseibe rendelés előtt. Ha nincs PayPal-etek, akkor a bbkrem.hu-n is meg tudjátok venni őket, de ott sokkal drágább. Én személy szerint nem akarok többet fizetni valamiért, amit jóval olcsóbban is meg tudok szerezni olyan eladótól, akiben maximálisan megbízom. Ezen kívül ha rákerestek, biztosan találtok olyan külföldi webshopot is, ami szállít hozzánk, de általában ott is drágább minden.

SELLER 1

I ordered my first parcel in May, it arrived within 7 business days, which is awesome, since Hungary is near Narnia. I picked up 2 of the most popular BBs.
Első alkalommal a két legnépszerűbb BB krémre esett a választásom. Hét munkanap alatt ért ide a csomag.

Missha Perfect Cover Nr. 21. (11-12$ / 2600 Ft + free shipping)
Lioele Beyond the Solution (12-13$ / 2760 Ft + free ship.)


My second package arrived in June, after 7 business days. The seller always gives nice little samples.
 A második rendelésem június közepén érkezett meg, ugyanattól az eladótól rendeltem. Ismét 7 munkanap alatt ért ide a csomag, ami gyorsnak számít. Az eladó mindig küld kis lolis köszönőkártyát és mintákat is.

Skinfood Aloe Sun  BB Cream #1 (10-11$ / 2400 Ft + free ship.)
Skin79 Premium Intense Classic Balm (9$ / 2000 Ft + free ship.)
(this comes in a black box / ez fekete papírdobozkában érkezik,amit nem fotóztam le)
Holika Holika Clearing Petite BB Cream (5-6$ / 1280 Ft + free ship.)


Skinfood Salmon Darkcircle Concealer #1 (8-9$ / 2826 Ft + free ship.)



I received the third package 2 weeks ago, shipping time was 5 business days. The concealer is from a different seller.
A harmadik rendelésem két hete ért ide, 5 munkanap alatt, ezúttal más eladótól, aki szintén küldött ajándék mintát.



Both of these BBs are for problematic, acne-prone skin, and the best thing is that these are the less expensive ones out there, which is great when you're a student on a budget.
Mindkét termék problémás, pattanásos bőrre való, és plusz pont, hogy ezek a legolcsóbbak az 5 közül.


All of the samples I've received as a gift. They send the samples randomly, but fortunately I got the ones I really wanted to try.
Az összes ajándék termékminta, szépen sorban.. Véletlenül ugyan, de pont olyan mintákat kaptam, amiket szerettem volna kipróbálni. A Cho Bo Yang BB és a csigás Skin79 BB az elsők között lesz, amiket tesztelni fogok.

If you want to try BB creams, skip on the western ones and try the real Asian BBs. If your skin is dark, check the Missha PC BBs or the Etude House Bright Fit BBs, those have quite a few shades available. If they still don't have the right colour for you, you can always mix them with your foundation. This way you get the perfect colour match while still having the skincare benefits of the BB cream.

Ha szeretnétek BB krémeket próbálni, ne NE neeee vegyetek a koreai krémeken kívül másmilyet. A nyugati BB krémeknek nem sok köze van az igazi koreai társaikhoz, mondjon bárki bármit. Igazán hatásos skin care benefittel az ázsiai BB-k rendelkeznek. Az még egy ok, hogy a drogériában kapható BB krémek is lazán 2000 Ft körüli áron kaphatóak, annyiért meg már igazit lehet rendelni a fenti eladóktól. 
Ha az a gond, hogy túl világos, rendeljetek a Missha PC BB-ből, vagy az Etude House Bright Fitjéből, azok között sok árnyalat elérhető már. Az alapozóba is keverhettek belőlük, hogy a szín is tökéletes legyen, de ugyanakkor a BB krém hatásai is érvényesüljenek.

Ha kérdésetek van a rendeléssel kapcsolatban, írjatok kommentet vagy e-mailt. PayPal regisztrációhoz is tudok adni egy szuper magyar oldalt, ahol mindent lépésről lépésre leírnak.

Have you tried Asian BB creams? Do you have a favourite?
Próbáltatok már ázsiai BB-t? Van kedvencetek? Szeretnétek kipróbálni őket?

~ Evinde

11 comments :

  1. Én a Missha Perfect Cover-t szívesen kipróbálnám - még sosem használtam eredeti koreai terméket -, de kicsit tartok attól, hogy egyszerűen rossz árnyalatot választanék. Még üzletben is nehezen választok magamnak megfelelő színárnyalatot, mert alapjáraton fehér a bőröm, de azért nem annyira, mint mondjuk egy eredeti vöröshajú lánynak, de valamennyire mégis, de akkor már ne a legvilágosabbat, meg... Na, szóval a színek miatt tartok a rendeléstől. :/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha olyasmi vagy, mint én, akkor a 21-es árnyalatot ajánlanám. Ha van picit sötétebb alapozód, akkor egy kicsivel összekevered, hogy jó színt kapj. Az első eladónál vannak fenn pici minták, ingyenes szállítással, ha nem vagy biztos a színben, érdemes egy mintát kipróbálni. :)

      Delete
  2. húú, ebből aztán giga összehasonlító tesztet lehet majd írni... ;)
    én majdnem egy évig a skin 79 diamondját szívleltem leginkább, aztán váltottam a lioele water dropsára, ami azóta is kedvenc, csak most nyárra picit világos (mert szeretek napozni és előjön sok ezer szeplő).
    én mindig a bb shoptól rendelem, mert egyrészt nekik köszönhetően hallottam ezekről a termékekről, másrészt pedig szeretem az ilyen rendhagyó kis vállalkozásokat "támogatni", vagyis az árkülönbözetet teljesen értem és jogosnak találom (a sok járulékos költség végett). és azt is kedvelem, h a rendelés másnapján már csönget a futár, h itt a csomagom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én nem igazán tartom jogosnak, hogy majdnem 3x annyi minden, főleg hogy Koreában olyan jó kis saleket ki lehet fogni, ami mellett még az eBayes árak is eltörpülnek. Na de kinek mi! A Waterdropsot én is nézegettem, de most több olyan van, ami jobban érdekel, pl ez az új csigás őrület.

      Delete
    2. Én a Mizone csigás krémét használom, all in one, rozsaszin csomagolású. Csak jót tudok róla mondani, biztosan újra rendelem ha elfogy!

      Delete
    3. Na igen! A Mizone csigás BB-jét fogom megvenni következőnek. :D

      Delete
  3. Az a termékminta ami az utolsó képen bal felül van, melyik krémet tartalmazza? Kaptam 2 csomaggal én is, és ez az eddigi lehető legjobban teljesítő krémem, tuti veszek belőle ha ki tudom deríteni, melyik krém mintája :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bal felső sarokra gondoltam, de más sikerült levadásznom, köszönöm!:)

      Delete
    2. bal felső sarokra gondoltam, de más sikerült levadásznom, köszönöm!:)

      Delete
    3. Ó tényleg,írod is hogy bal. Fail
      Az a Missha/Misa Cho Bo Yang BB. Szintén wishlistes.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...