July 29, 2013

Producto Finito #3 (Empties)


Ezen a bejegyzésen kívül még 3, tavasszal lefotózott empties csomagom van, amiről még nem írtam, plusz azóta ismét összegyűlt egy jó nagy doboznyi elhasznált dolog. Ne lepődjetek meg, ha besűrítek párat augusztusra. :) De csapjunk is a lecsóba, az idő pénz:

Alterra Aloe Vera & Granatapfel (=pomegranate) Conditioner / Gránátalmás balzsam:
~ I love this. I'm on a silicone free hair care kick since January, and this one is a great conditoner. It's thick, moisturizes well and helps with the tangles. Highly recommended. (It's only available in Rossmann). Would I repurchase? Yes. I did, at least 5 times.
~ A kedvenc szilikonmentes balzsamom. Január óta szilikonmentes kúrán vagyok, és ez a balzsam az egyik legjobb, amit vehet az ember 5-600 Ft-ért. A Syoss szilikonmentes balzsamaival ellentétben ez sűrű, mélyen hidratáló és kifésülést segítő balzsam. Újravenném-e? Igen. Már legalább ötször újravásároltam.

Syoss Silicone Free Shampoo - Color & Volume:
~ It was okay. I'm not crazy about the scent, but it lathers nicely and it does its job. Would I repurchase? Yes, I did already.
~ Átlagos szilikonmentes sampon. Nem különösebben őrülök meg érte, mert a szaga zavaró. Jól habzik és a dolgát elvégzi, Ázsia Centerben veszem 790 Ft-ért, ami jobban hangzik, mint a drogériás 1000 Ft feletti ár. Újravásárolnám-e? Igen, már megtettem.

Aveo Cherry Blossom shower gel:
~ Aveo is Müller's own brand. This scent is my favourite of all the Aveo shower gels. They are inexpensive as well, I highly recommend them. Would I repurchase? Yes. I did at least 3-4 times.
~ A Müller márkás Aveo tusfürdők nagyon jók. Az abszolút kedvenc a cseresznyevirágos, isteni finom illatú. Újravásárolnám-e? Mint a huzat.

~ CadeaVera Make-up remover for Eyes:
~ I didn't like this at all. My mom used it to remove her make-up, but I switched to the 2-phase one a long time ago. This regular one just smudged the make-up instead of removing it. Would I repurchase? No.
~ Egyáltalán nem szerettem. Édesanyám használta, mert Ő nem szereti az olaj bázisú lemosókat, de én már rég váltottam ennek a lemosónak a 2 fázisú verziójára. (Azóta már azt is lecseréltem.) A sminket csak elkente lemosás helyett, nem ajánlom. Újravásárolnám-e? Nem.

Balea Coconut Body Butter (old packaging):
~ I kid you not, I bought this like 6 years ago, and it was a pain in the butt to use it up. After 2 years, it started to smell funny. It had a fake coconut smell to begin with, and it was too greasy. I used it on my feet. I'll reuse the jar though, it's nice and durable. Would I repurchase? No.
~ Körülbelül 6 éve vettem, amikor táncolni kezdtem. Borzasztó lassan tudtam elhasználni. Túl zsíros volt, mű kókusz illattal, ami 2 év után még egy mellékszagot is kapott. Hála az égnek, hogy elfogyott. A tégelyt viszont lecsupaszítom és teszek bele valami mást, mert jó masszív. Újravásárolnám-e? Nem.

Have you tried any of these products? What was the last product you've used up?
Próbáltatok ezek közül valamit? Miket használtatok el mostanában?

~ Evinde

17 comments :

  1. 6 év egy testápolónak? Amúgy az elég jó idő, nekem volt hogy már 2. évben megavasodott...
    Ezt az Aveo tusit kipróbálom, annyi jót olvastam róla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerencsére az enyémek jól bírják :D Kíváncsi vagyok, tetszik-e a testápoló, majd írd meg! :)

      Delete
    2. És persze testápoló helyett tusfürdőre gondoltam. Fail :')

      Delete
    3. :-D aranyos volt :-D de értettem mire gondolsz :-D amúgy attól félek hogy a nagy melegeket nem bírják a kencék. Szagolgatom őket minden nap hátha büdös lett :-D ezt az előző kommenthez elfelejtettem írni :)

      Delete
    4. Pakold be őket a hűtőbe nyárra, én azt szoktam. :)

      Delete
  2. Pedig már megörültem, hogy van valami új Balea-s testápoló :) A tusfürdőre én is kíváncsi vagyok, már több helyen is hallottam róla, hogy érdemes kipróbálni :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem 6 év alatt már vagy 4x átcsomagolták :) Majd Te is írd meg, hogy tetszik-e a tusfürdő :D Kíváncsi vagyok.

      Delete
    2. Hm, ezt a tusfürdőt majd megszagolom. A karamellás sajnos nagyno műillatú volt, a bodzás-lime-os-mentás viszont isteni :-)

      Delete
    3. Úhh a karamellás elég rosszul hangzik, a karamellás popcorn se jött be nekem.

      Delete
  3. a szemfestéklemosónak az olajos változatát próbáltam és utáltam, nem is használtam el teljesen, mindig csak bosszankodtam miatta (h belemegy a szemebe, h nem szedi le teljesen és hogy utána extra olajos marad a helye). bioderma micellás forevőr! ;)

    (az essence krémpiri pedig megvéve, pénteken vecsés mellett száguldottunk el és eszembe jutott, bementem az ottani müllerbe, tele volt a polc, gyorsan lekaptam és útközben bele is maszatoltam. picit zsírosabb, mint a mousse kedvenc, de sztem pofin is működni fog:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én 2 évig biztosan használtam az olajos verzióját, de a vége fele már csípte a szemem. Most a Garnier két fázisúja az új kedvenc, és 800 Ft körül van. Bioderma drága,nem? Konkrét árat mondjuk sehol sem találok. Ha micellás, akkor már a Corine de Farme.

      Delete
    2. Nem olcsó, de nekem (akciósan) simán megér mondjuk 3000 forintot, h utána bő 3/4 évig kitartson.

      Delete
    3. Az nem is rossz,én valami 7-8 ezerre számítottam.

      Delete
    4. :) örülök, h talán meghoztam hozzá a kedvet, majd szólok, ha lesz mini kiszerelés olcsón vagy nagy. ;)

      Delete
    5. Ó,kedvem az eddig is volt! :D Csak pénzem nem. És köszönöm, az szuper lesz :)

      Delete
  4. A Syoss sampont én is használom - tényleg nem olyan extra, de szilikonmentesnek jó, selymes a hajam a használat után :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...