September 6, 2013

Producto Finito #4 (Empties)


In today's post, yet again, I review products I used up and tell you if I would buy them again or not.



Vichy Essentielles Rose Shower Gel:

This is my second tube. One of my all-time favourite shower gels! It smells like actual real roses, and the lovely faint scent lingers around for a while. They are kind of pricy for a shower gel, as most of the Vichy stuff is. Would I repurchase? Yes.

Ez a 2. tubusom, nagy kedvencem. Igazi rózsaillata van, amit zuhanyzás után 2-3 órával még érezni. Nem mű, szolid illat. Egy tusfürdőhöz képest kicsit drága, mint a legtöbb Vichy termék. Újravásárolnám-e? Igen.

Essence Nail Polish Remover (Strawberry + Passion Fruit):

If I had to choose between this and the coconut one, I'd go with this one. The coconut scented is rubbish, to be honest. This was OK for cream and shimmer polishes, the scent was nice, but it will not remove glitter. Would I repurchase? Maybe.

Átlagos lakklemosó, finom illattal (nem olyan tömény illatú, mint pl. a Rossmann mandulás lemosója). A kókuszos párja borzasztó, a kettő közül ezt ajánlanám, ha választani kéne. A glittert nem hozza le, de a krém és csillámló lakkokat igen. Újravásárolnám-e? Talán.

Fennel Body Yogurt (Lavender Pound Cake):

One of my favourites. These Fennel body yogurts make the skin very soft, and this lavender scented smells divine. It also helps if you're struggling with insomnia, it will make you sleep like a baby. They are hard to find though. Would I repurchase? Yes, I already did.

Az egyik kedvenc testápolóm. A Fennel testjoghurtjai nagyon jók, finom puha lesz tőlük a bőr, holott régen úgy gondoltam, hogy nem sok különbség van a testápolók között. (Rosszul gondoltam.) Ez a levendula illatú segít este elaludni, ami plusz pont. :) Kicsit emlékeztet az illata a kamillás Labelloéra, amit imádok. (már az illatot,nem magát a Labello-t.) Újravásárolnám-e? Igen, már megtettem.

Iseree Soft Cotton Pads With Microfibre:

Exfoliating cotton pads to remove make-up. These are one of the very nice cotton pads you can get here, they are cheap as well, around 1$ (for 120 pcs). Would I repurchase? Yes, already did.

Radírozó vattakorongok, az egyik legjobb az eddig próbáltak közül. A Lidl-ben kaphatóak, 220 Ft egy 120 db-os csomagért igen jó ár. Újravásárolnám-e? Igen, már megtettem.

Fruttini Body Lotion [SAMPLE] (Pineapple):

It was OK, nothing special. Would I buy the full size? No.

Átlagos testápoló volt, semmi különöset nem tapasztaltam. Megvenném-e teljes méretben? Nem.


Catrice Lashes To Kill Extra Black mascara:

It was a nice mascara, however, it dried out in ONE MONTH, which is very strange. I'm not one to toss my mascaras every 3 months, I even have 2 years old ones, and they work perfectly fine. Would I repurchase? No.

Jó kis spirál volt, de egy hónap után (!) beszáradt. Sosem jártam még így spirállal, pedig vannak 2 éves darabok is a fiókomban, és tökéletesen lehet velük dolgozni. Újravásárolnám-e? Nem.

Essence Ridge Filler:

I prefer ridge fillers as my base coat, they work nice and make my uneven nail surface somewhat even. These pink ones have been discontinued, so I can't repurchase this exact kind, but I'd repurchase Essence ridge fillers from the current range.

A hézagfeltöltő lakkokat preferálom alapozó lakként, ezt is szerettem. Egyenetlen a körmöm felszíne, és ez valamicskét segít az állapotán. Ezt a konkrét fajtát már nem gyártják. Újravásárolnám-e? Igen.

Olay Total Effects 7in1 Moisturizer SPF 15 [SAMPLE]:

I got this as a PR sample. I have to say, I absolutely love this moisturizer! It works great with my problematic skin, it's nice as a make-up base and it's non-greasy. Too bad it's way too expensive for my budget. Would I purchase the full size? Yes, at a sale price.

PR mintaként kaptam, és nagy kedvencem lett. Jól kijön a problémás bőrömmel, nem zsíros, jó smink alá. Az egyetlen problémám, hogy túl drága. Megvenném-e teljes méretben? Igen, de csak akciós áron.



Always cut yout tubes open! You'll get product enough for 1-2 more weeks or more, depending on the product amount.
Mindig vágjátok fel a tubusokat! Mérettől függően további 1-2 hétre elegendő terméket tudunk átköltöztetni egy tégelybe.

Essence Kiss Care Love lipbalm (Fruitylicious):

Read my review HERE. These lipbalms aren't good at all. They are dry and hard, the moisturizing effect is nothing special and the scent is fake. Would I repurchase? No way.

ITT olvashattok róla tesztet. Se a pénzt, se az időt ne pocsékoljátok ezekre az ajakbalzsamokra. Kemény állagú, a cserepes ajkakat felkenéskor még jobban kirepíti. Túl mű az illata, a hidratáló készsége átlagos, gyógyítani nem fog. Ezt úgy írom, hogy hatalmas ajakbalzsam rajongó vagyok elsős korom óta, és rengeteget próbáltam az évek során. Újravásárolnám-e? Nem.


Have you tried any of these products? Have you used something up lately?


Próbáltatok valamit a fenti dolgok közül? Mit használtatok el mostanában?

Megjegyzés: Nem minden bejegyzést fogok 2 nyelven írni, a nagyját csak angolul. Ettől függetlenül ugyanúgy írhattok kommentet, nincs előírva, hogy az angol nyelvű bejegyzésekhez csak külföldiek írhatnak. Ez régen sem volt probléma, most se legyen.


~ Evinde

8 comments :

  1. Szia! Lenne kérdésem: a Vichy tusfürdőt és a testápoló joghurtot hol vásároltad, és mennyibe került? Amúgy én is mindig szétvágom a tubusokat, vagy ha pl. tusfürdőről van szó, akkor kiöblítem vízzel, és így még el tudom használni habfürdőnek a maradékot :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A tusfürdőt patikában, 1500 Ft alatt, de Ázsia Centerben is láttam olcsóbban. A Fennel testjoghurtot eleinte fodrászcikkesnél, és amikor elfogyott ott, csak Ázsia Centerben találtam egy helyen,ami azóta bezárt (ott szoktam venni a Dove szemkrémemet is, és most nem tudom, hol fogok találni sajnos). A Fennel olyan 750 Ft körül van. Én továbbra is a fodrászcikkeseket próbálnám.
      Jól is teszed!:) Én is darabolok mindent, tusfürdőt/sampont/balzsamot meg én is hígítok. :)

      Delete
  2. The mascara dried out in one month? That's crazy! I usually keep my mascaras for 6-12 months, I don't agree with girls that change every 3 months

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay finally someone! On youtube, a lot of girls toss their mascara after a month. It's ridiculous. I usually use them 'til I use the tube up completely, and that's about 1-2 years. :)
      I'm still not sure why did the Catrice dry up so fast, maybe the packaging wasn't the best and it let air in, I don't even know.

      Delete
  3. Nagyon megakadt a szemem ezen a guszta testápolón, mostantól nyitott szemmel járok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyáron elfogyott a rózsaszín is, az is jön hamarosan a blogra. Annak pedig epres joghurt illata van. :) Érdemes őket kipróbálni.

      Delete
  4. Ridge filler lakkból próbàld a crystal nailst. Van már rossmannban is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Láttam a Rossmannos állványt. :) Megnézem, ha arra járok.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...