September 29, 2013

Producto Finito #5 (Empties)


Alig vártam, hogy felrakjam az utolsó májusban fotózott csoportot az elhasznált dolgok közül. A nyáron gigantikus mennyiség gyűlt össze, amiket szeptembere elején fényképeztem le, és végre októberben már elkezdhetek írni róluk. Lássuk a medvét!

Vichy Essentielles Foaming Cleanser and Makeup Remover / Vichy Essentielles habzó sminklemosó:
~ HG stuff right here! I use it as face makeup remover and it works like a dream. That is my 2nd tube of it on the photo. Would I repurchase? Yes.
~ Örök kedvenc habzó sminkelmosó, remekül barátkozik problémás bőrrel. A képen már a második elhasznált tubus látható. Újravásárolnám-e? Igen!

Gliss Kur Conditioner (Liquid Silk) / hajbalzsam:
~ The GK Liquid Silk family used to be my favourite hair care line, but now I'm getting an allergic reaction when using these or any kind of shampoo that is not Head'n Shoulders. I tried a fancy hair dye 2 years ago that caused me an allergic reaction, and since then, I'm allergic to almost any kind of shampoo. Would I repurchase? I would, but I can't.
~ A rózsaszín csomagolású Gliss Kur család a kedvencem volt régen, de amióta egy (elég drága) hajfesték miatt allergiás reakcióm lett, a legtöbb sampon ugyanezt az allergiás reakciót váltja ki nálam, sajnos ez a rózsaszín GK család is. Az illata isteni! Körülbelül egy éve használhattam el, mert január óta szilikonmentes termékeket használok. Újravásárolnám-e? Nagyon NAGYON szeretném, de sampon és balzsam formában nem fogom tudni a fenti okok miatt. Hajvégápoló formában igen.

Dove Eye Cream SPF 6:
~ My HG eye cream! It feels like silk on the skin and instantly brightens up the eye area, thanks to the pearly consistency. Highly recommended. Would I repurchase? Yes, already did.
~ A kedvenc szemkörnyékápolóm (hozzátenném, hogy használtam Clinique-et is). Egyedül Ázsia Centerben találtam egy eldugott kis boltban, ami azóta bezárt. (Ha valaki látja valahol, szóljon! :) ) Most használom a második tubust. Selyemfényű krém, ami a fénnyel trükközve azonnal világosít a karikákon, igaz, hogy csak optikailag. Az állaga nagyon érdekes, olyan, mint a selyem és a szilikon összekeverve. Újravásárolnám-e? Igen.


Essence Waterproof Eye Makeup Remower:
~ They are OK 2-phase removers. My eyes get blurry after using them, and I found a better alternative to these anyway. Would I repurchase? No, or maybe for nostalgic reasons.
~ Ezeket használtam, amikor 18 évesen komolyabban kezdtem el sminkelni magam (ma töröm a magyart, elnézést). Egész jó kétfázisú lemosók, lehozzák a sminket, de az ember egy jó ideig homályosan lát miatta. Újravásárolnám-e? Nem (vagy csak nosztalgiázás miatt), a Garnier kétfázisú lemosója jobb.

Avon Naturals Watermelon Shower Gel:
~ Nothing special. Smells fake like hell, it was part of a 3-piece set. Would I repurchase? Nope.
~Három tagú szettben vettem ezt a tusfürdőt (testápolóval és testpermettel). Az állaga átlag alatti, az illata pedig borzasztóan mű. Újravenném-e? Nem.

Soliteint Facial Milk:
~ Just a simple makeup removing facial milk. It irritates the skin, so I wouldn't recommend it. Would I repurchase? No.
~ Az első és valószínűleg utolsó sminklemosó tejem. Iszonyúan csípte a szemet és a szemkörnyéket, a sminket pedig nem távolította el maradéktalanul. Újravásárolnám-e? Nem.


Essence Protecting Base Coat:
~ It is a decent base coat, it has a new formula and packaging now. Would I repurchase? No, simply because I prefer ridge fillers as base coat.
~Meglepően jó kis alaplakk, most már új csomagolásban kapható. Újravásárolnám-e? Nem, szimplán mert jobban szeretem a hézagfeltöltő lakkokat ilyen célra.

CadeaVera lipbalms (Rosé; Piña Colada):
~ As a moisturizing and caring product, these fail. But if you are one of those people who simply like to reapply their lipbalm quite often, these are good for that purpose. Would I repurchase? Maybe, if a limited edition scent appears.
~ Mint hidratáló és cserepesedést helyreállító ajakbalzsamok, ezek megbuktak. Ha viszont olyan valaki, mint én, és szereti ajakbalzsammal kenegetni a száját 0-24, akkor már használhatóak. Az illatuk nagyon finom általában. Újravásárolnám-e? Ha felüti a fejét valami jó kis limitált illat, biztosan.


Lovely Nail Growth base Coat & Fast dry top coat:
~ The top coat didn't dry fast at all. The nail growth one was good, I liked that. These have been discontinued. Would I repurchase? No.
~ Régi típusú Lovely alap és fedőlakkok. A gyorsan száradó nem száradt olyan gyorsan, a növekedést serkentő viszont elég jó kis alaplakk volt. Hogy ténylegesen segített volna a körmök növekedésében, azt nem hiszem. Már nem kaphatóak. Újravásárolnám-e? Nem.

Have you tried any of these products? [Do you like my new layout?]
Próbáltatok valamit ezek közül? [Hogy tetszik a blog őszi témája?]

Today's FOTD by the way: here. / Ó, és mai smink itt.

~ Evinde

2 comments :

  1. A Lovely körömnövekedés serkentőjét használtam, de elajándékozásra került, mert tört tőle a körmöm elég csúnyán, ráadásul lemezesre is...úgyhogy nekem nem vált be sajnos. Az Avonos dinnyés tusi nekem is meg volt, a felénél meguntam és kézmosónak használtam el :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Durva, hogy az ellenkezőjét váltotta ki a lakk, mint kellett volna. Ez sem véletlenül szűnt meg akkor, gondolom. (már ha egyáltalán megszűnt, most így hirtelen abban sem vagyok biztos)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...