October 29, 2013

Laurie Strode - Angel Myers Makeup Look | Rob Zombie's Halloween II


Today's Halloween book is based on another Rob Zombie Halloween II character, this time my inspiration was Laurie Strode aka. Angel Myers.

Az idei harmadik Halloween témájú (szó szerint) sminkem szintén az itt már említett Rob Zombie-féle Halloween II filmhez kötődik.



Scout Taylor-Compton did an amazing job on Laurie. I chose the ending scene from the movie, which is -I'm guessing- an actual fantasy, a dream about Laurie in a mental asylum. I say dream because she is dead actually, she was shot in the scene right before.

Az inspirálóm ezúttal Laurie vagy más néven Angel Myers volt, akit Scout Taylor-Compton alakított. A Compton-féle Laurie a kedvenc karakterem a filmben, és STC remekül játssza a szerepét.




The ending scene is my favourite scene from the movie and the music is beutiful at that scene. I'll link it down below.

A sminket az utolsó jelenetből készítettem el, ami a kedvenc könnymorzsolós jelenetem is egyben, 90%-ban az ott felcsendülő zene miatt. Laurie látszólag egy elmegyógyintézetbe került, így a smink lényege az őrült elmegyógyintézeti páciens. Ez a jelenet azonban szintén csak egy álomkép, hisz alig pár perccel a jelenet előtt lőtték le Laurie-t, de többet most talán nem is említek, mert már így is spoilerezek.


As you can see, it's not a complicated makeup look. However, don't contour your bags with black eyeshadow like I did. Use brown instead. It's also a good thing if you have rigid collodion to make the scars. It's still on my wishlist.

Két dolgot máshogy csinálnék a helyetekben: ne feketével kontúrozzátok a szem alatti táskákat. Nem is tudom igazán, hogy miért nem sötétbarnát használtam, valószínűleg összekevertem egy cosplayes sminkemmel, ahol feketével szoktam kontúrozni. Az inspiráló képen ugyan feketének látszik, de csak az árnyék miatt.


Make sure you use a light foundation to make your skin pale. Contour your face and your eye socket to get a tired look. Lightly dust a matte red eyeshadow around your eyes, and blend it with the matte brown shade.

A második pedig: a hegeket rigid collodionnal készíteném el, ami maszkos FX kellék, és sebhelyek készítéséhez használják. Ezeken kívül a többi nagyjából egyértelmű, nem egy bonyolult kinézetről van szó.


Laurie has semi-dreadlocks (if that's an existing word), so make sure you use a lot of hair wax and hairspray. Also, check out youtube for temporary dreadlock tutorials, that's what I did.

A haj félúton van a raszta felé, ami jól illik Laurie grunge stílusához a 2. filmben. Sok hajlakk és wax a titok.



Itt máshogy volt beállítva a kamera fehéregyensúlya, de ez nagyjából illik is a kinézethez, úgyhogy feltöltöttem ezeket is.

And finally, the ending scene with the lovely and sad music. Make sure you check it out, it's really worth it.

És végül a zárójelenet, ami köré a smink épül. A zene gyönyörű, már csak azért is érdemes megnézni.


Itt megnézhetitek az előző Halloween sminkjeim: #1 & #2


~Evinde

2 comments :

  1. Szent ég, meg sem ismertelek a feedben hirtelen! O_O Nagyon jól sikerült, bár én élőben inkább nem nézném meg, ahhoz nekem már túl freaky. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :D Érdekes látni, hogy van, akinek már ez is durva. :D Valószínűleg annyi horrorfilmet néztem már az évek alatt, hogy kiégtem, és semmi sem ijeszt meg többé. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...