October 30, 2013

Heidi - The Lords of Salem | Halloween Makeup Look


My last Halloween makeup look is based on Heidi Hawthorne from yet another Rob Zombie movie, The Lords of Salem. You can tell that I like Zombie movies, huh? 

A negyedik, és egyben utolsó idei Halloween sminkem egy újabb Rob Zombie film karaktere, Heidi a Lords of Salem-ből. Ha szeretitek a koponya stílusú sminkeket, akkor ez is tetszeni fog.



The key of this look is a good quality white face paint. I used one from Alverde, and it sits way better on the skin than the Stargazer white foundation I used last year.

Ez a smink sem kifejezetten bonyolult, a kulcsa egy jó fehér arcfesték vagy alapozó. Én ezúttal az Alverde fehér arcfestékét használtam, ami sokkal szebben mutat a bőrön, mint az itt említett fehér Stargazer alapozó.


Heidi was Sheri's character. I adore her, so it was great news.
Heidit szintén Sheri alakította, ahogy Deborah-t is a Halloween filmekben. Jó színésznek tartom Sherit, ez a film sem volt kivétel.




Heidi Hawthorne - The Lords of Salem (Rob Zombie)

The movie itself is about witches and Satan, so if you like these kind of movies, you'll like this one as well.
A Lords of Salem amúgy a boszorkányüldözés és a sátánimádás témáját dolgozza fel, Rob Zombie stílusában. Akiket érdekel ez a téma, vagy csak simán szereti a thrillereket, annak mindenképp ajánlom. 

Heidi Hawthorne - The Lords of Salem (Rob Zombie)


I have uploaded a skull & pin-up girl Halloween look two years ago, check it out here.

What do you think?
Hogy tetszik? 

FTC: Sheri and Rob, notice me please! Haha.

Check out my previous Halloween looks here:

~ Evinde

4 comments :

  1. Brutál jó lett ez a smink!! Félelmetes!! áá :)

    ReplyDelete
  2. Ma is kisebb sokkot kaptam mikor megláttam még begyógyult szemmel a sminked :D- persze ezt jó értelemben- gondolhatod, hogy felébredtem rögtön. :D Nem is tudom mit reagálnék, ha meglátnálak így élőben az utcán...ijesztő :D Nagyon nagyon jóra sikeredett!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ébredés után azért nem lehetett semmi. :D Köszönöm!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...