October 23, 2013

Nail Design Ideas For Halloween


Egyszerű és mutatós Halloween körmöket nem is olyan nehéz készíteni, csak egy vékony tusecsetre vagy körömecsetre van szükségetek. Akár egy fogpiszkáló is megteszi. :)

These designs are quite simple, all you need is a nail art or eyeliner brush and your spooky nail polish of choice.


simple nails for Halloween

Igyekeztem a népszerű karaktereket és dizájnokat a körmeimre pingálni, bár a denevérem kísértetiesen hasonlít egy shoop-da-whoop figurára. 

I tried to create the most popular Halloween characters, but you can find hundreds of nice Halloween nails out there. My bat looks like a shoop-da-whoop meme, isn't it?


nail polishes for Halloween
a felhasznált lakkok

orange nail polishes for Halloween

Ha nem szerettek pingálni, akkor egy narancs színű lakkal is hangulatos körmöket lehet készíteni, főleg, ha épp van otthon egy fekete repedezős fedőlakkotok. Tavaly már írtam erről a lehetőségről, itt a kép és a link:

If you don't like the popular designs above, check out my simple orange & black crackle nails from last year.


Rose Nail Nr. 265

Egy zombizöld körömlakk is jó ötlet. A kedvencem a China Glaze It's Alive! árnyalata lenne a 2011-es Halloween kollekcióból, de mivel az nem volt kapható nálunk (akkoriban még China Glaze sem), ezért nagyon örültem, amikor találtam egy hasonlót Ázsia Centerben. A lakk maga nagyon jó kis darab, hamar szárad és fedőlakk nélkül is sokáig bírja. Az üvege egy az egyben CG másolat, de a Rose Nail lakkoknál gyakran találkozunk ezzel a jelenséggel.

A nice, zombie-green nail polish would work too. My favourite shade would have been It's Alive! by CG, but since I don't have access to that shade (it was a limited edition one from 2011), I used a Rose Nail polish that is the perfect zombie-green shade.

zombie green nail polish

zombie-green or Loki-green? Még egy jó és látványos ötlet a vérfoltos dizájn, szintén tavalyi bejegyzésből, amit itt olvashattok.
Yet another option is the blood-splatter design I did last year, you can check it out here.

This is my design.

Melyik a kedvencetek?
Which one do you prefer?

~ Evinde

2 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...