November 17, 2013

Anny Nail Lacquer | A Part Of You


Today's blogpost is about an Anny nail polish shade, yet another pretty one for autumn and winter.
Ma egy Anny lakkról írok, szintén őszi-téli árnyalatok keretében.



Anny nail polish - A Part Of You

This nail colour is a bronze, slightly golden rose shade with microshimmer. The golden rose hue doesn't show up on the nails, but it's still a pretty fall-appropriate shade.

A 329-es egy bronzos, hajszálnyit golden rose beütésű árnyalat. Az üvegben jobban látszik a golden rose, mint a körmökön, de ez ne szomorítson el senkit, mert így is nagyon szép a színe. Apró, több színű csillámmal megszórt lakk, ami a falevelek bronzos arany színét juttatja az eszembe.


I received it in a goodybag at the blogger event event last month. I've never had anything from Anny before, I didn't know what to expect. It gives full coverage with two coats, but it dries a little slow. As most frost shades, this one is also streaky. 

A lakkot a bloggertalálkozó keretében kaptam, és mivel még sosem volt Anny lakkom, nem tudtam, hogy mire számítsak. Két rétegben fed, egy kicsit lassan szárad. Mivel fagyos hatású lakk, ezért csíkoz egy kicsit. 


The bottle reminds me of the Deborah Lippmann nail polishes, I like it.
Az üvege a Deborah Lippmann lakkokéra emlékeztet, nekem teszik.


I only found one post about this shade on a German blog, so according to that, this shade was part of a Christmas collection last year.

Egyetlen német posztot találtam erről a lakkról, ami szerint ez a tavalyi karácsonyi kollekció darabja volt, szóval -gondolom én- már nemigen találjátok meg sehol. Kivéve persze, ha bekerült azóta az állandó kínálatba, amit nem bánnék, mert egy nagyon szép őszi lakkról beszélünk.

Have you tried Anny nail polishes before? Do you have a favourite shade from them?
Ti próbáltatok már Anny lakkokat? Van kedvenc árnyalatotok?

~ Ev

FTC: I received the product in a gift bag at a blogger event. 

2 comments :

  1. Nagyon szép szín, bár tény, hogy engem egy kis arannyal mindig meg lehet venni :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...