November 10, 2013

Nailland Hungary!


Someone just opened up a nail shop that has many well-known brands, yay! They ship to Europe as well.

A legtöbben biztosan tudjátok, hogy egy hónapja nyitott az Árkádban a Nailland Hungary standja, ahová a nyitás utáni héten természetesen én is ellátogattam. Aki esetleg nem tudná, ez egy körmös stand és webshop, ahol olyan világhírű márkák körömlakkjai vásárolhatók meg, mint a China Glaze, a Models Own, a Barry M, az A England, a Golden Rose, a Flormar és a Seche lakkok. Gyakorlatilag minden, amiről az amcsi és brit guruk beszélnek, de itthonról csak a duplájáért vagy a triplájáért lehetett volna megrendelni őket, eBayről például.


Models Own

A legjobb az egészben, hogy nem kell a fejünket csapkodni az árak miatt (mint a Mülleres OPI és Sally lakkok esetében), mert végre reális árakkal találjuk szemben magunkat.


A választék hatalmas, gyönyörűek a lakkok. Hosszasan el lehet időzni a pultnál, és írni a mentális kívánságlistát. Tesztereket is találunk, ami szuper dolog.

Barry M nail polishes

To my international readers: We finally have a shop in Hungary that carries all the well-known nail polish brands that weren't available in this country. It is called Nailland, and you can find China Glaze, Models Own, Barry M, Golden Rose, Seche, A England and Flormar nail polishes for a reasonable price. Exciting news for us, Hungarians. :)


China Glaze



China Glaze nail polishes

Az amcsiknál agyonajnározott feather-effect lakkok is eljutottak hozzánk. Nekem tetszenek.

Golden Rose

Árban a Golden Rose lakkjai a legkedvezőbbek, és cserébe rengeteg extra hatású és árnyalatú szépséget láthatunk a pulton sorakozni. A márka sminktermékei 2-3 éve kaphatóak voltak itthon is. 



A England
the pricey one 


Flormar

Flormar lakkokat eddig is tudtatok vásárolni itthon, a Flormar standjainál és Ázsia Centerben is. 

Barry M - Copper

Első ízben a Barry M Copper lakkját vettem meg, egy egész kis háttérsztori miatt. Erről majd a tesztben írok bővebben.

Na halljam, halljam, miket néztetek ki magatoknak? :)

~ Evinde

19 comments :

  1. Kb az egész standot! XDDDD
    Na ide kéne egyszer beszabadulnom, aztán lehet az esti hírekben kötnék ki! XDDDD
    Kíváncsian várom a tesztet! :)

    ReplyDelete
  2. egyszer álltam meg ennél a standnál, de annyi szín és forma van ott, hogy a felét fel sem fogta az agyam. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is leblokkoltam egy kicsit, annyi fele ugráltam meg fotóztam, de itthon egész nyugisan átnéztem a webshopot, és írtam a kívánságlistát. :D

      Delete
  3. Én még nem mertem ellátogatni a standhoz. :D

    ReplyDelete
  4. alig várom,hogy megrohamozzam :D nem is tudom miket fogok venni

    ReplyDelete
  5. De jó képeket készíttettél :)
    Ó, én már kétszer voltam a standnál, ezért idő hiányában fel sem tudom sorolni mi mindent néztem ki, mesés a kínálatuk :D
    Talán a China Glaze karácsonyi kollekcióból fogok legközelebb vásárolni szetteket...nem tudom :)
    Ezt a Barry M lakkot még nem láttam, elkerülte a figyelmem, viszont első ránézésre nagyon-nagyon szimpatikus szín, várom a bejegyzést róla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :)
      A CG karácsonyi kollekciója mesés, bár még az őszi kollekcióból is van egy kiszemeltem. :D
      A Barry M Copper pedig tényleg nagyon szép árnyalat, kár, hogy a fényképezőm még így is lebutít belőle, de a közeli képeken talán szebben látszik majd. :)

      Delete
  6. Oh my god, this is like heaven!! So bad we don't have Nailland here :( Even if my wallet will be saved this way, I would be going there every day for sure :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha I'm quite sure the same will happen to me! :D My wallet will be as empty as my heart. (just kidding! :D)

      Delete
  7. Töredelmesen bevallom: amit kinéztem, meg is vettem. Anyagi csőd de nem érdekel, végre nem csalódtam lakkban mióta az innen származókat kentem fel! :)
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most már csak körömlakk állványra lenne szükségünk :D Ezeket már érdemes kiállítani. Lehet lesz majd DIY poszt ha veszek nyersanyagot hozzá (úgy tavasz körül), mert az ebayes állványok olyan drágák. D:

      Delete
  8. A Barry M lakkokat nagyon drágállom náluk, mert sokkal olcsóbban is megvehető némelyik szín, bár tény, hogy náluk a legszélesebb a termékpaletta. Velem is hazajött éhány lakk onnan, nemsokára mutatom majd őket bejegyzésben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ú én úgy voltam velük, hogy ha a Copper kapható nálunk, országomat érte! :D Az OPI egy limitált lakkjának a másolata a Copper, és azt eBayről csak 3000 Ft körül tudtam volna megrendelni. :D

      Delete
    2. Na jó, az a lakk tényleg megér egy misét :-D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...