January 21, 2014

Simple Everyday Look | Urban Decay, Catrice, Vichy, Essence


Mivel most sok dolog szűnik meg az Essence és a Catrice márkáknál, gondoltam mutatok párral sminket, hogy könnyebb legyen a döntés a vásárláskor. Egy-két új terméket is használtam: az Essence új Lash Mania spirálját, és a Lovely Snow Princess pirosítóját is, amit szerettetek volna látni.

I've already mentioned that a lot of Essence and Catrice stuff is on clearance right now, so I decided to show you a look with them. I used a new Lovely Snow Princess blush, as well as the new Essence Lash Mania mascara.


simple everyday makeup look for work and school



Az Essence Color Arts szemhéjalapozóját használtam, ami sokak kedvence, de ennek ellenére sajnos likvidálják. 

I applied the Essence Colour Arts eye base on my lids. It is a lovely primer, too bad they decided to discontinue it.


Az egész szemhéjra a Catrice Oh, It's Toffeeful! árnyalata került, ami kifutó termék. Az árnyalatot amúgy a MAC Patina és a Burberry Pale Barley másolataként emlegetik. Nem ez az első eset, hogy a Catrice-nél MAC árnyalatot találunk, az én legnagyobb örömömre.

On my lid, I'm wearing Oh, It's Toffeeful! by Catrice, also one to discontinue. It is a dupe for MAC Patina and Burberry Pale Barley, and a great everyday shade for that matter.


Catrice mono eyeshadow - 450 Oh, It's Toffeeful!

A mélyítővonalba a Naked paletta 2 matt barnája, a Buck és a Naked került, de ezt ki is lehet hagyni, ha siettek. A vízvonalra az Essence SNMW barna ceruzáját kentem fel, amit még mindig nagyon nehéz hegyezni, gondolom ezért is szűnik meg. A pilláimon az új verziós Lash Mania spirál látható, de nem különösebben szeretem. Túl nagy a keféje, és viszonylag nehéz vele dolgozni.

I applied UD Naked and Buck in my crease. I used the new Essence Lash Mania mascara as well, and I'm not a big fan of it. The wand is too big, and the formula is nothing special. It is a new product, by the way.
The brown liner on my waterline is the Essence SNMW pencil, that is impossible to sharpen, no wonder they discontinue it.


Essence lipstick - 52 In The Nude

Az ajkakra az Essence In The Nude rúzsa került, ami az egyik kedvenc nude rúzsom, már a másodikat használom belőle. Tükör nélkül, menet közben is könnyen fel lehet kenni. Krémes és halvány, de építhető és jó az illata. Kár, hogy megszűnik.

On my lips, you can see one of my favourite nude lippies - In The Nude by Essence. It is creamy, sheer and buildable with a lovely scent. I'm on my 2nd tube right now, I'm sad to see it go. Pick it up 'til you can.



Az arcomra a Lovely Snow Princess kollekciós Snow Touch pirosítója került. Az arccsont alá vittem fel és onnan satíroztam az orcák felé, így pirosító és kontúr is egyben. A barnás rózsa árnyalatú pirosítók remekül megfelelnek erre a célra. Viszonylag domináns fénye van, szóval ha a matt pirosítókat szeretitek, ez nem nektek való. Egy kis fény persze senkinek sem árt. Sötétebb bőrűeken nagyon szép fénypúder lenne.

And finally, the cheeks. I applied the Lovely Snow Princess blush in Snow Touch to my cheeks, since it is a rosy tan shade. It has an obvious sheen, be aware of that. It is a contour-blush, so if you apply it under your cheekbones, you won't need a separate contour powder. It would look stunning as a highlighter on darker skintones.



Vettetek vagy kinéztetek már valamit az épp kifutó dolgok közül? Nagyjából már le is van fosztva minden. 

Are you part of this Essence & Catrice clearance sale craze? Have you bought something?


~ Evinde

I bought the products with my own money.

36 comments :

  1. Nagyon jó lett a sminked! :D
    Én készítettem egy listát a MUST HAVE de megszűnő Essence cuccokról és ma legnagyobb meglepetésemre mindet meg tudtam venni. :) Most meg csodálom a Drágaszágokat... xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm. :) Én is mindig meg tudok venni mindent, vannak jó kis helyeim. :D Meg általában időben is érek oda, már decemberben ezen idegelem magam, ha a vizsgák miatti frusztráció nem lenne elég. :D

      Delete
  2. Nálam is ment egy ideje a dilemma, hogy kifutó termékeket vegyek vagy a Fekete Tőr Testvériség legújabb kötetét... és most a smink nyert. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismerős. :D Én Qhuinn könyvét talán sosem fogom megvenni, de Wrathé most jön ki áprilisban, és alig várom. :D VÉGRE VALAKI OLVASSA ŐKET INNEN IS YAY! :D

      Delete
    2. Én BDB Fan vagyok a javából... minden könyv megvan az utolsó kettőt kivéve. :D Wrath könyvét én is várom! Hagy szakadjon le a polcom! xD

      Delete
    3. Már az én polcom is kezd meghajlani, pedig nekem csak 7 könyvem van meg eddig a sorozatból. :D

      Delete
  3. Te jó ég, gyömyörű a hajad!!! Naked 3-ért kiált :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm. :) Ne is mondd, majd ha nem 17ért lesz fenn eBayen, és lesz pénzem is, lesz itt nemulass.

      Delete
  4. A catrice Oh, It's Toffeeful!-t és az essence cappuccino please-t megvettem a javaslatodra. Szuperek. Vmiért kényszert éreztem a C'on Chameleon beszerzésére is pedig az megvan, végül mikor 3adjára néztem be hogy ugye még van belőle inkább hazahoztam. Nem bírom én ezt :D Más most nem volt a listámon :) De az emlegetett naked 3 annál inkább :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaj de jó, örülök neki. :D
      A C'mon Chameleonnal én is nagyon szemezek, pedig nekem is van egy belőle. Ha februárban még lesz valahol, veszek egyet. :D Egy ilyen szép duokrómot nem lehet csak úgy otthagyni, főleg, hogy MAC dupe. :)

      Delete
    2. Igen, pláne ha olyan rémképek ugranak be, hogy mi lesz ha egyszer leejtem:D

      Delete
    3. Akkor csak abban lehet reménykedni, hogy összecsukott tetővel törik össze, és fixálni gyorsan alkohollal. :D Ha meg széthullik a földön... arról ne is beszéljünk :D Szerencsére még sosem ejtettem le semmi sminket.

      Delete
  5. Nagyon jó így a hajad és a smink is szép lett :)

    ReplyDelete
  6. Istenem de szép vagy, ez a smink annyira jól áll neked, és a hajad is *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj köszönöm szépen! :) Aranyos vagy. :)

      Delete
  7. Örülök, hogy magyarul is írtál. :) Szép a smink,a hajad nekem is nagyon tetszik és a képek is szuperek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már lassan 2 éve mindig írok magyarul, az angol mellett. :D Az a fatális kedv és időgyilkosom.
      Köszönöm, örülök, hogy tetszik. :)

      Delete
    2. Igen, tudom, hogy két nyelven írod a blogot. :D Csak pont az előző bejegyzésnél, a havi kedvenceknél tűnt fel a magyar szöveg hiánya és megijedtem, hogy ezentúl csak angolul írsz, azért örültem meg a magyarnak. :)

      Delete
    3. Ja értem :D Ha épp nincs sok időm vagy kedvem, akkor írok csak angolul :D

      Delete
  8. annyira gyönyörű vagy a képeken, talán még sose láttam ennyire szép képeket rólad a blogon! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Igazából csak a képek minősége változott, semmi más. Ennyit tesz egy DSLR kamera. :) Egyből átjönnek a színek.

      Delete
  9. Jujj nekem is a hajad tűnt fel először, nagyon tetszik :)
    A Catrice szemhéjpúdert én is megvettem, és nagy a szerelem :) amúgy szerencsére sok nagy kedvencem nem megy - a stay with me szájfények közül vettem egy utánpótlást és az egyik matt ajakkrémet, de más nem nagyon mozgatott meg. Megvenném még a C'mon Chameleont, de az első pan is majdnem tele van, annyira vigyázok rá :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :)
      Én a pigmentekből táraztam be, vannak itt jövőbeli tervek velük. :)
      A C'mon Chameleon nálam is ezt váltja ki, alig használtam mert "jaj mi lesz ha elfogy??!4?" és hasonló okokból vennék egy pót darabot is, de ha reálisan végiggondolom, tudom, hogy felesleges. :) (Persze ettől még lehet, hogy megveszem februárban, betegség.)

      Delete
  10. A hajadért meg vagyok halva!! Csodaszép!!!!!!
    A Nakedek közül egyedül a 3-as, ami tényleg kellene. A Naked első szerintem könnyen dupeolható, annyiban jó, hogy egy helyen van minden. A Naked 2 nem az én színeim. De a Naked 3 különleges árnyalatok és szép meg minden!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Nem is tudok mit kezdeni ennyi dicsérettel hirtelen. :D
      Nekem is a 3 lesz a kedvenc így ránézés alapján, a sok-sok rose gold miatt, meg a lilás matt barnák miatt. Én amúgy pont a Naked 2-t tudnám dupe-olni, az Original Nakedből pl évek óta kerestem hasonlót a Sinhez, és teljesen hasonlót azóta sem találtam, csak nagyon közelit. :D
      De egy vicc, hogy eBayen mennyiért árulják.

      Delete
    2. Gyönyörű a sminked, nagyon szépen kiemelted a szemeid, de minden tetszik a frizurád is beleértve :)

      Delete
  11. Nagyon szép természetes smink lett, szépen kiemeli a kék szemed! A hajad pedig iszonyat jóó !!:))

    ReplyDelete
  12. Nagyon szép smink tényleg eddig a legjobb kép! látszik hogy jobb a minősége! Ez a Vichy alapozó ennyire jó, eltűnt a pirosság...stb vagy a fényviszonyok ennyire jók meg a kép minőség miatt? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A Vichy alapozó jó, közepes-építhető fedésű, de ugyanilyen jók a Catrice és MaxFactor alapozóim is. Volt már rajtam más bejegyzésben is amúgy.
      A fényképezőm meg a minősége miatt szépek a képek. :)

      Delete
  13. Én is nagyon vacilláltam, hogy megvegyem e az Oh It's Toffeeful-t, aztán végül inkább megvettem a Mud Spencer & Coralle Hill 4-es palettát, amiben a középbarna szín szerintem pont ugyanaz és így még 3 másik szín is az enyém lett ugyanannyiért!:D A C'mon Chameleon nekem is megvan, de én összetörtem már sajnos, és fixáltam alkohollal de így már nem az igazi, úgyhogy tuti még valahol beszerzek egyet mert nem bírom ki!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is vettem két négyes palettát, azokkal jobban is jártál szerintem.
      A C'mon Chameleonnal nekem is lesz majd még pár szavam, ha látom valahol. :)

      Delete
  14. This is so lovely!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...