March 11, 2014

AXE Anarchy for HER | AXE Anarchy nőknek

axe anarchy for her
AXE Anarchy for HER
AXE for her, oh yeah. If you're from the US, you probably know that AXE has a limited edition AXE deo for women. Well, it is available in my country as well, yay! Let's see how it works.

AXE nőknek, oh yeah. Pár hónapja Sarah-nál láttam, hogy az amcsiknál kijött egy női limitált AXE deo. Ki gondolta volna, hogy hozzánk is behozzák?
axe anarchy for her

I've seen the deo a while ago in one of Sarah's videos. I thought the idea was cool, but I didn't know if it will be available in Hungary or not.

I don't have good memories about AXE deos. I remember that all the boys in my secondary grammar school thought they were cool, and sprayed AXE all over their sweaty body after gym class. It was disgusting and stinky. Let's be honest, regular for men AXE deos don't smell good. This one smells delicious though!

A férfi AXE dezodorokról nekem mindig a gimis évek jutnak eszembe, amikor testnevelés óra után a magukat menőnek érző fiúk ráfújták az izzadt testükre a büdösebbnél büdösebb "kanszagú" AXE dezodort. Abszolút nincsenek kedves emlékeim az AXE márkával kapcsolatban, meg a legtöbb férfi AXE egész egyszerűen büdös, szúrós szagú. Ez szerencsére nem.

AXE Anarchy for her

This one smells floral and feminine. Rexona used to make a very similar deo, it had a similar white-pink packaging as well.

Tényleg nagyon kellemes illatú a női változat. Virágos, friss illatkategóriáról beszélünk. Régen a Rexonának volt egy hasonló illatú dezodorja, szintén pink-fehér csomagolásban. Szerintem azt már nem gyártják, de ha netán valakinek rémlik még az a dezodor, és hiányolja, akkor itt az új generáció.

axe anarchy for her

Even though it is only a deodorant, it is pretty cool at fighting sweat (for now). The scent lasts all day.  The packaging looks like a regular AXE can, it has a pop-up dispenser. I bought mine at Müller, however the ones you can buy at Tesco are different. 

A szórófeje és a kinézete ugyanolyan, mint bármelyik másik AXE dezodoré. Én a fenti darabot a Müllerben vettem, de a Tescoban kaphatóak máshogy néznek ki, ott nem kell kipattintani a szórófejet. 

Axe for women

I purchased mine for 4$, which is quite nice for a 150 ml product.

Ahhoz képest, hogy csak dezodor, és nem izzadásgátló, meglepően megküzd az izzadsággal is. Az illata egész nap érződik. Körülbelül háromszor akkora, mint egy normál 45 ml-s dezodor. (150 ml-t kapunk 700 Ft-ért)

axe anarchy for her
AXE női dezodor - Anarchy for HER

I usually use Dove, and I absolutely love Old Spice too (yes, those are supposed to be men deodorants, but they smell amazing, and perform better than most girl deodorants). 
Nivea and Rexona deodorants don't work for me, and they always irritate my skin. I have not experienced anything like that with this one.

Gondoltam megosztom veletek ezt a kis infót, bár szerintem páran már láttátok az üzletek polcain. Én úgy másfél hete fedeztem fel. 

Általában Dove-ot vagy Old Spice-ot használok. Utóbbi hivatalosan pasiknak készül, de sok nő imádja a márkát, nem véletlenül. Sokkal jobban teljesít, mint a legtöbb női dezodor, és az illatuk is nagyon finom (Bearglove és Hawkridge). Az első Old Spice amúgy is nőknek készült, de lenyúlták a pasik.

Have you tried it yet? Do you like to experiment with your deodorant / antiperspirant?
Próbáltátok már? Szerettek kipróbálni új dezodorokat?

~ Evinde

I bough the product with my own money.

6 comments :

  1. jó h megírtad ezt a postot, mert nem találkoztam vele és nagyon kíváncsi lennék rá:D nekem a nivea pearl and beauty vált be eddig messze messze meeeessze a legjobban. mondjuk, nem biztos h az illata tetszeni fog, de nagyon kíváncsi vagyok rá. és nekem az axe-szal kellemes emlékeim vannak. biztos, mert mindig kevés fiú volt az osztályaimban:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Majd írd meg, ha sikerült megszimatolni. Kíváncsi vagyok, hogy tetszeni fog-e. :D

      Delete
  2. Hmmm. A Müllerben tavaly ilyenkor volt ez a spray. Meg is vettem még mindig megvan nem használtam sokat, ne fogyjon el :) De így szuper ha kapható lesz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aw shoot, a Tesco pedig nagyon újnak hirdeti. Érdemes betárazni egy-két darabot, ha szereted.

      Delete
  3. Volt pár AXE, aminek kifejezetten elviselhető illata volt, de én sem szerettem. Ez viszont nagyon érdekesen hangzik. Ha alkalmam lesz én is meglesem. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...