April 12, 2014

DM Dekor doboz - 2014


A DM-ben április eleje óta 50 pontért kiválthatunk egy dekor dobozkát. Én kettőt is kiváltottam, és gondoltam megmutatom, hogy mit találtam benne. A tasakok amúgy aranyosak és guszták, az oldalán apró pöttyök vannak, az elején és hátulján pedig kozmetikumok / kiegészítők képei.


Minden doboz három terméket tartalmaz: két sminkterméket és egy mintaterméket. A minta a mostani dobozban egy Dove Intensive Repair balzsam volt. 

A sminktermékek változóak: egy Astor körömlakk kombinációja Astor rúzzsal vagy Astor szemhéjpúderrel. Az én dobozkáimban nagy örömömre rúzs volt mindkét esetben. Nagyon szeretem az Astor rúzsait, a top 5 mindenkori kedvenc rúzsom közül 3 Astor.

Astor Fashion Studio nail polish - 243 Dark Water Blue (bal / on the left)
Astor Fashion Studio nail polish - 271 Majestic Blue (jobb / on the right)

A körömlakkok kék színűek voltak. Az egyik egy kicsit sötétebb, míg a másikban több a zöld tónus.



Astor Soft Sensation lipsticks: 410 & 240


Astor Soft Sensation lipstick - 410 (midtone terracotta peachy nude)
Astor Soft Sensation lipstick - 240 (light champagne nude pink)

A rúzsok esetében meglepően szép színeket kaptam, mindkét rúzs nude árnyalat. A 410-es egy középtónusú terrakottába hajló nude barackos rúzs, a 240-es pedig egy világos rózsaszín altónusú, pezsgőszínbe hajló natúr árnyalat.


Az illatuk olyan, mint a többi Astor rúzsé: finom rózsa illat.




Dove Intensive Repair Conditioner / Treatment - baby size (50 ml)

A Dove hajpakolást is nagy örömmel fogadtam, mert nagyon szeretem a Dove termékeket. Ezt a balzsamot még nem próbáltam.

Utoljára úgy 3 éve válthattam ki hasonló termékmintás dobozt, de abban nem volt ilyen sok találó árnyalat. Milyen sűrűn lehet ilyen csomagokat kiváltani a DM-nél? Tudja valaki?

Ti kiváltottátok a dobozkát? Mi lapult benne?

~ Evinde


10 comments :

  1. Nagyon remek dolgok voltak benne.
    Tart még ez az "akció"? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kevésbé forgalmas DM-ekben még biztosan találsz. :)

      Delete
  2. Milyen szerencsés vagy a rúzsokkal, én is rúzst szeretnék! Bár tegnap ahol próbáltam, már nem volt ilyen doboz, de majd kimegyek a város szélére, hátha ott. De a Galmour-napok miatt most meg sajna sokan vannak, de na, reménykedem hogy jut még nekem is, legalább egy dobozka, rúzzsal :D

    ReplyDelete
  3. Szia!

    Az enyémben is Majestic Blue körömlakk volt, a Dove mini és egy rúzs, a 230-as árnyalat, ami szerintem nekem nem állna jól, rákerestem a neten, hogy milyen árnyalat és nem az én színem (de te egész jókat fogtál ki, a rózsaszínnek szép a színe). A lakkot csak ritkán kenném, mert nem egy szolid szín, most pedig a munkám miatt nem kenhetem majd fél évig, mert kicsit kinéznének miatta ill. ha lepattog az azonnal látszik. Az egyetlen amit használni tudok az a Dove mini, bár van elég hajpakolásom/balzsamom, de az legalább elfogy egyszer majd. Nekem nem érte meg az 50 pontot. Ennyiért kiváltok egy kuponfüzetet és akkor valamit megvehetek negyedáron és még akadnak egyéb kuponok is benne. :-) A legutóbbi Manhattan-neszivel is így jártam, amit pontokért lehetett megszerezni. Többet szerintem én nem váltok be ilyenre pontokat, csak esernyőre, mert azok mindig jók és bírják a strapát, főleg a legutóbbi nagy ernyő, ami 100pont volt (bírta egy nagyon szeles, esős napon).
    Most lesz DM-box is, megvehetem 3 rugóért, remélem abba hasznosabb termékeket raktak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. * pontosítanék, nem negyedáron, 3/4 áron.

      Delete
    2. Igen, ezekkel a "mistery bagekkel" csak az a baj, hogy abszolút a szerencsén múlik, hogy mit fog ki az ember.

      Delete
    3. A németeknél már régóta van DM-box (de ott csak 5 Euro az ára). Ha a tartalma hasonló lesz akkor nagyon megéri megvenni, ha nem, akkor többet nem veszek. De legalább nem termékminták lesznek benne, ez az egy biztos.

      Delete
  4. rúzsok nagyon szépek, tetszenek :) Megnéznék a rúzsokkal egy sminket :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...