July 6, 2014

Essence 3 Meter Display Haul | New Products!


Az új méter érkezésével 81 új termék is helyet kapott az állványokon, ezeket mutatom meg a mai bejegyzésben.

With the third meter making its way to Hungary, 81 new products have been released as well. I'll show you some of  newthesebies today.


A bejegyzés első felében a tesztcsomagban kapott újdonságokat látjátok. Ezen kívül az asztalra szétszórt dolgok közül is hoztam pár dolgot, amiről tesztet szeretnék írni. Hajkréta például egyáltalán nem volt a tesztcsomagomban, pedig ezeket vártam a legjobban, így ezekből végül sikerül hármat hazahozni. Szőke hajon nagyon jól néznek ki.

The first part of the blogpost is about the goodie bag we all received. We could also bring home some stuff we liked, so that's how I have 3 hair chalks. I didn't received any hair chalk in my goodie bag unlike others, and I was most excited about them, so they just had to come home with me. Love them!

Essence How To Make Smokey Eyes palette
Essence Effect eyeshadow - 02 Brazil's Sunset; 04 Ireland's Nature
Essence Rock Style hair dye powder - 02 Pretty Purple, 03 Bright Blue, 04 Marvelous Mint

Essence XXXL longlasting lipgloss mirror effect - 12 Colour Party
Essence Lash Mania Waterproof mascara
Essence Body Tattoo Stamp - 03 Just smile
Essence Longlasting eye pencil - 23 Funky Coral
Essence Metal Glam eyeshadow - 13 Miss Vivid Violet; 10 Sugar Mint Candy

Essence longlasting lipstick - 11 Nude Love
Essence Bloom Me Up powder brush
Essence eye blender brush
Essence Longlasting eye pencil - 22 Ms MoneyPenny

A megnyitót követően mi vásárolhattunk először az új állványról, így mindent meg is vettem, amit akartam: az új nude rúzst, a golden rose ceruzát és az új satírozó ecsetet. A Bloom Me Up ecseteket úgy elvitték, mint a huzat, így ha jól emlékszem talán csak a bloggerek harmadának jutott belőle. Én két emberrel hátrébb álltam, esélyem sem volt, hogy elérjek akár egyet is. A lila ecsetet a képen végül Lollynak köszönhetem, mert ő végül nekem adta az övét, mondván neki sok ecsete van otthon. Innen is köszönöm, Lolly! :)

On the day of the actual opening event, we bloggers were the first people to buy the new products. I wanted to pick up the new nude lipstick, the new blending brush and the new rose gold eyeliner, so I did. The purple powder brush has a story, but let just say these brushes were very hard to get.

Essence Bloom Me Up powder brush
Essence eye blender brush

Essence Girls On Tour eyeshadow palette - 01 Style, set, go!

Azon a hétvégén ezer forint feletti Essence termék vásárlása esetén lehetett választani egy palettát vagy egy körömlakkot. Kérdés sem volt, hogy a palettát választom. A Girls On Tour kollekció palettájáról van szó, ami egy nyári kollekció volt régebben. Helyet kapott benne egy matt barna satírozó árnyalat és egy duokróm pezsgő-arany szín is, már csak ezért a kettőért is megérte ezt választani. Az csak ráadás, hogy a többi árnyalat is gyönyörűen pigmentált. Nem emlékeztem, hogy a Girls On Tour kollekcióban volt ilyen paletta, pedig anno vásároltam is a trendkiadásból. Őszintén szólva ennek a kis palettának egy picit jobban is örültem, mint a Smokey Eyes palettának a tesztcsomagban, több alkalommal tudom használni a színeit.

The little palette was a gift-with-purchase kinda deal. If you spent over 5$ on Essence products, you were able to pick either a nail polish or this lovely little palette. It has a beautiful duochrome champagne-gold shade, so it is right up my alley.

Essence Girls On Tour eyeshadow palette - 01 Style, set, go!

Vetettek már valamit az új dolgok közül? Van kívánságlistás terméketek?
Have you bought anything off of the new display? 

A 3 méteres állvány megnyitó ünnepségéről itt olvashattok.
You can read about the 3 meter Essence display event here.


~Evinde

5 comments :

  1. Az Effekt szemceruzákból vásároltam két színt, tetszenek nagyon!
    Egyelőre kívánságlistás maradt a satírozó ecset és az Effekt szemhéjkrémek, mert sosem látom a polcokon őket, amikor eljutok Müllerbe. Ugye írsz majd tesztet az utóbbiakról?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az Effekt szemhéjkrémek is elfogynak? :O Az igen. Pedig régen is volt ilyenje az Essence-nek. :D Írok igen, gyakorlatilag mindenről. :) Előbb gyorsan fel akarom lőni a teszteket a megszűnő Catrice cuccokról, és utána jönnek ezek.

      Delete
  2. szívesen :) remélem jó is ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...