July 4, 2014

Essence 3 Meter Display Opening & Blogger Event (Photo heavy!) | 2014


A június végén megrendezésre került blogger eventről és a 3 méteres Essence állvány Mülleres leleplezéséről hoztam ma sok-sok képet. Fogjatok egy csésze teát vagy kávét, mert hosszú bejegyzés lesz!

I had the chance to attend the 3 meter Essence display opening and blogger event in June. I have lots of photos, this one is going to be a long post. You better grab a cup of tea or coffee!



Két napos rendezvényen vehettünk részt. Két napos alatt azt értem, hogy a péntek délutánunkat és a szombat délelőttünket szentelhettük a harmadik méteren helyet kapó Essence újdonságoknak.

There was a blogger event before the 3 m opening, you'll see that on the upcoming photos below.


Pénteken egy kisebb, interaktív jellegű előadást hallgattunk meg az új termékekről, miközben swatcholtuk / szaglásztuk / fogdoztuk az asztalra pakolt újdonságokat.

Essence blogger event

hair chalks




A torta most sem maradhatott el. :)

Essence cake


Essence XXXL longlasting lipgloss mirror shine effect

új szempillák / new eyelashes



Az állvány felavatása / leleplezése szombat délelőtt történt meg a Corvin Müllerben. A három méteres állványok már jó pár hónapja jelen vannak Európában, és végre ide is eljutottak.

Now let's move on to the opening event. It took place in Müller. The 3 meter displays have been present in Europe for a while now, they are finally available in Hungary as well.

Essence 3 meter display



a 3 méteres Essence állvány


Ami elsőre szemet szúr a három méteren, az a két forgó (sütitartóra emlékeztető) tároló, amin a szemhéjpúderek és az ajkakra való kencék kaptak helyet. 


Helykihasználás szempontjából nagyon jó ötlet. Reméljük, hogy senki sem pörgeti meg "poénból" úgy, hogy szétrepüljenek a púderek vagy a rúzsok.



A második dolog ami szintén szemet szúrhat, az 5 új dobozos paletta. A Benefit háza táján már láthattunk ilyen kis palettákat.


Az első dolog, amin kicsit meglepődtem, az a paletták mérete volt, mert nagyon picik. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy élőben általában minden fele akkora, mint ahogy elképzelem.


A második meglepő dolog a pindurkák ára. Inkább nem is mondom, hogy mennyi. :') Valószínűleg már láttátok.

Essence Effect eyeshadow and eyeliner

Szintén újdonság a folyékony szemhéjfesték és a metál hatású szemceruza. Mindkettő tetszik! Nagyon szeretem a folyékony vagy krémes szemhéjpúdereket. Az Essence-nek volt régen mindkét termékből (nekem is van), de egyik sem volt annyira tartós, mint az újabb, javított változat.








Sok új árnyalat érkezett a tükörfényű szájfényekből.
There are new shades of the mirror shine lipglosses, they are stunning!




Szintén újdonság a hajkréta és az ovisok nagy örömére szolgáló tucatnyi tetkó és csillámspray. A hajkrétákat nagyon vártam!






A sminknyomdák is bejöttek végre az állandó szortimentbe is. Egy-két éve a Cute As Hell kollekcióban volt ilyen, amit imádok és előszeretettel használok azóta is. A Cute As Hell-es gyakorlatilag egy stain volt, ami napokra megszínezte a bőrt, és sötétzölden kopott, mint az igazi tetoválások. Ez az új verzió egy kicsit más, nem tart olyan sokáig és nem kopik zölden. Too bad.



Mivel nem tudtam, hogy kik fognak jönni az eseményre, ezért nagyon örültem, amikor megláttam Edinát és Vikit. Ismét jókat beszélgettünk. :) Lollyval is sikerült váltanom pár szót, végre élőben is.

Kaptunk tesztcsomagocskát is, valamint szombaton mi vásárolhattunk először az új termékek közül, így azokat majd egy külön bejegyzésben mutatom meg.

Láttátok már az új 3 méteres állványt? Ki gondolta volna, hogy hozzánk is eljut, mi?

Do you have 3 meter Essence displays in your country?

~ Evinde

8 comments :

  1. Úgy örültem Neked én is! :))) :*

    ReplyDelete
  2. Már láttam az új állványt, az Effekt szemceruzákból hoztam haza, tényleg szuper! A swatchok alapján legközelebb a szemhéjfestékből is hozok haza, nagyon tetszenek a képeken. Sajnos a satírozó ecsetet nem találtam a polcokon, úgy látszik az sokaknak tetszett :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is úgy hallom, hogy azt sokan viszik. Szuper kis ecset az 450 Ft-ért. :)

      Delete
  3. So many cool things!! You're so lucky to have been invited to such an event! I'm not cool enough :C boo

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm 171% sure you are cool enough Nani! :) Do you have Essence in your country?

      Delete
  4. Hihetetlen jó az egész*-* Legszívesebben az egészet hazahoznám :DDDD xx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...