September 19, 2014

Essence Hello Autumn Limited Edition | Haul


The Hello Autumn trend edition by Essence is my most anticipated limited edition in years. Finally it is available in Hungary and I'm here to show you a haul.

Végre hozzánk is megérkezett a régóta várt Hello Autumn kollekció. Az előzetesben már említettem, hogy évek óta nem vártam ennyire egy trendkiadást sem.

Essence Hello Autumn trend edition

I spotted the trend edition on wednesday, I posted a photo on instagram and facebook. I had to hunt down the multicolor powder, because it was sold out at the first Rossmann. Since most of our Rossmanns have different Essence trend editions right now, I had to visit at least 10 different stores to get my hands on the powder. It was worth it, I would sell my soul for that adorable powder.

Mivel túl nagy volt a csend a kollekció körül, így szerdán gondoltam egyet, és bementem egy Rossmannba. A megérzésem beigazolódott, mert már viszonylag lefosztva, de kinn volt a kollekció a polcon. A leveles púder persze már nem volt sehol, így másik 10-12 Rossmann bejárása után végre sikerrel jártam, és a leginkább várt darabot is sikerült megvennem. Itt megemlítem, hogy összesen 4 féle kollekció van kinn, szinte mindenhol más: Yes We Pop (a leggagyibb kollekció került ki a legtöbb Rossmannba); Road Trip, New In Town és végül a Hello Autumn.

Essence Hello Autumn multi colour powder - 01 Autumn & the City
Essence Hello Autumn eyeshadow palette - 01 Walk In The Park
Essence Hello Autumn eye pencil - 01 Leaves Are The New Beef

Aznap aztán hivatalos infó is érkezett a trendkiadásról, és a jövő héttől már a Müllerekben is megtalálható lesz. Ha engem kérdeztek, több értelme lett volna ezt a kiadást berakni a legtöbb Rossmannba, mivel szinte mindenki meg van érte zizzenve. A Yes We Pop bőven elég lett volna abban a pár Müllerben, ami hazánkban megtalálható. Azt nem tudom, hogy ez miért nem sikerült. Lehet, hogy megint külföldön korlátozták le, hogy mennyi kerülhet be egy-egy országba, mint a Bloom Me Up esetében is. Egy szó mint száz: a kollekció imádnivaló.

Essence Hello Autumn colour adapting powder blush - 01 Beauti-fall red
Essence Hello Autumn thermo nail polish - 04 Keep Calm & Go For A Walk
(Alucard would dig that shade name, if you know what I mean)

A faleveles multicolor púder csodaszép, nem is vagyok felkészülve arra, hogy belenyúljak. Egyszerűen nem megy. 

The products are beautiful, especially the powder with the little autumn leaf embossing on it. I cannot really touch it just yet. It's not gonna happen. Too pretty to touch.

fall haul: perfect makeup products for the season

A púderen kívül még a pirosító, a barna paletta, a nude lakk és a barna ceruza is hazajött velem. Ezen a ponton anyagi problémákba ütköztem, csak azért nem vásároltam fel az egész trendkiadást. Az áremelést azért megérezni: a limitált lakkok általában 500 Ft körül mozogtak, most viszont már 750 Ft. 

I also picked up the brown eyeshadow palette, the nude nail polish, the brown eyeliner and a blush. The only reason I haven't bought the whole collection yet is my budget. Essence has raised price on the limited editions as well.


Milyen sorrendben írjak róluk? A pirosítóval fogok kezdeni, mert az a legérdekesebb, de az utána következő sorrendet Ti döntitek el. A legszívesebben ezekkel aludnék, olyan aranyosak. Őszi témájú csomagolással igen könnyen le lehet venni a lábamról, ahogy azt észrevettétek.


I love these products so much, I could sleep with them. Too cute! I'm a sucker for anything autumn inspired, especially if you put leaves on the packaging. Excellent job, Essence!


Szóval halljam a javaslatokat: mire vagytok a leginkább kíváncsiak?
Now I want to hear your opinion about the order of the reviews. I'll review everything!

(Ui: Csiripeltek valamit a madarak a két méteres Catrice állvány érkezéséről. )

Fall makeup look using the Hello Autumn palette and eye pencil: click
Review of the Hello Autumn eye pencil: read it here
Essence Hello Autumn thermo nail polish review + swatches: read it here
Review of the Hello Autumn colour adapting blush: read it here
Review of the Hello Autumn eyeshadow palette: read it here

~ Evinde

I bought the products with my own money.

16 comments :

  1. A pirosító engem is nagyon érdekelne, utána a palettáról szívesen olvasnék! :)

    ReplyDelete
  2. Azért 750 Forintot kérni egy Essence lakkért, háááát... Kár, mert két lakkra is fájt a fogam, plusz a leveles púderre. Eddig egy Rossmannban sem láttam ezt a kiadást, és a "jövő héten kikerül a Müllerbe" pedig kicsit megfoghatatlan. (Egy másik kiadás kapcsán kiírta az Essence, hogy ekkor és ekkor kerül ki a Müllerbe. Másnap bementem, a kollekcióról nem is hallottak...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem jön be nekem sem az áremelés, mert a fizetések meg maradtak ugyanolyan alacsonyak. :'l Hajrá Hungary.
      Müller kapcsán meg marad a szokásos naponta berohangálós sztori, persze csak akkor, ha valaki olyan elszánt, mint én.

      Delete
  3. én ma láttam őket először és háááát OMG :D csodás minden, de sikerült már elköltenem egy kisebb vagyont megint sminkekre ebben a hónapban így ott kellett hagynom mindent :(((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olyan kis aranyos a display is, amin vannak a dolgok, a legszívesebben beleraktam volna a táskámba az egészet. :) Én is a máshol vett sminkcuccok miatt nem tudtam több mindent venni amúgy :'D Story of my life.

      Delete
  4. Nagyon jól néznek ki, a pirosítóra és a palettára lennék kíváncsi :)
    Amikor megláttam a képeket, úgy éreztem, hogy ebből alaposan be fogok vásárolni, de a körömlakkok árát sokallom, ráadásul van sok őszi színem...
    A többi sminkcucc tetszik ugyan, de ha reálisan gondolkodom, be kell ismernem, hogy sok ilyenem van, nincs rá szükségem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rendben :) Úgy néz ki, hogy a paletta lesz a második teszt, ma lövök hozzá swatchokat. :)

      Delete
  5. I woud like to read about the blush, then the palette and powder. Blush looks too cool and in spite of the fact I won't be seeing this TE in my stores, I still hope it will reach the regular range one day. And then I'd love to know what it's like! :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Köszönöm :) Három helyen álltam meg fotózni, köztük volt egy erdő is, de mindenhonnan menekülnöm kellett a szúnyogok miatt. :/

      Delete
  7. Én a körömlakkra vagyok nagyon kíváncsi :)

    ReplyDelete
  8. A leveles púdert annyira szeretném, de szerintem esélytelen, hogy hozzá jussak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remélem, hogy azért sikerrel jársz, drukkolni fogok. Csodaszép az a púder. (azóta se mertem belenyúlni)

      Delete
  9. Nem vagyok barna fan, úgyhogy annyira ez most nekem nem jön be, bár a körömlakk szép natúr színű :) Két méteres Catrice állvány *-*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...