December 17, 2014

Makeup Revolution Haul | Redemption Palettes


I am here with a little Makeup Revolution haul today. I love the brand, and Hungarian Auchans are selling their 12 palettes for a limited time only, so I really wanted to buy more of these gorgeous palettes.

Ez a haul jó ok arra, hogy leírjam azt, hogy december 24-ig az Auchanban is megtalálhatjátok a MUR palettákat. Egy hete én is sikerrel jártam, és két újabb, csodaszép palettát adtam a készletemhez. 

Makeup Revolution haul - Hot Smoked and Essential Shimmers palettes

Normally, you can order MUR products only from webstores (if you live in Hungary), that means additional shipping price and all that jazz. I was so happy when I found out that Auchan will sell them for a limited time, this way I save money.

Makeup Revolution az Auchanban

Az Auchan oldalán olvasható, hogy december 24-ig 1500 Ft-ért vásárolhatóak meg a MUR 12-es palettái. Ezeken kívül még az I ♥ Makeup Go! palettáit is láttam, illetve a MUR óriási, 100-as szemhéjpalettáját. Utóbbi 3-4000 Ft körül volt. Azt nem tudom, hogy eddig is volt-e MUR az Auchanban, és ez a december 24-ei dátum csak az akciós árra vonatkozik-e, vagy arra, hogy utána egyáltalán nem lesz kapható a márka. Én nagyon örülnék, ha az egész állvány bekerülne a magyar üzletekbe, mert hihetetlenül jó ez a márka.

 Makeup Go! To The City palette
Did you know? These Go! palettes are dupes for the round Tarte palettes.

Tudtátok, hogy a Go! paletták alternatívák a Tarte kerek palettáihoz? Nem csak a MUR, hanem az I ♡ Makeup háza táján is sok ismert márka alternatíváival találkozhatunk, pl Too Faced Chocolate Bar paletta.

I added the Hot Smoked and Essential Shimmers palettes to my collection, now I have a total of 6 Salvation palettes. I love them, I want them all, they have excellent quality. I have a huge MUR wishlist. Just look at those colours, aren't they beautiful?

Makeup Revolution haul - Hot Smoked and Essential Shimmers palettes

Végül az Essential Shimmers és a Hot Smoked palettákat vettem meg. Mindkettő gyönyörű, és hozza a MUR által bemutatott szuper minőségét. A polcokon megtalálható volt még az egyik neon színű paletta, az Iconic 3, a Romantic Smoked és az Essential Mattes paletta is, bár az utóbbi három paletta már nyár óta boldogítja a gyűjteményem. 

Makeup Revolution haul - Hot Smoked and Essential Shimmers palettes

Makeup Revolution haul - Hot Smoked and Essential Shimmers palettes

I'm so happy that I had the chance to pick these up for 7$ each, it was a steal. Gotta catch 'em all!
Have you tried MUR products?

Úgy örülök, hogy sikerült megvennem őket, és még spóroltam is a szállítási díjon. Nagyon szeretem ezeket a palettákat.

~Evinde

I bought the products with my own money.

13 comments :

  1. A Vivid Baked highlighterüket próbáltam eddig és azt nagyon szeretem, illetve úton van még felém a márka sminkfixálója is, arra is nagyon kíváncsi vagyok.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A baked highlighterekkel én is szemezek, olyan szépek :D

      Delete
  2. Hú már le is csaptál rá?! ez igen! :D Nekem az iconic3 van meg, Imádom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is az Iconic 3-at használom a legtöbbet :D Legjobb Naked 3 dupe, olyan szép ( :

      Delete
  3. Köszi a tippet,be is vásároltam. 4 álom vált valóra :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az Essential shimmers-t,a Hot smoked-ot,az Iconic 3-at és a Go palettát :) Mindegyik álomszép^^

      Én a csömöri Auchan Ligetben voltam és ott szépen fel voltak pakolva a polc tetejére, még volt amelyik egy külön dobozban is volt. És még elég sok volt belőle reggel :)

      Delete
  4. Iconic 1-2 is van? Nekem a 3-as szinei nem jok... Inkabb a masik kettot vennem meg,ha van...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ebben az Auchanban nem volt, de nem tudom, hogy a többiben van-e.

      Delete
  5. Én most értem haza onnan és borzalom ami ott volt... Nem volt szépen polcra kitéve, hanem bedobálva egy kosárba, amitől a fele megsérült a fele meg tiszta karc volt... És csak 2 fajta szinű paletta volt ott... remélem a másikban nagyobb szerencsém lesz :(

    ReplyDelete
  6. Óóó de sajnálom, hogy csak most olvastam erről. Hétfőn kimegyek az Auchanba (Szegeden), de kétlem, hogy szerencsével járnék. Túl sok idő telt el. :(

    ReplyDelete
  7. Sziasztok, én ma tudtam meg , hogy lehet MUR termékeket kapni, és rohamtam az Auchanba :-D először nem találtam és kezdtem feladni de egy alsó polcon megtaláltam az egyik Go! palettát (Go to Heaven) úgy megörültem neki :-O 3 db volt már csak kb 1600Ft ért! kár hogy csak az az egy volt de remélem lehet majd még kapni boltban és nem kell rendelni :-)

    ReplyDelete
  8. Én is szerencsével jártam, itt is már csak Go! paletták voltak. Én a Go to hell-t hoztam el, mert a heaven nude árnyalatokat tartalmaz inkább, azzal pedig én el vagyok látva rendesen. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...