January 26, 2015

OPI Scores A Goal! | Review + Swatches

opi scores a goal swatch

I'm here with another Autumn -Winter shade from a Spring-Summer collection, this time it's a beautiful mauve / berry shade. Can't stop, won't stop... talking about my OPI polishes, so let's see why I love this one:

Egy újabb csodás őszi-téli bogyó árnyalatot mutatok ma Nektek, amit itt-ott még biztosan meg fogtok találni az üzletekben. Nem tudok és nem is akarok nem beszélni a létező összes OPI lakkomról, mert annyira nagy rajongójuk lettem. Lássuk, hogy ezt a lakkot miért szeretem.

opi scores a goal swatch
OPI Scores A Goal! nail polish

I've already mentioned that the Brazil collection has many gorgeous shades for Autumn and Winter, and this shade is no exception. I managed to buy it in October at Müller, and it truly is a lovely October-kinda shade. OPI Scores a Goal! is a vampy berry shade that looks mauve or rich brown in certain lighting.

Már említettem, hogy a tavaszi Brazil kollekcióban gyönyörű őszi lakkok kaptak helyet, és ez az árnyalat sem kivétel. Októberben sikerült beszereznem a Müllerben egy szuper kis akció keretében, és valóban, ha ránézek, egyből az október és az ősz jut az eszembe. Vagy a Vámpírok Bálja. Az OPI Scores A Goal! egy sötét, lilás bogyó szín, ami mályvásnak vagy csokoládébarnának látszik, ha olyan a fényviszony. Igazi vámpírkisasszonyos árnyalat, így még jó, hogy kedvenc lett.

opi scores a goal swatch
OPI Scores A Goal! - 2 coats, indoors, natural lighting

It has a flawless cream finish that is easy to apply. The Brazil collection has perfect cream nail polishes anyway, so I am not surprised. It has full coverage in two coats, and it also has a beautiful shiny finish. I didn't use a top coat.

Hibátlan krém lakk ez, ami nem csíkoz, és amit nagyon könnyű felvinni. Teljes a fedése 2 rétegben, és nagyon fényes, már-már gél hatású, amikor megszárad. Nem használtam fedőlakkot, így jól látni a képeken is ezt a hatást.

OPI Scores A Goal! nailswatch

It doesn't stain the nails/skin, and it was surprisingly easy to remove (dark cream polishes usually smear everywhere while removing them). The formula is great.

Nem színezi meg se a körmöket, se a bőrt, és meglepően könnyű lemosni. A sötétebb lakkok általában mindenhova kenődnek és mindent összefognak, amikor eltávolítja őket az ember. 

OPI Scores A Goal!

The lasting power is excellent, it easily lasts for 7 days without chipping, and again, I did not use a top coat. All of my OPI nail polishes last up to 7 days, even on their own.

A tartóssága kiváló, könnyedén elüldögél az ember körmén 7 napig is lepattanás nélkül. Fedőlakkal persze ezt a 7 napot is meghosszabbíthatjuk. Eddig az összes OPI lakkom ilyen jól bírta a körmeimen, ez is az egyik oka annak, hogy nagy kedvenceim lettek. A másik pedig az, hogy OPI-ék  nagyon figyelnek az összetevőikre, és egy lakkjukban sincs formaldehid vagy DBP, de erről majd egy másik bejegyzésben írok bővebben.

OPI Scores A Goal! - direct sunlight, outdoors

It kinda looks like a perfect Marsala shade here.


Whould you wear it?
Szeretitek a bogyó színeket?

~ Evinde

I purchased the product with my own money, for personal use.

8 comments :

 1. Eszméletlen gyönyörű, tényleg tiszta Marsala! :D
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 2. A lakk sem semmi, de nekem most a képek tetszenek nagyon, csodálatosak lettek! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ííí köszönöm szépen :D Át kellett rendezni a szobám, hogy több fény legyen, de még így is kicsit sötét lett. Kell kerítenem valahol hideg fényű izzót.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...