August 6, 2015

Batiste száraz sampon a Rossmannban!


Ha bármikor az elmúlt 6 évben néztetek youtube videót ebben a témában, a Batiste száraz samponokról már biztosan hallottatok, hisz a csapból is ez folyik évek óta. 

Nagy volt a meglepetés ma a Rossmannban, amikor felfedeztem őket, hisz eddig nem lehetett Magyarországon vásárolni belőlük. Ha elfogy a mostani (amivel amúgy nagyon elégedett vagyok), én is ki fogom próbálni a Batiste márkát.

[case solved! :D]

Gondoltam, hogy írok egy gyors bejegyzést, mert a facebook köztudottan nem teszi ki a bejegyzéseket minden személynek, aki követi a blog facebook oldalát.

Ti is találkoztatok már vele a Rossmannban?

To people who don't understand Hungarian: Batiste made its way to Hungary.

~ Evinde

9 comments :

  1. (Pedig külön kell írni, mivel jelzős szerkezet, és a szavak jelentéséből következtethetünk a szókapcsolat jelentésére, azaz nincs többletjelentése, amit a szavak értelmezéséből ne kapnánk meg. Bocsi, hogy belekotyogtam, a szakmám része, amúgy teljesen megértem, hogy egybeírnád, nekem is az lenne az első tippem :). Amúgy ha nagyon érdekel, itt meg tudod nézni: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/kulegy# )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! :D [X-files theme song playing in the distance]

      Delete
  2. Vhol olvastam hogy fognak jönni ( meg a müllerbe is). Eszembe is volt h benézek holnap, csak győzzek választani :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Csak így tovább, várom szeretettel a Revlont, a Milanit meg az ELF-et :D

      Delete
  3. Egyik kívánságlistás termék... !!! Futok vissza a Rossmannba lehet hogy itt is van már?? Ezer köszönet az infóért!!!

    ReplyDelete
  4. Én valami fura módon már pár éve találkoztam vele egy pici fodrászkellékesben, egész konkrétan egy cseresznyés kiadással...olyan tuti nem lesz itthon, ahogy ismerem a szerencsém, pedig az illata isteni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az első kommentben rosszul írtam :D a Blush mégsem a cseresznyés, összekevertem. Talán később behozzák hozzánk a Cherry illatút is.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...