February 25, 2013

Illamasqua I'mPerfection Spring 2013


Az Illamasqua promóképei és kollekciói mind kivétel nélkül szuperek, pont eléggé elvontak ahhoz, hogy szeressem őket. Az idei tavaszi kollekció esetében is fennáll ez a helyzet.

I'm a big fan of Illamasqua's promo photos and collections, they are odd enough to love them. Same applies to this Spring's collection.


[photo source / képek forrása: Illamasqua]

Green lipgloss - I dig it! 


A körömlakkok a kedvenceim, tavaszi pasztell színek, glitterrel és csillámmal megsózva, hasonló, mint a tavalyi  Essence Fruity kollekció lakkjai. Gyönyörűek!

The nail polishes are pastel shades with glitter and shimmer, similar to last year's Fruity collection by Essence. I absoluety love them, they are stunning!

 Fragile

Mottle 

Freckle
(szeplő :D ez nagyon találó)

Scarce 

Speckle

blush-up brush

Pirosító ecset, bár én inkább használnám kontúrozásra, mint pirosításra. Az amcsiknál a Sonia Kashuk ecsetek közt volt (van?) hasonló.

 The collection also includes a blush brush, but I would use it to apply contour. Sonia Kashuk has a similar brush, as far as I'm oncerned, even though I'm not American.

Intense lipgloss - Shoot

Zöld szájfény, abszolút kedvenc. Bár ha mentazöld lenne, az még jobban tetszene.
Green lipstick: yet another favourite! Mint green woud have been fabulous as well.

lipstick - Immodest

Élénk pink rúzs, riasztó fogú modellel. A rúzs szép, bár sosem fogom megérteni, hogy rusnya fogú modellel mi értelme van rúzst reklámozni. Az egy dolog, hogy Japánban ez szépségideál, de Európában kicsit sokallom. Minden eszembe jut ilyenkor, kivéve, hogy megvegyem a szóban forgó terméket.

Hot pink lipstick. The shade is pretty, but I will never understand why is it necessary to advertise a lip product with a model who has ugly teeth. Ugly teeth models are a turn-on in Japan, but it's too much in Europe (for me, at least.)

Precision Ink - Abyss 

Beg & Bronzerella

Pirosító-bronzosító duók, ezek is szépek. 
Blush-bronzer duos, these are nice and pretty.

 Lover & Hussy


Katie & Ambition

Ti mit írnátok fel ezek közül a Húsvéti nyuszi listájára? Én kapásból az összes lakkot.
I'd totally buy all of the nail polishes. What about you?

~ Evinde

6 comments :

 1. A szájfényhez kapcsolódóan figyelmedbe ajánlom ezt a videót:
  http://www.youtube.com/watch?v=qTrvPAhTV4A

  Én kész vagyok tőle, hogy a legenyhébben fogalmazzak...

  Viszont a zöld szájfény nagyon üt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teliholdképű leánykát már több helyen láttam agyonajnározni, továbbra sem tetszik az ilyen fogsor :') A zöld szájfény meg tuti befutó, kár, hogy ha kimennék vele utcára, megbámulnának. Egy olyan világot szeretnék, ahol abszolút elfogadott mentazöld, fűzöld és kék ajkakkal mászkálni :)

   Delete
  2. Milyen szépen fogalmaztad meg az arcát. :-D Nálam a szép kategóriájától a lehető legtávolabb áll, és befut modellként... Hát igen, érdekes arc, az most a menő :-)

   Delete
  3. Nálam is nagyon messze áll a széptől :D Csak nem értem, hogy amúgy olyan nagy a szigor a modellkedésben, pl ha 48 helyett 49 kiló vagy, mehetsz a fenébe, ugyanakkor arc terén meg újabban az a menő, minél csúnyább az ember. Nem látok logikát.

   Delete
  4. Keresztanyám megfogalmazása: a lényeg, hogy vállfák legyenek, minden jól álljon rajtuk, az arc nem számít.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...