November 19, 2011

Essence Vampire's Love Nail Polishes & Swatches

01 Gold Old Buffy 

The Vampire's Love collecion is finally available here, and I'm totally a vampire freak (thanks to Lestat and Hellsing) so I picked up a few items, and 2 of them are nail polishes.
Az Essence Vampire's Love kollekciója végre nálunk is kapható, és mivel már az oviban is vámpír volt a jelem :D, nyilvánvaló volt, hogy hazajön majd velem pár dolog. Kezdjük a lakkokkal!



The collection is based on Vampire Diaries and Twilight. The first nail polish is a unique one: black with old gold shimmer/glitter, this is the most beautiful out of the 5. Honestly, I think that Buffy has nothing to do with the word "gold" nor with "old", because "old gold" totally screams Lestat or Dracula (to me at least), so the names of the shades are quite inaccurate.

2 coats, natural light / 2 réteg, természetes fény

A kollekciót a Twilight és a Vampire Diaries ihlette (szóval nem tudom, hogy Buffy mit keres ott :D). A szín maga gyönyörű fekete, telis-tele arany színű csillámmal, nekem ez a kedvencem az összes közül. A névválasztás kicsit elnagyolt (az összesnél,nem csak ennél), mert ha meghallom, hogy "gold old", egyből egy klasszikus vámpír jut eszembe, mint pl. Lestat vagy Dracula. Buffy se nem kifinomult, se nem klasszikus, de hát ők tudják. :)


The second one I bought is a pretty medium blue with silver shimmer - in the bottle. On the nails, it's much darker and the shimmer doesn't show up.

02 Into the Dark

A második árnyalat egy szép, középkék lakk ezüst csillámmal - az üvegben. Felkenve sokkal sötétebb kék, és a csillám sem látszik. A névválasztás szintén nem nyerte el a tetszésem, hisz a legelső vámpíros kollekcióban is hasonló nevű lakk kapott helyet pár évvel ezelőtt (az konkrétan Into The Night volt). Drága Essence, több fantáziát, légyszi! D:

2 coats

Allover: 
The first one is beautiful, and definitely worth to buy it. The blue one is okay, but on the nails, it totally looks different. There is a purple shimmery one, that is quite nice too, but I have shades like that. Then there's a black with silver shimmer: the Metallics collection from last year also had the same shade, and the first vampire collection a few years ago also had the same shade, so I have like 3 nail polishes with the same colour. The last one is a light grey with blue shimmer, that one is quite interesting, but light grey shades have nothing to do with vampires imo. I might will buy it tho.

Összefoglalva: 
Az arany-fekete lakk mindenképp megéri a vételt, hiszen gyönyörű, és igazi klasszikus vámpírhercegnőt varázsolhatunk magunkból. :) A kék elmegy, a baj vele, hogy nem olyan szép, mint az üvegben. A maradék három közül, amiket nem vettem meg, az egyik egy szépséges csillámló lila, de már van olyan színű lakkom. A másik egy ezüst csillámos fekete - emlékezzetek csak, a 2010-es Metallics kollekcióban is helyet kapott ez a konkrét szín, és az első vámpíros kollekcióban is. A lényeg, hogy körülbelül 2-3 kollekcióban találkozhattunk már vele,ennél fogva én is birtokolom az árnyalatot. Olyannak viszont, akinek nincs még hasonló lakkja, alap darab, főleg ha goth vagy vámpírimádó hajlamokkal van az ember lánya megáldva. :) Az utolsó szín egy világosszürke lakk,kék csillámmal - ez egész érdekes, lehet,hogy később még megveszem. Az egyetlen dolog, amit meg kell említsek, hogy egy világosszürke lakknak újfent nem sok köze a vámpírokhoz. 


Would you wear them? Do you own any of them? Tell me the comments below.
Remélem, hogy valamelyest hasznos volt a bejegyzés. Ti vettetek már valamit a kollekcióból? Mi a véleményetek?

xoxo Evinde

4 comments :

  1. Annyi helyen látom mér ezt a lakkot (Gold Old Buffy) és olyan gyönyörű, hogy már lehet meg kell vennem, de nekem a kollekcióból a parfüm a kedvencem, azt tuti be fogom szerezni :) *Chanel

    ReplyDelete
  2. Ajj az arany-feketét be kell szereznem:)

    ReplyDelete
  3. The darkest color with the green holos is BEAUTIFUL!

    ReplyDelete
  4. I heard that the collection arrived in my country so I hope Gold Old Buffy will be mine!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...