April 5, 2012

Catrice Hidden World Eyeshadow Soufflé Review and Swatches / Teszt és vélemény

Hidden World is a limited edition by Catrice, I think it was available in January-February, however I still see them in drugstores. I picked up an eyeshadow soufflé in Yes, I wood. (2 weeks later, I also bought the pink one called Rosy & Cosy)
A Hidden World limitált kollekció január-február körül volt kapható, de másfél hete még mindig láttam itt-ott pár dolgot kirakva. Először a pezsgős szemhéj soufflé-t vettem meg, aztán 2 héttel később a rózsaszín is hazajött velem. (mindkettőt január közepe-vége felé vettem, de mostanra jutott csak el a blogra, bocsi.)




The texture is really nice, it feels light and soft, like a mousse. I apply it with my finger, it blends out easily. When they dry, don't smudge easily and they stay on 4-5 hours long without creasing. Just make sure you don't apply too much.
A textúrája érdekes, habos állagú, de nem az a nagyon puha fajta. Az ujjaimmal viszem fel, szépen el lehet dolgozni. Ha egyszer megszáradt, nem mozdul. Nálam 4-5 órát bírt megcsúszás nélkül, de arra figyelni kell, hogy ne vigyünk fel túl sokat.


 The shade is a beautiful peachy champagne with shimmer. It reminds me of Sin by Urban Decay. (that one is my favourite eyeshadow, so I had to buy its mousse version :) )
A színe gyönyörű, barackos pezsgős árnyalat apró csillámmal. Az Urban Decay Sin szemhéjpúdere jutott róla eszembe, azért is vettem meg ezt, és nagyon jól tettem. :)


CO2 Yes, I wood!
natural light / természetes fény


What do you think of champagne eyeshadow shades?
Nektek tetszenek a pezsgő színű szemhéjkencék?


xoxo Evinde

2 comments :

  1. I really dislike cream/mousse shadows, but the color turned out pretty nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I used to be like you, but now I'm all about cream eyeshadows, dunno what happened ._. but these are really good quality :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...