July 14, 2012

Essence Ready For Boarding Lip and Cheek Creme - Review and Swatches


Today, I'm featuring the lip and cheek creme from the new LE by Essence [Ready For Boarding]. The shade is called Beauty On Tour, and it is a lovely bright coral colour. It is lighter than it appears in the plastic pot.
Ma az Essence ajak- és arcszínezőjét mutatom be nektek, a Ready For Boarding kollekcióból. A Beauty On Tour egy nyári, élénk színű korall árnyalat, de nem kell megijedni, csak a tégelyben ilyen erős a színe.
The colour is very buildable both on the cheeks and on the lips, and it smells exactly like the lipbalms from the I Love Berlin TE (and the colour is also quite similar).
Jól építhető, ami megkönnyíti a felvitelt, hisz nem kell félni attól, hogy a bohócok megirigyeljék a sminkünket. Az illata teljesen olyan, mint az ajakbalzsamoké az I Love Berlin kollekcióban, és ennek a korallos árnyalatnak még a színe is olyan, mint az ILB pirosas ajakbalzsamé.It stains a little, so no need to reapply that often, which I like. It blends out nicely. It dries to a matte finish, however, it doesn't dry out the skin, which is also nice.
Egy kicsit megszínezi a bőrt, így nem kell újra felkenni olyan sűrűn. Fél matt/matt finisűre szárad, ennek ellenére nem szárítja a bőrt. Könnyen eldolgozható.I love multi-purpose products, and this one is definitely worth the price. Check it out, if you have a chance.
Szeretem a több célra használható termékeket, és ez a darab mindenképp megéri az árát. 

swatches


What do you think?
Mit gondoltok?

xoxo Ev

2 comments :

  1. i like it! i'm not a cream blush fan but this one is pretty and buildable! and i love Essence products... in this collection i took this cream blush and the little bag which is so cute!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...