September 27, 2012

Essence Kiss Care Love Lipbalm - Review / Teszt

Kiss Care Love lipbalm - Fruitylicious 

Az új szortiment tagjai közé 4 ajakbalzsam is bekerült. A csomagolás igencsak hasonlít a Maybelline Baby Lips csomagolására. Azoknak, akik mindkettőt ismerik, ez nyilván feltűnt. A probléma az, hogy nagyon könnyen kopik. Az enyém 3 napig utazott a táskámban egy zsebben, ahol egy szájfény volt még ezen kívül, és így néz ki. (azóta még rosszabb, szinte teljesen lekopott a felirat.) Kicsit megkaparja az ember, és meg is adja magát.

There are 4 new lipbalms in the new sortiment. They are similar to the Maybelline Baby Lips, which are not available in my country, so these are good options. Unfortunately, the packaging wears off quickly. I keep it in my purse, and I can barely see the text after a few days.


A formulája nem az a tipikus "nem érzek semmit az ajkamon" fajta, ezt igenis érezni, ami olyan szempontból jó, hogy nem kopik le egyből, de pl. a haj beleragadhat (nem mintha ez akkora baj lenne ajakbalzsam esetében). Lehetne krémesebb, én túl keménynek találom. Látszik is a képen, hogy a kenéstől eltört, pedig én aztán nagyon figyelek az ilyesmire, egy szemhéjpúdert/rúzst sem törtem még el. Óvatosan kenjétek.

The consistency is thick and you obviously can feel it on your lips. It's probably too thick/hard, because if you push it against your lips, it breaks off easily, as you can see mine on the photos. Apply it carefully.


 A színe nagyon szolid és szép, gyöngyházfényű rózsaszín, ami sok - ha nem az összes- sminkhez jól áll. Az ajkakat jól hidratálja, az illata viszont pár embernek túl mű vagy zavaró lehet.
Négy gramm terméket kapunk 600 forintért, ami nem vészes, tekintve, hogy például a Labello-k mennyire nem érnek semmit, és 7-800 forintért dobálják őket.

The colour is nice, it gives a subtle pearly sheen, which goes with almost any make-up look. It moisturizes the lips quite well, however the scent is fake, which can be a disadvatage.
You get 4 grams of product for 2-3$.


Összefoglalva: nem rossz. Negatívum, hogy a csomagolás állóképessége borzalmas és a kemény formula miatt eltörhet. Pozitívum, hogy egész sokáig marad az ajkakon, szolid színt ad és jól hidratál.

Összesen 4 féle kapható.
There are 4 lipbalms in total.

Próbáltátok már őket? Mit gondoltok?
Have you tried them? What do you think?

~ Evinde

2 comments :

  1. Nekem is ez a rózsaszín van meg, és imádom, nekem nagyon tetszik az illata... :)

    ReplyDelete
  2. Én a sötétrózsaszínt és a barackosat vettem meg, a másik kettő túl hideg és fényes volt az én ízlésemnek (pedig ha a lila sötétebb lenne)... a sötétrózsaszínt nyúzom már egy ideje, és imádom!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...