March 16, 2013

Oz The Great And Powerful Cream Blush - Review & Swatches


Essence's Oz the Great And Powerful collection is slowly making it to the stores. Today, I'll write about the cream blush of the trend edition.
Lassan nálunk is kipakolják az Essence Óz kollekcióját, aminek a pirosítójáról fogok ma írni.  Essence Oz cream blush - 01 Beware The Wicked Witch

It is similar to the Blossoms Etc limited cream blush, which wasn't available here years ago, so I really wanted to buy it this time.

Összesen 2 dolog érdekelt a kollekcióból, az egyik ez a pirosító, a másik a kiemelő, bár utóbbi olyasmi lehet, mint a legutóbbi Twilight kiemelő (amit imádok). Anno a Blossoms Etc pumpás krémes pirosítója nem jött be hozzánk, ezért ezt most mindenképp szerettem volna megvenni.


The cream blush comes in a plastic tube with a pump, which I love, because it's hygienic. The pump is a cakewalk to handle, it pumps up a tiny amount, thus you won't waste the product. 

Egyszerű pumpás műanyag csomagolás, olyan, mint a Vampire's Love kiadás zselés pirosítójáé, csak ez fehér. Szeretem a pumpát, higiénikus és nem nyom ki túl sokat, szabályozhatjuk a mennyiséget.


It is a lovely peach shade with gold shimmer. If you like those Nars Orgasm / Sleek Rose Gold kinda shades, this one is made for you. The shimmer is beautiful on the cheeks in the Spring and Summer.

A szín egy szép barack árnyalat, apró arany csillámokkal. Aki szereti a Nars Orgasm típusú pirosítókat (=pinkes barack árnyalat arany csillámmal), annak főleg ajánlom.


The packaging is similar to the Vampire's Love gelee blush, except the Oz one is white.The pigmentation isn't too strong, you don't have to be afraid of applying too much, it's a great choice for beginners. It stains the skin, so it lasts quite well on the cheeks and it melts into the skin.

Nem durva a pigmentáltsága, de építhető. Akik kezdők a krémes pírekkel, azoknak is nyugodtan ajánlom, túladagolni nem nagyon lehet. A csomagoláson fel van tüntetve, hogy a szín megfogja a bőrt, ez igaz is, és így a tartóssággal sem volt problémám. Szépen el lehet oszlatni, nem darabos.

lovely gold shimmerI'm not interested in the movie itself, but this blush is a decent product. If you have a passion for collecting blushes, you like peachy shades or you are a beginner, I highly recommend checking this out. You get 14 ml of product for 4-5 $. Besides last year's Fruity cream blush, this will be my go-to item in the Spring and Summer.

 A film nem igazán érdekel a trailer alapján, de ez a pirosító nagyon korrekt kis darab. Pirosító gyűjtőknek, a tavaszi és barackos színek kedvelőinek valamint kezdőknek ajánlom, mivel könnyű vele dolgozni. Ezer forintért 14 ml terméket kapunk. Az egy évvel ezelőtti Fruity krémes pirosító mellett ez lesz az új kedvencem tavaszra és nyárra.

Are you planning to buy something from the Oz collection?
Ti terveztek venni valamit ebből a kollekcióból?

~Evinde

12 comments :

 1. nagyon tetszik, a vampire's love zselés pirosítóját is nagyon szerettem. hol tudtad megvenni? én még nem láttam sehol? :(
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ú meg nem mondom már, hogy melyik Rossmann volt, mert vadászaton voltam (=bejártam egész Pestet) :D, de vagy vhol a körúton, vagy valahol Óbudán.

   Delete
 2. Nagyon szép színe, promoképről nem gondoltam ilyen különlegesnek :). (A film egyébként szerintem elég blőő lett, annyira rádobtak a látványra hogy sztori szinte nem is volt, pedig ebből a sztoriból lehetett volna aztán jó dolgokat kihozni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Így jobban belegondolva kicsit olyan, mint ez Essence barack színű állandó szortimentes pirosítója, majd kipróbálom rétegezve :) Én amúgy csak azt nem értem, hogy miért promotálja annyi sminkes cég a filmet (OPI,Urban Decay stb). Én személy szerint sokkal jobban örültem volna mondjuk egy Hobbit ihletésű kollekciónak. Ezt se bánom, csak legalább ne minden 2. cég ezt az egy filmet használná :')

   Delete
 3. Oh I love it! I soo hope we will get this, since just as you said, in the Blossoms TE we also didn't get the blush :( So I hope now the collection will come in full offer! Really nice review, love the photos on sun, the shimmer is nicely visible <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really hope you can get it, it's a lovely blush :) And thank you, I was finally able to take photos today, we had a blizzard two days ago, and the sun went on holiday for a while.

   Delete
 4. sejtettem,hogy jól fog kinézni, de a képen picit rózsaszínűbbnek tűnt. Jó lenne látni arcon is.
  nem lesz olyan,hogy a körvonala látszódik élesen felvitel után?

  ReplyDelete
 5. This is so pretty!! I hope it will be available in Greece, too!

  toothfairygardy.blogspot.gr
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hope you can get it, it's worth it :)

   Delete
 6. I've read some bad reviews of this one, but based on you, I like it =) As for Blossoms etc. blush, I think I've seen it in our store , so I hope they still have it, so I'll be able to compar =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohh I'm so jealous you can get your hands on the Blossoms Etc one! :) I was really sad back in time when I found out it won't be available in my country.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...