May 31, 2013

All-time Favourites | Essence Sun Club Allover Shimmer Palettes

Essence Sun Club Allover Shimmer Palettes

Yet another post with one year old photos. Near to Summer, these palettes are must-haves for every make-up junkie. These little palettes are in my top 3 all time favourites from Essence, I highly recommend them to anyone. 

 Ma szintén egy évvel ezelőtt lefotózott termékekről írok, hopsz. Kicsit megcsúsztam velük, de most épp aktuálisak így a nyár elején. A Sun Club Allover Shimmer palettái mindenkori kedvenceim az Essence-től, ha megkérdeznék, hogy mi lenne az a top 3 termék az Essence-től, amit bátran ajánlok, az egyik mindenképp egy ilyen paletta lenne.

Essence Sun Club Allover Shimmer Palettes - 01 Ibiza Sun & 02 Miami Heat

These are the ones in the new packaging, and the formula is a lot softer as well. They go on like butter without any fallout. The pigmentation is excellent, the texture is cream-like and they smell like coconut cookies.

Ezek már az új csomagolású verziók, és sokkal puhábbak is, mint a régiek. Isteni finom kókuszos süti illatuk van (Sun Club termékeknél nem ritka), szinte már krémesek, nem porzanak és mesésen pigmentáltak.


Don't let the "Blondes" and "Brunettes" label fool you, pick whichever you want. They are very similar, one of them has a peach statement shade while the other has a pink one. The rest of the colours are all beautiful browns and bronzes with a light highlight shade.

Az, hogy az egyik barnáknak, a másik szőkéknek van, nem igazán nyom a latban, azt veszed meg, amelyiket akarod és amelyik tetszik. Az egyikben barack színű csík van, a másikban pink. Emellett telis-tele van szebbnél szebb bronz és barna árnyalatokkal, és egy-egy kiemelő szín is helyet kapott bennük.



Essence Sun Club Allover Shimmer Palette Miami Heat
Essence Sun Club Allover Shimmer Palette - 02 Miami Heat

Being "Allover Shimmer" colours, you can use them on face and body. I use them as eyeshadow and blush/bronzer. I have a FOTD where I used them like that, you can check it out here. They would look beautiful on darker skin as a highlight, or if you have lighter skin, you can dust them over your blush.

Én szemen és arcon használom őket. Itt láthattatok is vele sminket, pirosítóként és szemfestékként. Sötétebb bőrűeken nagyon szép fénypúderként az arccsonton, vagy vékonyan egy pirosító fölé simítva. Én alapvetően világos bőrű vagyok, de magamon is nagyon tetszik, nem kell megijedni tőle.

Essence Sun Club Allover Shimmer Palette Ibiza Sun
Essence Sun Club Allover Shimmer Palette - 01 Ibiza Sun

If you're looking for an eyeshadow palette for everyday use with nude shades, try these. Even though they are shimmery, you can create lovely eyelooks with these. 

Aki szeretne egy mindennapi szemhéjpalettát natúr színekkel, azoknak is megfelelő darab. Matt árnyalat nincs benne, de ezt az "Allover Shimmer" elnevezésből le is szűri az ember.

Essence Sun Club Allover Shimmer Palette - 02 Miami Heat

I had no problem with the lasting power, but I always use a primer under them. Try to apply them over the bronze Maybelline Color Tattoo, they pair really well together.

A tartóssággal sincs probléma, bár én mindig használok szemhéjalapozót, ami megnyújtja a tartósságot. Vajpuhák, és nagyon jól mutatnak a Maybelline bronz Color Tattooja felett.

01 Ibiza Sun

They are around 4-5 $, you get 11 grams of product.
Az áruk 1000 forint körüli, 11 gramm terméket kapunk érte cserébe.


Have you tried these before? Do you like them?
Próbáltátok már ezeket a palettákat? Hogy tetszenek?

~ Evinde

8 comments :

  1. Ha jól emlékszem anno a Miami Heat-es sminked hatására vettem meg én is ezt a palettát, de sajna ahhoz, hogy rajtam is ilyen jól mutasson, olyan szépen kellene tudnom sminkelni, mint Neked :-)
    Ennek ellenére szeretem, bár inkább nyáron használom ezt a palettát (nekem a szőkés van meg)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszett a smink :D És hidd el, csak gyakorlás kérdése az egész. :D

      Delete
  2. i have one and i use it as a cheek highlighter and i looooove the smell!

    ReplyDelete
  3. Nekem az egyik kedvencem...01es ibiza sun van meg :) bár nem vagyok szőke ...de ez tetszett jobban..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olyan felesleges ráírni, hogy szőkéknek vagy barnáknak szól amúgy, amelyik tetszik, azt tessék megvenni. Jól tetted! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...