June 21, 2013

Nivea Raspberry Rosé Kiss Lip Butter - Review / Teszt


Lip butters are quite popular lately, and Nivea joined the bandwagon too. As a lip balm junkie, I don't blame them at all. :) The Nivea lip butters are on the shelves since last Autumn, but unfortunately they are not available in Hungary, so I had to order them online. Let's see!

Az ajakvajak nagy népszerűségnek örvendenek egy ideje, és a Nivea is csatlakozott az őrülethez. Mint ajakbalzsam mániás, abszolút nem hibáztatom érte őket. :) Külföldön ősz óta lehet őket kapni, de mivel hozzánk sajnos nem hozták be, online kellett megrendelnem, mert régóta birizgálta a kíváncsiságom.


Nivea and Labello is basically the same, and I don't like the Labello lip balms at all. Fortunately this one is way better than those in the plastic tubes.

A Nivea és a Labello gyakorlatilag ugyanaz, és bár a Labello ajakbalzsamok sosem voltak a kedvenceim, szerencsére ez sokkal jobb elődeinél. The product comes in a classic tin, you get 16.7 grams of product for your money, which is a lot and will last for a while. :) It smells delicious, like raspberry with a hint of rose, as the name suggests. The taste is nothing extraordinary, almost tasteless.

Fém tégelyben érkezik, 16.7 gramm terméket kapunk benne, ami kitart majd egy darabig. :) Finom málna illata van, ahogy azt a név is elárulja. Az íze semmi extra, majdnem íztelen, ami nekem mindig pozitívum.

It is sealed nicely.
Szépen lezárták, senki sem tud belenyúlkálni, mielőtt megvenné az ember.The texture is brilliant, it melts into the lips. Even though it is wax based, you can smooth this on without any problem, and it also softens the lip lines. It gives a nice moisturized shine to the lips without looking or feeling oily.

Nagyon tetszik, hogy a textúra ezúttal nagyon krémes, szinte beleolvad az ajkakba. A krém viasz bázisú, ennek ellenére nagyon könnyen felvihető. Lágyítja az apró ráncokat az ajkakon, és egy szolid, egészséges fényt is ad nekik, anélkül, hogy zsíros érzést keltene.


All the shades are colourless on the lips, even when you layer it. They don't leave a white cast at all, I don't get it why FleurDeForce said that. We're different I guess. The moisturizing factor is definitely better than the average, it's somewhat similar to my favourite Blistex Classic and Neutrogena Immediate Repair lipbalms.

Az összes árnyalat színtelen az ajkakon, beleértve ezt is. Nem hagy fehér réteget maga után, még több rétegben sem, azért nem is értem, hogy FleurDeForce miért mondta. A hidratáló képessége jobb, mint a legtöbb ajakbalzsamé, amit próbáltam. Valamivel átlagon felüli, de nem csodaszer. A kedvenc Blistex Classic és Neutrogena tégelyes ajakbalzsamaim szintjén van, bár azokkal ellentétben ha ezt este felkenem, reggel is puhák az ajkaim. 


I ordered it on eBay 2-3 weeks ago, and I use it since then. I really like it. The products itself was 4-5$, and the shipping was 7-8$, which is a lot, actually. Shipping from the US to Hungary is very expensive generally. It arrived within 5 business days, which is awesome.

Két-három hete rendeltem eBayről (facebookon tudósítottam is), és rendszeresen használom azóta is, nagyon szeretem. Maga az ajakvaj 8-900 Ft, a postaköltség pedig 1500 Ft volt, ami bizony elég drága, de sajnos minden Amerikából érkező termék szállítása drága. Öt munkanap alatt ért ide. 

size comparison
méret összehasonlítva más tégelyes ajakbalzsamokkal

Nonetheless, I'm glad I bought this lip butter, even though it was expensive with the shipping. It is a decent product, and I definitely recommend it. I wish they were available in my country, I'd try a few more.

Összességében, örülök, hogy megvettem, a magas szállítási költség ellenére is. Szuper kis ajakvaj, és bátran ajánlom. Csodát nem kell várni tőle, de a feladatát maradéktalanul ellátja. Remélem a Nivea behozza majd hozzánk is, mert biztosan sokan megvennék. Én is nagyon szívesen kipróbálnám a maradék 3 fajtát, úgyhogy szerintem indítsunk petíciót, hogy nálunk is kapható legyen. :)

Have you tried these? Do you like them? Are they on your wishlist?
Hogy tetszik? Kipróbálnátok őket? :)

~ Evinde

4 comments :

 1. Már nézegetem egy ideje a külföldi bloggereknél/vloggereknél, a Baby Lips-el együtt jöhetnének a Nivea ajakvajak, az én nevem mellé írjál egyből 2 ikszet a petícióra! :D
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
  Replies
  1. A Baby lipsek nekem is jöhetnének :D Meg sok-sok limitált Color Tattoo.

   Delete
  2. Ó, a limitált szépségekről ne is beszéljünk, vérzik is értük a szívem elég rendesen! Pedig tudhatnák a forgalmazók, hogy tutibiztosan elfogynának a polcokról :D

   Delete
  3. Igen, ezért remélem, hogy a jövőben azért behoznak ritka szépségeket is. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...