September 16, 2013

Birthday Haul - Yankee Candle and MAC | 2013


Ahogy a címből sejteni, ez a bejegyzés pont ma aktuális. 
I wanted to show you my birthday goodies, they were gifts from me to myself.



MAC eyeshadow - Quarry

Már a tavalyi éves összefoglalómban írtam, hogy mennyire tetszenek a lila tónusú matt barna színek (= UD Tease), és hogy a Quarry a következő a kívánságlistámon. 
I mentioned in January that I wanted to buy MAC Quarry, but since MAC is so damn expensive here (19$ for an eyeshadow pan), I had to wait 'til this month.


Kilenc hónap után végre beállt a MAC Quarry-ja is a sorba, és tényleg nagyon szép. Minden szemszínhez és minden szemhéjpúderhez illik, sokkal szebb, mint a szokásos világosbarna matt satírozó árnyalatok (pl. UD Naked, MAC Omega).

Quarry is a lovely matte brown with violet undertones, looks absolutely gorgeous in the crease, goes with any eye colour and eyeshadow. I prefer these kind of violet toned browns to the usual light brown blending colours, they make the natural eye colour stand out.


Bővült a család.
New family member.



Szokásos heti csendélet, ezúttal a MAC-ből kifele jövet.
I often walk around with hands like this; this time with MAC eyeshadow swatches.

Catrice mono eyeshadow - 450 Oh, it's toffeeful!

Beugrottam a Müllerbe is a Deákon, és a Catrice 450 Oh, it's toffeeful! szemhéjpúderét vettem meg, lévén MAC Patina dupe. Nagyon szép árnyalat lesz ősszel a mozgó szemhéjon.

I also picked up a Catrice eyeshadow called Oh, it's toffeeful! at Müller, because it is a dupe for MAC's Patina, and is a lovely lid colour for the fall.


Végre vége a nyárnak (VÉGRE), és lassan, de biztosan eljön a szobában kucorgós, forró csokit iszogatós esték ideje, aminek remek közreműködője egy illatos gyertya. Ez volt az első vásárlásom a Yankee Candle-nél, és épp most adtam le egy újabb rendelést pár perce, ami elárul valamit, ugye? 

Summer has FINALLY ended . We slowly, but surely are getting to the time of the year when you drink hot chocolate in a cozy room while burning a lovely scented candle. Yankee Candle is available in Hungary for a year or two, and finally I've made my first purchase. I already ordered a few more items a couple minutes ago, that tells something, right?

Yankee Candle tarts and tea lights

Amint minden tart-ot égettem egy kicsit, fogok róluk írni egy összefoglalót, mert jónak tartom magam az illatok leírásában, és van pár illat, ami csak online rendelhető, azaz nem tudjátok megszagolni rendelés előtt.
(A car gel nem az enyém, de szerettem volna lefotózni, mert tart formában meg fogom venni.)

I'll write a separate review on the scents after I burned them a little. I find myself good at describing scents, and even candle reviews can be useful. (The car gel isn't mine, but I took a photo of it anyway because I'll buy it in tart form.)


Csoportkép - a szobatársam is elcsábult pár illatos csodára. Kettőnk rendelése az asztalon.
Group photo - I inspired my roommate to get a few things too, these lovely little items are parts of our haul.

Kipróbálnátok ezek közül valamit?
Would you try these? If you have a favourite Yankee scent, please let me know!

~ Evinde

13 comments :

  1. Wow, so many Yankee Candles tarts! I ordered some of them a week ago and I can't wait to receive them, they are amazing!
    Happy Birthday doll!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! :)
      Let me know which scents you like when you receive your order! :D

      Delete
  2. Isten éltessen sokáig! :)))
    Te is bűnbe viszel, egyre több bloggernél látom a YK gyertyáit, jajj nekem és a pénztárcámnak! :D
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :)
      Engem anno a youtube guruk vittek bele a gyertya mizériába, de akkor még csak az Ikeás gyertyák voltak itthon kaphatóak. Ha elkezdi az ember, nincs visszaút! :D

      Delete
  3. Boldog születésnapot <3 A YC engem is meggyőzött, csodás, tartós illatok, így garantált a meghitt őszi hangulat :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen!
      Igen, az embernek kedve lenne kipróbálni minden egyes illatot. :)

      Delete
  4. Boldog szülinapot! :) Most én sem bánnám, ha a hűvös irodában egy kellemes illatú gyertya pislákolna mellettem... :) Azt hiszem, nem ártana megszaglásznom végre egy YC gyertyát, képek alapján sosem csábultam el. Pedig az Ikeából mindig van otthon sokféle illatos, mert azokra már a pasi is rácuppant. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :)
      Igyekszem megírni az illat teszteket, hátha kedvet kapsz hozzájuk. :D

      Delete
  5. Ahh so many candles! And I love the MAC shadow. I look like a kid with pox every time I come out of a makeup store lol. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha same here! People look at me like I was beaten by someone, esp. if I swatch purple and dark eyeshadows. Awkward :')

      Delete
  6. Boldog születésnapot! Azt hiszem engem is be fog szippantani a YC gyertyaláz. Majd mutasd meg az Oh, it's toffeeful!-t akció közben, nem tudom, hogy mehettem eddig el mellette elégé varázslatosnak tűnik pedig.
    Nem ide vágó téma, de csütörtökön nyílik a H&M wáwáwá =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :)
      Engem nagyon csúnyán beszippantott, sír a pénzem helye.
      Csinálok valami jó kis őszi sminket vele, a legtöbb Catrice szemhéjpúderre igaz amúgy, hogy elmegy mellette az ember, aztán közben 90%-uk meg MAC dupe. :D
      Néztem, hogy ma nyitott, pont Pesten voltam, de októberben átugrok Kaposvárra is. :)

      Delete
  7. Sziasztok!
    Nemrég indult webáruházunk, nálunk is tudtok rendelni már Yankee Candle gyertyákat.
    http://yankeegyertya.hu/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...