September 11, 2011

August Favourites

Thank God, summer is finally over. I wasn't wearing that much make-up in the last month because of the heat, but I still have a few products to mention.
Végre vége a nyárnak, már nem győztem kivárni. Az utóbbi hónapban nem sminkeltem magam sokat (főként az 50 fok miatt), de mégis van pár termék, amiről érdemes írni egy-két szót.





Balea Soft & Care Mattifying Cream


~Balea Soft & Care Mattifying Cream / Balea mattító krémBalea is DM's own brand. I've been always sceptical about Balea products, but this one is actually pretty good. The mattifying effect last up to 3-4 hours, it feels quite light on the skin, doesn't sticky and it has lovely green apple scent to it. More important: it doesn't break me out.
A Balea termékekkel mindig is szkeptikus voltam, de ez a krém meglepően jó. A mattító hatás nálam 3-4 órán át érződik, könnyű a bőrön, nem ragad és szuper alma illata van. 


~NYC Smooth Skin Loose Powder - Translucent
I don't have any problem with this product. It does its job pretty well.
Semmi prblémám nincs ezzel a púderrel. A feladatát kiválóan elvégzi. Sokat használtam.

Rimmel Lasting Finish lipstick - 006 Pink Blush
Astor Soft Sensation Collagen lipstick - 300

~Rimmel Lasting Finish lipstick - 006 Pink Blush
I was attending to a animecon again, so I needed my bubblegum pink lips too. This shade is really pretty tho, esp. with the Essence Stay With Me 01 lipgloss over it.
Ismét animeconon jártam, szóval megint cukorka rózsaszín ajkakra volt szükség, aminek ez a rúzs tökéletesen eleget tesz. Az Essence Stay With Me 01 szájfénnyel még szebben mutat.

~Astor Soft Sensation Collagen lipstick SPF20 - 300
I just simply love Astor lippies,and this one is a nice peachy nude shade. It moisturizes my lips quite well.
Alapból nagyon szeretem az Astor rúzsokat, és ez egy szép barackos nude árnyalat. A hidratáló hatása is nagyszerű, és 20-as fényvédővel is rendelkezik.


(L to R:) Astor Soft Sensation Collagen lipstick - 300;  Essence Stay With Me 01 lipgloss;
Rimmel Lasting Finish lipstick - 006 Pink Blush; Lovely Sunny Blusher - Cranberry Kiss

~Lovely Sunny Blusher - Cranberry Kiss Great friend on animecons, because it gives a nice, candy pink effect to your cheeks.
Ő is jó barátom volt a conon, megfelelően élénk rózsaszín orcákkal mutatkozhattam ennek a pirosítónak köszönhetően. ;)

Guylond gel eyeliner - Black
Essence e/s duo - Ever Glam
Essence mono e/s - Celebstyle

The eyeshadows have great colour payoff, I've been using them quite a lot. The gel eyeliner is my current favourite, because it stays on all day but it's really easy to remove (unlike the Essence Denim Wanted one)
A szemhéjpúderek jól pigmentáltak, sokat használtam őket augusztusban. A zselés tus pedig a jelenlegi kedvencem, hisz egész nap a szememen marad, nem vándorol, de nagyon könnyű lemosni. (nem úgy,mint az Essence Denim Wanted tust)


(L to R:) Essence mono e/s - Celebstyle; Essence e/s duo - Ever Glam



~Rimmel Lash Accelerator mascara - Black
I still use and love this. It makes my lashes so long, and I don't have to reapply coats and coats for a dramatic look. Big win.
Még mindig használom és imádom. Hosszúvá varázsolja a pilláim :D, és nem kell több réteget egymásra kenni a drámai hatásért, már 1 vagy 2 réteg is elég.(a MF False Lash Effectnél sajnos ez nem így van :( )

What about your monthly favourites?
A ti augusztusi kedvenceitek mik voltak?

xoxo Evinde

4 comments :

  1. I looove those essence shadows! D: they're GORGEOUS! Ughhh! I wish we had that here.. Evinde-sshi, why does my country suck so bad? : (

    ReplyDelete
  2. Guuurl,don't be sad, u have Wet'n'Wild tharr,right? We don't D: Ppl often say that WnW is like Essence in a different packaging or smt.
    Evinde-sshi *_* ahaha I like this!:D

    ReplyDelete
  3. Én is imádom az Astor rúzsokat <3

    ReplyDelete
  4. Great favourites. I love the sound of that cream. I am always looking for a mattifying cream that won't break me out.
    As always I love everything essence you show, especially the duo.
    xx
    Alicia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...