February 9, 2012

Cyanide Eyes and Lips / Ciánkék szemek és ajkakAz egyik kedvenc színem a ciánkék, és ma épp a kezembe akadt egy apró kis paletta, amiben ott díszeleg egy gyönyörű árnyalata. Ez lett az eredmény :)
Cyanide blue is one of my favourite colours, and today I found a small eyeshadow palette that has a beautiful cyanide shade. Here is the result. :)

I applied the eyeshadows with a sponge tip applicator to achieve great pigmentation.
A szemhéjpúdereket szivacsos applikátorral vittem fel, így a legpigmentáltabbak.


A sminket a cybergoth stílus és a Deathstars nevű svéd banda Cyanide című dala ihlette. Cybergothoknak minden napra, a szolidabbaknak farsangra/buliba ajánlom ;)
The look was inspired by cybergoths and a song called Cyanide by Deathstars. Hope you like it.


Products / Felhasznált termékek:

~ Miss Rose e/s palette / szemhéjpaletta
~ Max Factor Kohl pencil - 080 Cobalt Blue / Max Factor Kohl szemceruza
~ NYX JEP in Milk / NYX Jumbo szemceruza
~ Sleek Pout Paint - Peek-a-bloo (sample jar) / -II- (mintaüvegben)
~ Essence 2in1 Kajal - Light and Bright
~ Oriflame Visions V blue mascara / -II- kék szempillaspirál
~ Essence liquid eyeliner and e/s duo / tus és duo szemhéjpúder


Meg kell említenem, hogy imádom a Sleek kék Pout Paint-jét, egyszerűen gyönyörű :) Nagyon jó, hogy van egy kék szín is a választék között, mert már az OCC kék lip tar-ja is szerelem volt, de nálunk az nem kapható. Ez kárpótolt :) Az ajkamon használtam alapszínként, és arra ütögettem fel a szemhéjpúdereket.
I just need to mention that I'm in love with the blue pout paint by Sleek. I've wanted the blue OCC lip tar for so long, but OCC is not available here, so I'm happy that Sleek also has a blue shade :) LOVE. I used it as a base on my lips, and then I applied eyeshadow on top of it.


A Miss Rose kezd ismertté válni, bár továbbra sem tartják sokra, mert olcsó és kínai márka. Remélem ez változik majd a jövőben. Nézzétek a színeket!
Swatches of the shades I used. Miss Rose is a cheap Chinese brand, and it's underrated in my opinion. Look at that pigmentation! Amazing.
What do you think? Would you wear it? ;)
Hogy tetszik? Viselnétek? ;)

xoxo Evinde

12 comments :

 1. Az a kék *__* Annyira ügyes vagy : )

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lett!*__* Én speciel imádom a Miss Rose-t illetve a kínai piacon lehet kapni Mels márkájú szintén kínai szemhéjfestékeket, nagyon pigmentáltak,puhák, nagyon jól fognak, és könnyű velük dolgozni, s persze nem mellesleg hihetetlenül olcsók. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm :)) Igen igen,nekem is van pár Mels :) Nagyon szeretem őket :)

   Delete
 3. Hihetetlenül brtuális hatást sikerült elérned, még mindig csak csodálni tudom, nagyon gyönyörű, és az az élénk kék.. <3 Ügyes vagy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm és örülök,hogy tetszik! :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...