February 5, 2012

Miaoou Baked Blushes and Highlighters - Review and Swatches


MAC MSF dupes?

Sokan érdeklődtetek a Miaoou MSF-szerűségek felől, úgyhogy vágjunk is bele.
Az első darabot, ami a legvilágosabb pezsgő szín, körülbelül másfél éve vettem Pesten a Sárkány Centerben, mert egyből a MAC MSF-jei jutottak róla az eszembe, és amúgy is szükségem volt púderes highlighterre / kiemelőre. A bordót és a világos rózsaszínt ősszel vettem, egy fodrászcikkesnél, de szerintem érdemes minden apró kis kínai üzletben körülnézni, esetleg HB drogériában vagy egyéb lelőhelyeken,ahol lehet kapni Miss Rose vagy Aden termékeket.
I bought these MSF-like blushes/highlighters in Hungary, so I don't know where to find these in other countries, but maybe try beauty supply stores or small Asian shops.


A kedvencem a bordó, nagyon hasonlít az Alverde Berry baked pirosítójához. Ha ügyesen visszük fel, egyszerre lehet kontúr és pirosító. Jól pigmentált, ezért óvatos mozdulatokkal kenjük az arcunkra.
The berry coloured one is my favourite, it's beautiful on the skin. (Dupe: Alverde Berry blush ) If you use it right, it can be your blush and contour at the same time. Use a light hand,because it's very pigmented.


A világos rózsaszín halvány, nagyon világos bőrűek használhatják pirosítónak. Highlighternek vagy pirosító fölé egy kis fénynek viszont nagyon szép.
The beige is a pretty highlighter, and the light pink can be a blush for lighter skintones or a highlighter for medium and dark skintones.


A bézses-fehéres színű egyértelműen kiemelő/highlighter, a második kedvencem a 3 közül.

Swatchok / Swatches:




Látni, hogy szépen pigmentáltak. Az áruk 5-600 Ft között mozog, ezért 7.5 gramm terméket kapunk. Ha engem kérdeztek, mindenképp megér egy próbát. (nálam hármat is megért :D)
Mindegyiket használtam már szemhéjpúdernek is, lehet, hogy sminket is csinálok velük,és akkor láthatjátok. A pirosat már láttátok is a Halloween sminkemnél. :)


In my opinion, they are definitely worth the money. You get 7.5 gr for 2-3$. You can use them as eyeshadows too. I used the berry one in my Halloween look, check it out here.

Negatívumok:Kissé porzanak. Ez van, akinek tetszik, és van, akinek nem, én utóbbi kategóriába tartozom. (de ha jól emlékszem,a baked cuccok mind nagyon porzósak, nem?) A csomagolás viszont nagyon kényes, az arany színű perem egyből lekopik, főleg ha sminktáskában hurcolja az ember. Ez a legbosszantóbb dolog, amit smink tud okozni nekem. Nem szeretem, ha lekopik valamiről a felirat/szín/perem stb.

Negative side: They are powdery. The bigger issue is the packaging though, the gold paint and the label wears off easily.

Hogy tetszenek? Kedvet kaptatok hozzájuk?
Would you try them?

~ Evinde

13 comments :

  1. Hú, de szépek... akkor még nyitottabb szemmel fogok járni a kínai boltokban meg a fodrászkellékeseknél (szoktam ilyen boltokban vásárolni, de most akkor célirányosan megyek) :).

    ReplyDelete
  2. Szia! Én is érdeklődtem múltkor,hogy hol lehet kapni őket,azóta benéztem több helyre is,de sehol nem hallottak róla.
    Nagy kérés lenne,hogy ha tudsz,szerezz nekem kettőt? Természetesen a postaköltséget is kifizetném a termékeken kívül meg még valamennyi pluszt a fáradozásért,tényleg nagyon hálás lennék érte.
    Ha nem lenne gond,akkor acetaldehid@hotmail.com a mailcímem és megbeszéljük a részleteket.Köszönöm!

    ReplyDelete
  3. A neten nézegettem a márka honlapját, nem csak ezek néznek ki állati jól *-* alig várom már,hogy valahol megtaláljam ez a márkát *-*

    ReplyDelete
  4. Fel kell kutatnom őket, riadóztatom a barátnőimet is! :D Nagyon szépek, már csak azért is megvennék egyet-kettőt, hogy nézegessem. :)

    ReplyDelete
  5. Sajnos még sehol nem láttam ilyen termékeket :( de ha egyszer szembejönnének....A bordós különösen szép :)

    ReplyDelete
  6. Örülök,hogy tetszenek :) Ha láttok valahol,tényleg próbáljátok ki őket. Még olyan helyeken érdemes megnézni,ahol kamu parfümöket árulnak, ahol én vettem,ott volt az is,hátha ez segít. :D

    Vickey,nem is tudtam,hogy van honlapjuk,meg is nézem :)

    ReplyDelete
  7. Annyira gyönyörűek :$ hogy ahw <3

    ReplyDelete
  8. Van, rákerestem, ha már élőben nem találtam, és ott éltem ki magam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. én is megnéztem azóta, gondolatban megvettem még pár dolgot :D

      Delete
    2. Ugye milyen jó érzés volt? :D:D

      Delete
    3. Mondjuk találtam Miaoou-t *-* nyílt 1 új, olcsó sminkeket árusító bolt Miskolcon, és volt 450Ft-ért por állagú pirosító. (Y) Sajna más nem:S
      Azt mondta az eladó, hogy ez még tök új ott, mert a főnök szélesíteni akarta a választékot pirosítótéren.

      Delete
    4. Ú az is jó lehet :D Nyitva tartom a szemem.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...