June 2, 2012

New Theme and Tumblr! / Új téma és Tumblr

The blog is almost 2 years old, so it was time to change the blue theme, and finally I had free-time to do it. However, blogger changed my .com to .hu, and I have no idea how could I change it back. >:l Someone help pls?
Also, I'm on tumblr since last year with my main blog, so I created a beauty-related one too, feel free to visit it.

A blog júniusban lesz 2 éves, szóval ideje volt témát váltani, meg most időm is volt. :) Viszont a linkemben a .com-ot .hu-ra változtatta a blogger, ha valaki tudja, hogy esetleg hogyan tudnám visszaírni .com-ra, ossza meg velem a titkát, mert így nagyon idegesítő, plusz minden képemen a .com-os cím van feltüntetve. 


Tumblr-ön már lassan egy éve viszem a főblogom, de csináltam egy smink-orientáltat is, megtaláljátok a fenti linkek között, bár a témája még nem végleges. Akik nem tudják, mi is ez: gyakorlatilag egy fotóblog, eddig saját tartalmat még nem töltöttem fel, de folyamatban van. Addig is, az eddig "reblogolt" képek állnak rendelkezésetekre :)


Apropó linkek: a fenti sávban 3 sort foglalnak el, minden szépen rendszerezve lett. Annyi lenne a kérdésem, hogy a magyar címek feltétlenül szükségesek? Erre gondolok: Review / Tesztek <- mert a legszívesebben csak az angol szöveget hagynám fenn, mert így 3 sort foglal :( Meg szerintem már tudtok annyira angolul, hogy kiismerjétek magatokat. De ha nem tartjátok kifejezetten rondának a 3 sor linket, és mindenképp szükséges a magyar is, akkor maradhat így. Ezzel kapcsolatban véleményt kérek, jó?


xoxo Evinde

2 comments :

  1. Szerintem ezek olyan kifejezések, amit nagyjából mindenki ismer, nem szükségesek a magyar címek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. reméljük :) így már csak 2 sor.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...