August 3, 2012

Moda I-Shine Eyeshadows - Review and Swatches / Teszt


I bought my first Moda eyeshadow 2 years ago, and I love them since then, so I thought I'll write a post about them.
Az első Moda szemhéjpúderem 2 éve vettem, és azóta is imádom, úgyhogy vágjunk is bele.These are available at Chinese shops or beauty supply stores, in my country at least. The price is around 3-4$, you get 4g of product. They come in a black box, and the packaging is nice.
Én HB drogériában és Ázsia Centerben vettem őket, de aluljárókban is láttam már. 6-800 Ft körül mozognak, 4g terméket kapunk ezért, ami nem semmi. Egy fekete dobozkában vannak általában, bár néhol már abból kiszedve árulják. Maga a csomagolás egyszerű, elég kemény a műanyag, nem olyan vékonyka, mint pl az Essence dolgoké.(= köröm letörik mire kinyitod, de egy reszelővel lehet segíteni a műanyag kis recén, hogy könnyebben lehessen kinyitni.)There are at least 12-16 different shades, I have a beautiful duochrome royal blue and a cranberry-purple one. The most exciting thing about them is the consistency. They are incredily creamy, however they are powder eyeshadows. Both of them is even more creamy than the L'Oreal Infallible shadows, it's amazing.
Legalább 12-16 árnyalatban kaphatóak, nekem egy gyönyörű króm hatású királykék és egy málnás-bordós-lila(?) van a birtokomban. A legjobb dolog velük kapcsolatban az állaguk: bár por állagúak (papíron), a valóságban hihetetlenül krémesek. 

Moda I-Shine eyeshadow - No. 309
(cranberry-purple)

Moda I-Shine eyeshadow - No. 312
(duochrome royal blue)

swatches on hand - only one swipe on the product Because of the creaminess, the application is best with fingers or sponge tip applicators.
Még a L'Oreal Infallible szemhéjpúdereinél is puhábbak, ezért a legszebben ujjbeggyel vagy szivacsos applikátorral lehet őket felvinni, ecsettel nem olyan szép.
Allover: I highly recommend these. They are fabulous.
Ez pont az a termék, ami a "hülyének is megéri", egyszerűen szuper kis szemhéjpúderek. Mindenképp próbáljátok ki, ha látjátok valahol. 

Do you own any of these?
Nektek van valamilyen árnyalatban? Mit gondoltok róla?OFF: The end of my giveaway is on the 10th of Aug, not on the 5th.

Más: a nyereményjáték határideje aug. 10-re módosult.


xoxo Ev

10 comments :

 1. Nagyon szépek, és milyen pigmentáltak O.o

  ReplyDelete
 2. már régóta vadászom ezt a márkát, szuperek!!!!

  ReplyDelete
 3. Én is írtam róla, csak már bezártam. Nekem is van egy, imádom *-* hihetetlenül pigmentált, és jó az állaga. Én fodrászkellékesben vettem, ott a teszerekből van vagy 30-40 árnyalat, nekem eddig a 320-as van csak meg. De még fáj a fogam 1-2-re :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. 30-40 árnyalat te jó ég :D szegény pénztárcám

   Delete
 4. I really love the blue eyeshadow *__*!
  It's the first time that I hear about this and I'm going to research more!
  Thank's for this review!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad you like it! Maybe try eBay as well :)

   Delete
 5. FUCK ME THAT BLUE COLOR IS AMAZING!!! D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww yiss it is! Too bad gorgeous blue colours were popuar last Autumn, but I'll wear it this Autumn as well duh. 8D

   Delete
 6. wow, they look really creamy and pigmented! Great colours too!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...